• Kiara

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Kiara reagálása

    Szia.🙂 Köszönöm a beszit meg a ráfordított idődet is. 🙂
    Bár annyit nem értek hogy miért látogatsz meg ha kivan írva hogy sportos alkatom van és a képeken is látszik nem vagyok vékony alkat majd ezek után te megjegyzed hogy “nem nádszál vékony, kemény húsú”.
    Teljes mértékben megvagyok elégedve magammal ahogy a vendégeim is hál istennek. 😇 Amúgy járok edző terembe hogy formában legyek. 😍
    Lehet nem tudsz róla de van lehetőséged ajtó nyitás után távozni ha nem én vagyok a zsánered és megsporolod az enyhén bántó tartalmú beszámolót és mindenki happy😄
    Köszönöm szépen🙂 “Szép” napot😘

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, könnyen elértem, gyorsan fogadott is.
  • Megközelítés:

    Marina - autóval volt bőven aprkoló, közel van a metró is, ugye.
  • Helyszín:

    Minden új és szép ott.Korrekt, perfekt lakás.
    Felújítás (ott? minek is?) zajlik éppen flettük, de ez nyilván átmeneti zajjal jár.
  • Hirdető külseje:

    Meglátva azonnal elfogott az érzés, hogy ennyire kedves, bájos, fiatal, szép lány mit is keres vajon itt?
    Nagyon jó adottságai vannak, kicsit nőiesebb, de fiatal korának köszönhetően kemény husú, megnyerő jelenség. Nem kell mindig nádszálvékony lányokat keresni! Hosszú hajjal, ledér alsóneműben, mosolyogva fogadott. Csábos feneke, kézbe illő cickói, és egészen csodás kék szemi vannak. Nem volt kérdés, hogy levett a lábamról ...
  • Action:

    Tusolás után szájracsók (szereti, de nem nyelvest), ölelés, ismerkedő mozdulatok. Gyorsan a lénygre tér, guggolva adva ízelítőt mások által már bőven megénekelte nylvtudását. Tényleg elsőrangú!
    Ágyra heveredve folytatás, a viszonzást kézzel is jól fogadta, érezhető is volt (hát kérem, ez a punci!).
    Egy idő után a hévvel élve fordulás, én jövök. Nagyon élvezte, de el nem ment.
    Tárgyra térve gumi és misszi, hangok a helyén (azért elég őszintének hatottak), kis tekergélés, nyakba lábak, szájra puszi, szuperjó! Bírja a tempót, szereti is, ahogy kb az egészet!
    Élvezés után rendbe rakás, pohár víz, kisebb hát masszázs. Jól esik a társaégás, adja a témákta is, kedves jelenség, szuper csaj!
    Ő ajánlja fel a 2. kört. Felállítás szájjal, újabb nagyszerű élmény. Belefogtunk a gumizás után, élveztük is, de lejáróban volt az idő és magam sosem lennék bunkó, hogy túlhuzzam, így én javasoltam a befejezést, másodikra tehát nagyon nem rajta múlt, de nem ment spricc a gumiba.
    Fürdés után bájcsevej, rendben van ez a Lány, na! Visszatérés tervezve.
    Erősen ajánlott.
    Nem biztos, hogy a sok tapasztalathoz képest életem élményei közé emelném, de per pilanat egy nagyon nagyon jó élménnyel gazdagodtam, sok sikert tudok kívánni neki, tehát akár még egyszer-kétszer-többször velem is!?
  • Elszámolás:

    Nem kérte, de letettem a szekrányre, jelezve is neki. Minde, ami élvezets, benne van az alapban. Mai árakhoz képest pont átlag, kicsit inkább már alatta. Megérdemelte!
  • Összkép:

    Kiemelekdő volt a végtelenül korrekt hozzáállása, leste a kívánságaim, udvarias, szolgálatkész. Simán erőltette a második kört. Bárcsak ilyen lenne minden hirdető!
Happy Massage