• Linett

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Linett reagálása

    Kedves Dieggo! 😊
    Nagyon szépen köszönöm ezt a kedves beszámolót! Igazán szépen vezetted fel a találkozásunkat. Alig várom a négykezes programot is veled! 🤗🤗
    Addig is sok ölelést küldök Neked! 😘

  • Egyeztetés:

    Már egy jó ideje szemeztem a hirdetésével. Az érdemi egyeztetés valóra nem jöttét a mai napig nem tudom megmagyarázni, még saját magam számára sem. Egy szó, mint száz, hirtelen, hatalmas lendülettel megérkezett a mindent elsöprő ihlet, és ezen szándékom egy telefonhívás formájában manifesztálódott. 'Természetesen' azért olyan könnyen nem sikerült beszélnünk, pár kört azért kellett futnom a siker érdekében, majd mikor már kicsit kezdtem elengedni a történetet, hogy reménybeli vendéglátóm már túlontúl népszerű és elfoglalt Hölgy, a várva várt csörgéssel megkaptam a zöld jelzést, hogy szavak formájában is ismerkedjünk. Egy végtelenül kedves, aranyos, ugyanakkor jó értelemben visszafogott, de mégis kíváncsi hang szólalt meg a vonal túlvégéről. Lévén, hogy a cégnél próbáltam elcsenni egy kis időt a munkaidőmből a megbeszélésre, annak rendje és módja szerint sok munkatársamnak pont ott és akkor 'akadt' dolga, így kiestem a ritmusból a részletek megvitatása közben. A kis közjáték után lefixáltuk az időpontot, és, többek közt, hogy miben szeretném, ha fogadna. Rugalmas volt :) 2 nappal később a reggeli órákban nyertem bebocsájtást Linetthez.
  • Megközelítés:

    Ha be kéne lőnöm a helyszínt, akkor Zugló szép, csendes, zöld utcája, a szintén a városrészről elnevezett vasútállomástól pár száz méterre. Parkolásnál nyilván az ünnepnap miatt talán szerencsém volt, hely is volt, és fizetni sem kellett :) Odatalálás könnyű, Gps is simán odakalauzol. A házszám jól látható, minden egyértelmű még a nehezebben tájékozódóknak is :)
    Busz, villamos a közelben, pár perces séta keretében még van lehetősége erőt gyűjteni az 'újoncoknak'. :) Én bevallom férfiasan, kellemesen emelkedett a pulzusszámom pár perccel a belépőm előtt. Főleg úgy, hogy talán kis csúszásban volt, és elsőre nem is tudtam elérni. Majd fél perc múlva nagyon cukin elnézést kért, hogy megvárakoztatott, és biztosított afelől, hogy mehetek :)
  • Helyszín:

    A városrész ezen részére jellemző , zöldövezeti, kertes, pár emeletes társasházba tértem be. Ráadásul megvolt benne mindaz a misztikum, ami számomra, akkor és ott kellett :) Földszintig (vagy félemeletig) kellett lépcsőzni, nyílt az ajtó, sehol senki (ill. Linett az ajtó mögött), majd ajtók záródnak, és elém kerül a Kicsilány.
    A lakás számomra teljesen (a célnak ) megfelelő. Jó értelemben egyszerű, de nagyszerű. Azon nyomban kellemes érzés fogott el, mikor beléptem. Pláne, amikor megláttam Linettet, de ezt majd később. Fürdő jól felszerelt, nekem a tusoló működtetésének megfejtése egy perces logikai játék volt, de kellemesen elszórakoztattam magam vele :)
    A szobában egy igazán masszív masszázspad helyezkedett el, illetve, ha az 'intimitás' a tetőfokára hág, a földön két matracot fedeztem fel. Kellemes félhomály, hangulatos zene tette még emelkedettebbé a találkozót. Rend, tisztaság csillagos ötös.
  • Hirdető külseje:

    Elképzelni nem szoktam, felesleges is arcos kép hiányában :) Mint eddig is, most is a beszámolók és a megérzéseim alapján mentem, bízva abban, hogy jó helyre kerülök és az esztétika.
    Ahogy előbb írtam, ajtók záródnak és az ajtó mögött megpillantom Linettet. Szőke fürtjei vállát simogatták, fürkésző tekintetét rám szegezte, gesztusaiban kis megilletődöttséget véltem felfedezni. :) Nem is tudtam eldönteni, hogy jobbra vagy rosszabbra számított :) Viccet félretéve, számomra 1 nagyon szimpatikus, jó kisugárzású, kedves arcú, jó alakú Hölgyet köszönthettem személyében. A kémia részemről mindenesetre megvolt :)
    Kedvesen, 2 puszi formájában üdvözöltük egymást, innivalóval kínált, váltottunk pár szót, többek közt arról, hogy könnyen sikerült-e idetalálni, illetve szóba került KariGeri is pár mondat erejéig. :) Bár egyeztettünk szettet, de érkezésemkor egy egyrészes ruhában fogadott. A titok annyi, hogy Ő is az a huncut lány, aki a fellépő ruháját az előadásra időzíti ;)
    Pár perc után eltipegtem zuhanyozni, mert már kezdtem türelmetlenül várni a programot az érdekes felvezetés után. :)
  • Masszázs:

