• Timike

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Timikével már ismertük egymást, korábban kolleganője ajánlotta. Ezért nem volt nehéz viszonylag korai időponot egyeztetni. Telefont ő kezeli elsőre felvette. Itt és a másik oldalon is hírdet korábban és most is rugalmas volt
  • Megközelítés:

    Belváros, nem egyszerű a parkolas, de van parkolóház a szomszédban. BKV biztos jó nem tudom, kocsival mentem. Cím pontos,GPS oda visz, házszám kiirva, el sem kehet téveszteni.
  • Helyszín:

    A lakás emeleten található egy csendes házban. Lift van. A tetthelyre belépve rend és tisztaság fogad. Fúrdőben tusfürdök, szájvíz (illik használni), puha törülköző száraz kádkilépő. A szobában franciaágy kényelmes tágas. Falon tükör, hangulatvilágítás, halk zene. Egyszóval kellemes környezet.
  • Hirdető külseje:

    Timike van a képeken! Szőke vállig érő haj, huncut kék szemek. Az arc csak diszkréció miat van kitakarva. Nem okoz csalódást. Szép nagy eredeti cicik, remek popsi. Pici de formàs lány. Amiben fogadott az szinte semmi, valami fehér csipke szett, falat bugyival. Jól állt rajta🥰
  • Action:

    Ismerősként barátnős üdvözlés csókokkal! Kis csevegés hogy kerúltem megint hozzá, ajándékom átadása és irány a fürdő a higénia megteremtése érdekében. Vissza a szobába, Timike pár perc mulva követett. Felállt az ágyra és úgy öleltük és csókoltuk egymást. Aztán csak azt vettem észre,hogy lekerúlt róla az kevés textil ami takarta idág testének erotikus zugait. Letérdelt kezelésbe vette kukackámat és franciázni kezdett. Változatosan kicsit kézzel rásegítve de finoman és jól csinálta.Közben melleit símogattam. Lefeküdtünk és kölcsönös franciával folytattuk. Élvezetem minden percét, de szerettem volna puncija szorítását is érezni. Gumihúzás után egy lassú ám egyre gyorsuló lovaglás kóvetkezett. A ringó cicikbe kapaszkodva élvezkedtem. Fordultunk és kutya pózban folytattuk amit a falon lévő túkörből filmeztem. Már ez is izgató volt, nemhogy még az,hogyTimikében lehetett a kukackám. Újra fordultunk és missziben folytattuk. Eggyik lába itt a másik a nyakamban így jó mélyen tudtam puncijába tolni kukacomat. És igy lett végem.a gumiban. Hagyott magában lehiggadni majd segített letisztogatni. Kicsi pihenö után Timike magától, újra a tettek mezejére lépett és szájaba vette a kukacomat. Sikerrel is járt. Hanyatt fektettem és cicijei közé tetem amit kell és így próbáltam elmenni, de sajnos ez már nem sikerúlt. Gyors fürdés és el a kora tavaszi pesti forgatagba!
  • Elszámolás:

    Nem kértem axtrákat mert amit kiirt azt vállalja, és az engem kielégített Korrekt volt végig és jól éreztem magam Vele!
  • Összkép:

    Ajánlásra mentem először Timikéhez mint már irtam. Az, hogy már többször is voltam nála az mindent elmond.
    Úgy gondolom ha úgy adódik megyek még hozzá😊
Happy Massage