• Linett

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Linett reagálása

    Kedves "mep"! 😊
    Köszönöm szépen a beszámolót! Számomra nagyon jól esett ezekkel a kedves sorokkal indítani a hétfőt még ha nem is volt olyan tűpontosan részletezett írás, mert ájárta a kedvesség és az én kis lelkemnek ez esik a legjobban.
    Kiváltképp becsülöm bennetek férfiakban az empátiát, amit a nők felé gyakoroltok, sokszor azt veszem észre hogy mi nők keményebbek vagyunk egymással, míg egy férfi átsiklik a részleteken és az öszképet nézi egy nőben vagy az adott szituációban...
    Mégegyszer köszönöm ezt a kedves hétindítót Neked! 🤗
    Várlak szeretettel legközelebb is! 💕

  • Egyeztetés:

    Linettet még áprilisban látogattam meg, de csak most regisztráltam, ezért a késleltetett élménybeszámoló.
    Telefonon kerestem, barátnője tartott szóval pár percig, amíg Linett kilépett a fürdőből. Ekkor már nagyon szívesen álltam volna a közelében 😛. A telefonban kedvesen tájékoztatott a részletekről (igen kellemes a hangja is), majd másnap reggelre beszéltük meg a randit.
    Reggel kicsit megcsúszott szegény, de a pár perces késésen nem akadtam fenn, sűrűn bocsánatot is kért érte.
  • Megközelítés:

    Nagyon jól elérhető teggel is, parkolóhelyet egyből találtam.
  • Helyszín:

    Talán a 90-es években épült, karban tartott társasház. A fürdőben tisztaság, higiéniai eszközök rendben, törölköző friss és száraz. A szobában masszázságy és ülőalkalmatosság, a napfényt piros függöny szűrte meg.
  • Hirdető külseje:

    Kedves, szolíd lány, helyes arccal és karbantartott, fiatal testtel. A masszázs alatt szexi feketeneműt viselt, amit később elegáns mozdulattal félre lehetett húzni.
  • Masszázs:

    Relax masszázzsal kezdtünk. Nem beszéltünk sokat, szerettem volna a kezeire koncentrálni. Nagyon finom az éintése, de azért tisztességesen végiggyúrt. Szép lassan elindult az alsóbb régiók felé, majd a könnyebb hozzáférés érdekében a hátamra fordított. Vagy inkább fordultam 🙂
  • Kényeztetés:

    Szájjal kényeztetést nem kértem és nem adtam, mert óvatos duhaj vagyok. Az élmény viszont így is maradandó volt, szépen kézbe vette a dolgokat, miközben én 69-ben csodálhattam a szép, rózsaszín, simára borotvált puncit. Magamnak köszönhetem, hogy nehezen sikerült elmennem (nem kellett volna ilyen fáradtan érkeznem, de hát az élet sokszor váratlan kihívások elé állít). Azért némi simogatást a gyönyörű Vénusz-dombon én is bevetettem, ez sokat segített az ellazulásban. Végül Linett szemből, a lábaim felett guggolva tette teljessé a randevút. Ezután szokásos higiéniai körök, small talk, majd hálás mosollyal az arcomon egy puszi kíséretében távoztam.
  • Elszámolás:

    Az elején tettem le valami asztalkára, ez végig ott is maradt. Kb ilyen árakkal lehet manapság találkozni Bp-n. Amilyen nehezen jött nekem össze, minden forint jogosan járt neki.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam Vele, kedves a kisugárzása, igazán türelmes típus. Vendégcentrikusan viselkedett és a pár perces késése felett sem siklott el szótlanul, így az már nem is zavart.
Happy Massage