• Jázmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, amikor elérhető volt, egyből felvette, és rugalmasságának köszönhetően sikerült rövid időn belüli időpontot egyeztetni.
  • Megközelítés:

    Újlipótváros frekventált utcája, a parkolás nem egyszerű, de azért egy-két háztömbön belül lehet találni helyet. Időben biztos kell kalkulálni +5-8 percet erre.
    A házszám világos, újépítésű ház, portással, ezért példás módon a bejutáshoz a kódok sms-ben jönnek. Ez az utca zaját is figyelembe véve sokkal elegánsabb megoldás, mint amikor az ember a telefonban mondott kódokat alig hallja, stb.
  • Helyszín:

    Az irodában többen is dolgoznak, de ebből nem sokat lehetett érezni. A tárgyaló kellemes hangulatvilágítással, tatamival berendezett, halk zene szól. A fürdő, törölköző, stb. teljesen rendben van.
  • Hirdető külseje:

    Jázmin helyes arcú, magas, jó alakú, szép cicikkel. Szokás szerint egy icipicit karcsúbb a képeken, mint a valóságban, de sem megtévesztésről, sem zavaró feleslegről nincs szó. Külön tetszett, hogy nem volt szétvarrva, természetes, szép, sima, illatos bőrű, nőies nő.
    Fehér(fekete)neműben fogadott, amely a masszázs kezdetekor automatikusan lekerült róla, szólni sem kellett :D
  • Masszázs:

    Az elején tisztáztuk, hogy másfél órára jöttem, és készen állok akár két kényeztetésre is. Ezt a döntésemet több okból sem bántam meg, egyrészt, mert Jázmin masszázsa bár nagyon kellemes, de nem egy full profi átgyúrós masszázs, így kb. 30-40 perc teljesen kielégítette az ilyen irányú igényeimet, másrészt, mert Jázmin nagyon finoman, az ízlésemnek megfelelően franciázik. De vissza azért a masszázsra pár szó erejéig.
    A másfél órás program elején kaptam egy láb-hát simogatós, de nem gyenge, és bár nem profi, de kifejezetten kellemes masszázst, ami közben kellemesen beszélgettünk, majd bő fél óra múlva fordulás következett, és Jázmin egy érzéki, kellemes simulós-bújós csúszkába kezdett. Eközben módom volt simogatni gyönyörű melleit, elértem formás fenekét. Szinte adta volna magát egy csók is, de mivel ezt nem említette egy leírás és ő sem, nem erőltettem.
    Ezután az első levezetés következett, ami után én masszíroztam őt, nagyon finom bőre van, közben oldott beszélgetés. Ahogy telt az időnk, ő maga kezdeményezte a második levezetésemet.
  • Kényeztetés:

    Ahogy fent írtam, a levezetésekre a masszázsok után került sor. Az elsőnél ő masszírozott engem, a második előtt pedig én őt.
    Szóval a masszázs végén a csúszkában egyre lejjebb és lejjebb közeledett az addigra hangulatba jött farkamhoz is, akit először kézzel masszírozott, majd a szájába vett. Közben már a fenekét oldalvást a tükör felé tartotta, és közben el is értem, és tudtam simogatni nagyon szép csupasz punciját.
    Francia technikája isteni, cuppogós, bőnyálas, kis kézi segítséggel, néha egész mélyre veszi.
    Közben kérdeztem, meg, mert ezt elfelejtettem, illetve nem tisztáztuk, hogy mehet-e végig, mire válaszolta, hogy persze, ne aggódjak mehet végig minden.
    Egyetlen hiányérzetem, hogy az NFVSZ nem igazi VSZ, mert ahogy elélveztem, egyből kikapta a szájából és kézzel vezetett le, azt viszont szépen hosszan. Ez nem is igazán negatívum, mert az egész úgy természetesen jött, de egy picit szívesebben maradtam volna tovább a szájában.
    Cserébe ez a pszeudó-NFVSZ nem extra, legalábbis nem említett az elszámolásban semmilyen extra költséget.

    Na jó, van még egy hiányérzetem, azonban ez kizárólag nekem tudható be. Mégpedig nem vettem igénybe a kölcsönösséget, aminek nem tudom okát, egyszerűen nem adta ki a helyzet. Jázmin szép formás fenekének és gyönyörű puncijának emléke azonban itt motoszkál, így bár több okom is van, emiatt biztosan visszatérek, hogy orvosoljam hiányomat.
  • Elszámolás:

    Nem említett extrákat, és az elszámolás is ezt a hozzáállást tükrözte. Ezt én nagyon értékelem, mert az all inclusive szolgáltatások híve vagyok, és nem szeretem ezeket az alapból is néha feszélyezetten induló - de jó esetben hamar feloldódó - együttléteket azzal tovább terhelni, hogy azon agyalok vagy tárgyalok, hogy milyen mozdulat vagy érintés mennyibe kerül. Nem a rózsaszálakat sajnálom igazán, hanem nálam igenis elvesz abból az illúzióból, amelyet a "barátnő feeling-es" hirdetések felépíteni szándékoznak.
  • Összkép:

    Nagyon kellemes élményekkel távoztam Jázmintól, és biztosan vissza is térek, mert a hiányzó csók ellenére megvolt az a barátnő feeling, és korrekt hozzáállás, ami szerintem elvárható, továbbá talán megvolt az az alap kémia is köztünk, ami miatt jobb volt a találkozás az átlagosnál.
Happy Massage