• Bianka

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Régóta nézegettem a hirdetését, de csak múlt héten hívtam fel. Második próbálkozásra felvette. Nagyon kedvesen elbeszélgettünk, miközben leegyeztettük a programot is. Másnapra tudott időpontot adni.
  • Megközelítés:

    Parkolás akár a ház előtt, persze némi aprópénzért. A Villamos nagyjából 30 méterre áll meg, de kis sétával busz is elérhető.
  • Helyszín:

    Régebbi, többlakásos társasház, Nem panel, de olyan jellegű. A lakás tiszta, jól felszerelt. A fürdő jól felszerelt. A szobában masszázspad és kellemes aláfestő zene várt.
  • Hirdető külseje:

    A képeken ő van, de szerintem régebben készültek a fotók. Ez mondjuk semmit nem vont le az együttlét sikeréből. A mellei már az első pillanatban odavonzották a szememet és még távozáskor is azokat bámultam. Az arca kedves, sokat mosolyog. Sugárzik az egész lány.
  • Masszázs:

    Arra emlékszem, hogy volt. Arra is, hogy nagyon jól csinálta. Érezhető volt, hogy tanult masszőr és elég erős keze is van. Az elején hason feküdtem és élveztem, ahogy a keze dolgozik rajtam. Aztán azt is éreztem, hogy egyre kényelmetlenebb lesz számomra a hason fekvés. Ő is észrevette, hogy mozgolódok és kacéran rákérdezett, csak nem nyom a pad? Nem tudtam letagadni, mire mondta, menjünk át az ágyra.
  • Kényeztetés:

    Sokkal kényelmesebb volt a hátamon feküdni. Ő pedig folytatta a masszázst, de immár szemből. Én meg csak néztem a mosolyát és persze a melleit. Észrevehette tekintetemet, mert biztatott, hogy fogjam meg nyugodtan, nem harapnak. Elmosolyodtam és éltem a felkínált lehetőséggel. Majd egy hirtelen ötlettől megkérdeztem mit szólna, ha én is masszíroznám egy kicsit, amihez kölcsönkérnék tőle egy kis olajaz, csak hogy meglegyen a megfelelő kenés. Mosolygott és máris egy szál bugyiban feküdt előttem. Beolajoztam a kezem és elkezdtem simogatni. Mennyei volt végig simítani a testét. Természetesen leragadtam a melleinél. elég sokáig. Ő szolt, hogy van még más testrésze is, aminek jól esne a törődés. Jogosnak találtam, így elindultak a kezeim lefelé. A combjait is végig simogattam, nyomkodtam és finoman a lába közé is be-be tévedtek a kezeim. Mindeközben a férfiasságom az egekben volt, ezt nem lehetett nem észrevenni. Bia figyelmét sem kerülte el. Kérte, hogy menjek közelebb a fejéhez és finoman a szájába vette a már kőkemény farkamat. azt hittem, menten eldurranok. De nem így történt. Kellett hozzá még kb 4 perc. Amikor teljesen lenyugodtam, ő elment tisztálkodni és engem is megtisztogatott. Kicsit beszélgettünk, majd a kezével kezdte el életre kelteni a férfiasságomat. Restelkedve vallom be, hogy már nem volt több bennem. Feküdtünk egymás mellett, beszélgettünk és simogattam közben. aztán eszembe jutott, hogy ránézzek az órára. jól sejtettem,kicsivel túl is léptük a kitűzött egy órát. Felöltöztem és valóban érzékeny búcsút vettem Biától.
  • Elszámolás:

    Minden egyes virágszálat bőven megért a találkozás vele! Nagyon korrekt amit ad és amit kér érte, messze alatta marad.
  • Összkép:

    Nem tudom, miért vártam eddig. Már régen találkoznom kellett volna vele. Nagyon kedves, figyelmes és beszélgető partnernek sem utolsó. Biztosan visszamegyek hozzá. Szerintem beleszerettem.
Happy Massage