    A masszázs tulajdonképpen a kényeztetés után történt, a program kisebb szeletét képezte. . Kellemesen, jókedvűen elcsevegtünk az élet nagy dolgairól, betekintést engedett kicsit magánéletébe, ami, azt gondolom nála teljesen bizalmi kérdés. Teljesen ellazított, kellemesen megnyomogatott, de ahogy írtam, erre a részre már sajnos kevesebb idő maradt. Jöhettem volna 1,5 órára is. Na majd legközelebb ... :)
  • Kényeztetés:

    Az az igazság, hogy a találkozónk 'érdemi', kifejteni való részét, ebbe a rublikába szándékozom elhelyezni, hiszen inkább ez a rész dominálta ott tartózkodásomat.

    Alapos pancsi után, megharcolva az általam kiválasztott tusfürdő formavilágával, és annak számomra rossz fizikai tulajdonságával, tipliztem be szeánszunk színhelyére :)

    Ahogy feljebb jeleztem, szettet váltott. Mikor megláttam, majd' eldobtam az agyam... Gyönyörű, kívánatos, igazi Nő állt előttem tangában, fekete combfixben, erős szexuális kisugárzással, aki azt az illúziót is sikeresen prezentálta, hogy vágyik az érintésekre, simogatásra és a csókok garmadájára. Odaléptem, hajába túrtam, magamhoz húztam. Kezdetben félénken csókolt, de a kezek lassan, de biztosan vándorútra indultak mindkettőnk részéről. Hamarosan megfordítottam, simogattuk egymást. Hátulról markolta meredező hímtagomat, a sóhajokból ítélve azt éreztem, ő is élvezi ezeket a pillanatokat. Csókokkal halmoztam el nyakát, fülét. Belelendültünk, éreztem, hogy kezd feloldódni, és azon veszem észre magunkat, hogy közeledünk a 'horizonton' elhelyezett ágyra.
    Elkezdtem vízszintesben is kényeztetni. Klasszikus csókokból indultunk, szisztematikusan haladva dél felé. Mellekre is kiemelt figyelmet fordítottam oldalát, hasát, majd eljutottam szépen lassan gyönyörű szép, jó illatú kelyhéhez. Hálásan fogadta ténykedésemet, majd Ő is támadásba lendült, és hamarosan azon kaptam magam, hogy a szájába kerültem. Azt éreztem , szeret adni, nagy kedvvel szerzett örömet szájával, majd pár 'cselgáncs' mozdulat után bepörögtünk jing-jang pózba. Nagy vággyal és lelkesedéssel áldozott az erotika oltárán nagy megelégedésemre.
    Pár perc után hatalmas vágyat éreztem, hogy láthassam, miközben kényeztet, így eme vágyamat is kiélhettem. Igazán impozáns, klassz látványt nyújtott a performansz.
    Ismét következett a kedvenc 2 jegyű számom, és újra szemem előtt láthattam Linett kifogástalan popsiját, és gyönyörű, izgató punciját, amit nem lehet nem kényeztetni. Külön örjítő volt, ahogy harisnyás lábfejével rászorított a fejemre a tevékenység közben. Éreztem lassan jön a vég, és mert előről szerettem volna látni (a beteljesülést is), látható formában kézzel és szájjal végzett ki.
    Mondtam is neki, most Te nyertél, de majd elképzelhető, hogy érkezem még. :)
  • Elszámolás:

    Őszintén szólva, csak arányaiban emlékeztem a tiszteletdíjra, amit a kedvessége, és a pazar élmény hatására picit megtoldottam tettem le az előszobában lévő székre. És.... Odaadtam a meglepim, amit az elején sikeresen elfelejtettem.
    Mondtam is neki, ez az Ő hibája, mert már az elején elvette az eszem. :)
  • Összkép:

    A kezdeti apró nehézségek (egyeztetés) után azt gondolom, egy tartalmas, szép 1 órát töltöttünk el egymás társaságában. Nagyon empatikus, kedves, jóindulatú, gyönyörű Vendéglátó, akire vigyázni kell és tisztelettel bánni vele. Ez esetben egy felejthetetlen élménnyel fog távozni Tőle mindenki.
    Ami nagyon érdekes volt, szóba került 1 ráadásul egy hármas program is, barátnőjével Lottival, hiszen meggyőződése, hogy Neki is nagyon bejönnék. Nekem ez kimondottan jól esett, szerintem kialakult egy bizalmi kapcsolat köztünk. Meg amúgyis, megbeszéltük, hogy már pajtik vagyunk :)
    Végezetül csak annyit: Linett remek választás volt a kis személyes ünnepemre :)
Happy Massage