• Linett

  • Beküldte:
  • Linett reagálása

    Kedves "öreghalász"!

    Köszönöm szépen a kedves sorokat, amit rólam írtál ebben a felejthetetlen beszámolóban!
    Örülök hogy javíthattam az erotikus masszázsban megélt tapasztalásaidon.
    Várlak szeretettel ismét! 💕

  • Egyeztetés:

    Többször próbálkoztam , de valahogy eddig nem tudtam elérni de most....
    Telefonon hívtam és nagy meglepetésemre azonnal felvette és 2 óra múlva már úton voltam a megadott cím fele.
  • Megközelítés:

    A 14 ker. fizetős , de csendes mellékutcája. Ha az ember nem rest 50 méter gyalogolni , akkor van parkoló hely. Bkv-t nem tudom, mert nem használom.
  • Helyszín:

    A ház kivűlről átlagos állapotú, de könnyen megtalálható. Belépve már sokkal jobb a benyomás. Szépen fel van újítva, a célnak tökéletesen megfelel. Két lány rendel a helyszínen, de ennek semmi jelét nem lehet látni. Nagyon jó és diszkrét a logisztika. Teljesen barátnős filling van. Fürdő több mint jó. tusfürdőkből kb. 10 -12 fajta van.
    A tetthely is kellőképpen van felszerelve egy masszázsággyal és egy tatamival valamint egy kicsit billegő fotellel. :)
  • Hirdető külseje:

    A képek ugyan retusáltak , de most kivétesen nem olyan problémás mint pár másik helyszínen. A legfontosabb részletek megegyeznek a képekkel, inkább a diszkréció miatt van. Az arckitakarás is egy nagyon csinos orcát nem enged láttatni .
    Mi volt rajta? hát azt tényleg nem tudom, csak kék szemeit láttam csak csak lányos zavaromba.
  • Masszázs:

    Pár perccel hamarabb érkeztem, de nem kellett sokat ácsorogjak az utcán, mert megkaptam a belépő kódot és irány befele, nyílt az ajtó és...
    Belépéskor láttam, hogy jó helyre érkeztem, a fent említett zavaromba kezet akartam fogni , erre Ő egy puszit nyomott a tanácstalan pofámra. Energikus kis hölgy , aki tudja, hogy mit akar .
    Bekísért a szobájába és még mindig nem tudom mi volt rajta, pedig előttem libegett a szoba majd a fürdő fele.
    Visszaérve a szobába a masszázspadra invitált , majd jött egy elég határozott , de nem túl erős váll és kar , kéz masszázs.
    Folytatásként volt még egy rövidebb comb masszázs , minimális lehetőség volt csak a kukkolásra , pedig egy jó tükör elkelt volna.
  • Kényeztetés:

    Amikor jött a várt vezényszó a fordulásra, nem sokat késlekedtem. Ő elkezdte simogatni az érzékenyebb részeimet és kérésemre ledobta a fehérneműjét, így simogatható lett a nagyon csinos popója.
    A barátnős érzést csak fokozta , hogy már nem puszikat hanem igazi jó nyelves csókokat kaptam .
    Egy rövid ideig elvoltunk ezzel a felállással, én simogattam a domborulatait , Ő kényeztette az öcsköst hol kézzel hol ajakkal, közben az ánuszt is ingerelte a kezével
    Egy ilyen csók csata után , csak mintha kitalálta volna a gondolataimat , felmászott a masszázságyra és 69 ben folytattuk.
    Ez a rész kimondottan kellemesen jól indult , és egy csinos popóba kapaszkodhattam , nyalakodtam és közben kaptam a nf-et, de egyszer csak jött a fekete leves , mivel ez a rész fájdalmasan rövidre sikerült , mert olyan voltam mint egy jó western filmben a főhős. Na nem olyan jóképű , hanem olyan gyors lővetű .
    Ekkor Linett lemászott rólam és letisztított és meg próbáltam magamhoz térni.
    Lassan a szeánsz végére értünk, és sajnos indulnom kellett , pedig egy ilyen csinos Nő társaságába szívesen maradtam volna még.
  • Elszámolás:

    Extráról nem esett szó, így ezt nem tudom
  • Összkép:

    Az utóbbi idő néhány csalódása után, végre jött egy kellemes randi.
    Egy órában csak ennyi fért bele, de viszont megszületett az elhatározás, hogy legközelebb minimum 1,5 órára kellene jöjjek, mert Linett-ből kevés az egy óra.
    Remélem , hogy legközelebb ha több időnk lesz, akkor jobban meg tudjuk ismerni egymást.
Happy Massage