• Kátya

  • Beküldte:
  • Kátya reagálása

    Szia édes!😘Köszönöm szépen a beszit nagyon tetszik! ❤️ Várlak vissza sok szeretettel!💋 Forró csók mindenhova!❤️‍🔥❤️‍🔥

  • Egyeztetés:

    VTR-en egyeztettünk. Eleinte nem akart összejönni a megfelelő időpont, így többször hívni is próbáltam, de mindig elkerültük egymást. Végül VTR-en csak sikerült megtalálni az alkalmas órát.
  • Megközelítés:

    Kék metrótól 7-8 perc séta. GPS is pontosan odavisz, parkolóhely van, fizetős. A megbeszélt időpontban telefonáltam, és azonnal bejutottam.
  • Helyszín:

    Új építésű, magas színvonalú épületben ennek megfelelő lakás. Minden szép, tiszta és újszerű. Remek törülközőt kaptam, fürdőben minden tökéletes volt. Diszkréció annyira jó, hogy először azt hittem, csak ketten vagyunk a lakásban, és a fürdőben hagytam volna a törülközőt, de amikor kijöttem, Kátya jelezte, hogy inkább vigyük be a szobába. Kis szobában kényelmes nagy ágy, a végében levő szekrényen tükör, de elhelyezése miatt csak bizonyos körülmények közt használható kényelmesen mozizásra.
  • Hirdető külseje:

    Kátya a képeknek és a megadott adatoknak tökéletesen megfelelő, gyönyörű fiatal lány, szép arccal és minden lehetségesnél kedvesebb modorral. Szexi fekete fehérneműben fogadott, de mire lefürödtem, az lekerült róla. Hajának vége most is szőke volt, ahogy némelyik fotóján, ami igencsak bejött nekem. A természetesség híveként úgy gondolom, hogy bár szép formázott szemöldöke és műszempillája volt, anélkül szerintem még ennél is szebb lett volna számomra. Minden másban a természetes bájakban gyönyörködhettem, amiből a gyönyörű kerek fenekét emelném ki.
  • Action:

    Fürdőből visszaérkezéskor először az ágy mellett álltam meg vele, ahol kicsit ölelkeztünk, simogatóztunk, és arról beszélgettünk, ki mit szeret. Ezt szereti megtudakolni, mert különösen fontos számára, hogy a véndég jól érezze magát.
    Az ágyra heveredtem, jobbról mellém bújt, és kis csókocskák, simogatás után hamarosan az általam említetteknek megfelelően a felé eső cicimet kézdte kényeztetni, először ujjakkal, majd amikor ajkával vette át ezt a munkát, a felszabadult ujjaival a golyóknak szentelt figyelmet. Mondtam neki, ebben a dologban időzhetünk hosszasan, majd tükörszimmetrikus helycserét kértem, hogy bal oldalról is hasonló élvezetek állítsák helyre a szimmetriát.
    Amikor felsőtestemen az egyensúly már helyre billent, arcával lejjebb haladva a bal oldalról ágyékom területén kezdett el orális gyönyöröket kialakítani. Érzékien, finoman végezte, ahogy említettem neki, és közben nem fukarkodott azzal sem, hogy tövig eltüntese az ezredest. Konstatálnom kellett, hogy az a kiírás, hogy "Francia királynő" tökéletesen fedi a valóságot. Bal kezemmel remekül elértem az oldlát, hátát, derekát, csípőjét, fenekét, combokat, combok közét. Jobb kezem ujjai cicijének formájában gyönyörködtek.
    A combok között ujjaimmal játszva további vágyaim támadtak, de a királynői kegy élvezetét sem akartam felfüggeszteni, így 69-et javasoltam. Ezt is, mint minden más kérésemet, nagy örömmel teljesítette. Igyekeztem méltó francia királlyá válni, és amikor elkezdtem volna hatást elérni, elegánsan kitáncolt, de tudtam, hogy ez lesz, mert ez előre le volt tisztázva. Cserébe lábaim közül szemből folytatta a királynői játékot, gyakran mélytorkosan, miközben nyelve a királyi tag tövét izgatta.
    Kértem, folytassuk ugyanezt úgy, hogy állok, és nem fogom már mindig ismételgetni: minden kérésem azonnali kedves fogadtatásra talált. Az ágy mellett állva élvezkedve megláttam a tükröt, és indítványozásomra áthelyeztük magunkat az elé. A tükörmoziban ismét elámultam, hogy milyen györörűséggel lehetek így együtt.
    Amikor kimoziztam magam, visszamentünk az ágyra, és hamarosan gumit kértem, és lovaglást. Hosszasan gyönyörködtem benne, ahogy rajtam ringatózik, majd modtam, boruljon rám, simuljon hozzám. Nem volt kedvem már pózt váltani, így átölelve, hozzá simulva hagytam, hogy az élvezet fokozódjon-fokozódjon-fokozódjon, míg végül kirobbant.
    Nagyon kedvesen, gondosan megtisztogatott, beszélgettünk még egy kicsit, majd gyors tisztálkodás, öltözés, végül búcsú.
  • Elszámolás:

    Egy órás alapprogramra mentem, ami igen fullos, minden benne van, amire szükségem volt. Minden téren maximálisan korrekt volt az esemény. Az ár-érték arány kiemelkedően jó.
  • Összkép:

    Kátya egy gyönyörű fiatal lány, aki végtelenül korrekt, kedves, figyelmes és ügyes. Nagyon szívesen visszatérek hozzá.
Happy Massage