• NOÉMIII

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző nap beszéltünk telefonon hogy van egy szabad órája, azután VTR-n is lefixáltuk.
  • Megközelítés:

    Városliget melletti úton egy régi bérházban van a lakás. Cím egyértelmű, könnyű odatalálni. BKV is van a közelben, de én autóval mentem. Parkolás fizetős.
  • Helyszín:

    A lakás célnak teljesen megfelelő, több lány is dolgozik itt, de a diszkréció rendben van. A tágas fürdő szépen felújított, egy nagy sarokkádban lehet zuhanyozni. Egy zuhanyfüggöny lehet nem ártana, de így is teljesen megfeleló. Van kilépő, szájvíz és elegendő tusfürdő választék. A türcsi is rendes méretű, puha, illatos.
    A szobában egy fotel a ruháknak, egy asztal, egy matrac a földön és mellette egy hosszú tükör található, ami nagyon jó szolgálatot tesz a vizuális tipusú vendégeknek..
  • Hirdető külseje:

    Noémi vékony, sportos testalkatú, gyönyörű, hosszú szőkésbarna hajú, hibátlan alakú, tökéletes idomokkal, tenyérbe illő mellekkel, csodás popsival megáldott, szép arcú földi istennő!
  • Masszázs:

    Már nem először kerestem Noémi társaságát és szerencsére mindig hamar egy hullámhosszra tudunk kerülni. Fürdés után a szobába belépve ő pár pillanatra kiszaladt, hogy rendet tegyen utánam a fürdőben, majd visszatérve ölelkezve csókolózva, egymást simogatva örültünk egymásnak és a viszontlátásnak. Azonban nem akartam túlzottan belebonyolódni az erotikába, mert akkor a masszázs bizonyosan elmarad. Azt pedig nem szerettem volna mert Nonó nagyon jól és szakszerűen masszíroz. Megbeszéltük hogy mely területekre fordítson kicsit nagyobb figyelmet és ő tökéletesen rendbe tette a kicsit letapadt. elhanyagolt részeket a testemen. Masszírozás közben beszélgetve derült ki hogy ért a csontok kiropogtatásához is, úgyhogy éltem a felajánlott lehetőséggel és kértem hogy ropogtassa ki csontjaim. Ehhez fel kellett ülnöm és rá bíznom magam. Nagyon ügyesen csinálta ezt is. Így viszont a végén elmaradt az erotikus, fülbesuttogós megfordulást "engedélyező" felszólítás, mert már ültem.
  • Kényeztetés:

    A masszázs és az azt követő csont kiropogtatás szakszerű mozdulatai egyre inkább erotikus simogatásba mentek át Nonóka részéről amit én is viszonozni kezdtem, majd hamarosan hosszú érzéki csókban forrtak össze ajkaink, Közben hanyatt fektettem és gyönyörű testén kezdtem kalandozni nyelvemmel. Melleinél kicsit hosszabban elidőztem, mert kéjes nyögdécseléssel jelezte hogy mennyire nincs ellenére az ikrek kényeztetése.
    Nyelvemmel egyre lejjebb haladva végül elértem gyönyörű kelyhét és itt hosszasan elidőzem, láthatóan, hallhatóan és érezhetően többszöri gyönyört ajándékozva neki. Mikor már nagyon érzékennyé vált odalent ő vette át a kezdeményezést és szintén végig kalandozta pajkos nyelvével testem minden porcikáját majd célhoz érve végül eltüntem pici szájában és egy fantasztikus, bőnyálas francialecke vette kezdetét, amit én a tükörben moziztam. De én sem akartam adós maradni kértem folytassuk a francia órát matematikával és 69-be fordultunk. Ő is megint egyre jobban felizgult miközben én is már a csúcs közelébe jutottam, míg végül már nem tudtam magam tartóztatni és hatalmasat élveztem az édes kis szájába.
    Picit lenyugodva, megpihenve segített megtörülközni vízzel kinált majd újra magamhoz térve bodogan, kielégülten mentem tusolni.
  • Elszámolás:

    Kérés nélkül, kis ajándékom kiséretében érkezésemkor letettem az asztalra a szokásos csokrot. Szóba sem került.
    Extrák nincsenek, Noémi maga az extra.
  • Összkép:

    Noémi egy okos, intelligens, szép, természetes és nagyon kedves lány. Imádom :)
Happy Massage