• Linett

  • Beküldte:
  • Linett reagálása

    Kedvesem! 😊

    Szeretném itt is kifejezni köszönetemet feléd, a csodás beszámoló kapcsán, amit írtál rólam!
    Nagyon kedves tőled, hogy ilyen szeretettel és tisztelettel írsz rólam. Jól esnek a soraid a kis lelkemnek.
    Bár most ezer ágra süt kint a nap és a tavasz épp ezerrel tör be végre mindünk kis életében, mikor ezeket a sorokat írom, viszont van hogy belül mégis viharok dúlnak bennünk és ilyenkor esik a legjobban a szeretetre szomjazó kis léleknek az ilyen kedves a vissszajelzések, mint amit te adtál ezekkel a sorokkal nekem. Köszönöm és köszönöm szépen a gyönyörű virágot is, amit kaptam tőled legutóbb. Egy igazi úriember vagy. 🥰
    Várlak szeretettel hamarosan! 💕

  • Egyeztetés:

    Eljött hát Linettel a harmadik randim ideje, nagyon vártam már, hogy tudjunk találkozni, de sajnos vannak kötelességek, amik elég sok időmet elveszik. A randi előtt pár nappal egyeztettem Linettel SMS-ben, 6 nappal későbbi időpontban sikerült megállapodnunk, vagy nekem nem volt j, vagy neki, de a rugalmassága végett nem jelentett akadályt semmi. Hétvégén írtam neki, de így is válaszolt, úgyhogy részemről ezzel is még szimpatikusabbá vált tőlem, bár lassan már nem lehet ezt hova fokozni :)
  • Megközelítés:

    Szokásomhoz híven autóval közelítettem meg a találka helyszínét, parkolóhely, mint mindig most is volt, ha valaki kevésbé magabiztos parkolási manővereknél, annak se kell félnie, hiszen tágas, nagy helyek tömkelegéből lehet választani. Vonat, villamos jár a közelben, valószínűleg busz is, de ebben nem vagyok 100%-ig biztos, hiszen nem lakom a városban, de lényeg a lényeg könnyű odatalálni.
  • Helyszín:

    A már jól megszokott kertes ház, benne egy szép kis lakással, benne egy gyönyörű vendéglátóval. A kapu előtt vártam, hogy ugorjon végre az órának a percmutatója, amikor ez megtörtént nyomtam a kapucsengőt. Pár lépcsőfokot megmászva elértem a már ismert ajtóhoz, pár másodpercen belül elém is tárult Linett, hatalmas mosollyal az arcán. Előszobában átadtam a kis ajándékomat, aminek nagyon örült, ezután cipő le, és irány a masszázs szoba, ahol a ruháimat letudtam tenni, és már mentem is a fürdőszobába. Most még nagyobb választék volt tisztálkodási szerekből, mint amire legutóbbi randik alkalmával.
  • Hirdető külseje:

    Sok újdonságot nem tudok itt elmondani, mint legutóbbi két beszámolóm esetében, de azért próbálkozok :) Szóval Linett egy bájos szőke tünemény, nem lehet betelni vele. Mindene hibátlan, tökéletes, egész nap tudnék csodálkozni gyönyörében. Kék szemeivel olyan mélyre tud tekinteni az ember lelkében, hogy nincs az a férfi, aki ellen tudta neki állni. Hangja csiripelő, nagyon magas érzelmi intelligenciával rendelkezik, mindig tudja, hogy éppen mire vágyik a hozzá betévedő kalandor. Szőke hajkoronájába szerelmes lettem, egész nap tudnám szagolni, simogatni, tapintani. Popsija végtelenül gömbölyű, mellei nem hatalmasak, de annál formásabbak, és annál természetesebbek. Linettet nem lehet egy szóval jellemezni, ugyanis ennyi jó tulajdonság nem fér bele egy szóba, mondatokba is csak nehezen.
  • Masszázs:

    Az egyszerűbb követhetőség, illetve kényelmesebb olvasás érdekében időrendi sorrenden írom le a történteket, így a masszázs részbe nem csak masszázs fog kerülni.
    Miután gyors, de alapos tusolásommal végeztem azonnal siettem vissza vendéglátómhoz, hiszen nagyon vágytam már érintésére. Megkínált egy pohár vízzel, amit örömmel elfogyasztottam. Állva kezdtünk el "ismerkedni", időérzékemet teljesen elveszítettem ebben a 2 órában, így nem tudom megmondani, hogy mennyit lehettünk ebben a testhelyzetben, de akármennyi is volt, minden pillanatát élveztem. Öleltük, csókoltuk egymás arcát, testét, fülét, mindenét. Ha egész randin csak ezt csináltuk volna végig, akkor is egy sikeres randi lett volna. Viszont történt más is, Linett elvezetett a tatamira, ahol tovább tudtuk folytatni a simogatásokat, illetve itt további rengeteg csókot cseréltünk, köröztünk a nyelvünkkel egymás szájában. Ezután a csodás házigazda lentebb kezdett kacsintgatni, el is ért a nemesebb testrészemhez. Nagyon finoman elkezdett franciázni, nyelvével hol a makkomon táncolt, hol a golyók környékét kényeztette, de akárhol is járt éppen, nagyon odaadóan csinálta. Ezután megmutatta lingam tudását is, hiszen ebben is nagyon profi. Sajnos vagy nem sajnos nem vagyok könnyen elélvezős típus, így egy pici segítséggel ugyan, de elért a végzetem, utolsó cseppig a puha ajkai közé ment, ezután nem rohant el, hagyott szépen lenyugodni, és csak ezután vitte el a mosdóba az utódokat.
  • Kényeztetés:

    Miután visszatért kedvesem, odabújt hozzám, és elkezdtünk beszélgetni. Pár perc ölelkezés és bújás után mondta, hogy szeretne megmasszírozni, természetesen ennek egyáltalán nem voltam ellenére, sőt. Hasra feküdtem, és kezdődhetett a csodás Linett masszázs, ami kifejezetten szakszerű, nagyon élvezhető. A masszázs közben tovább folytattuk a már elkezdett beszélgetésünket, nagyon értelmes lány, bármilyen témához hozzá tud szólni érdemlegeset. Nagyon szimpatikus volt számomra, hogy megnyílt nekem, engedett némi belátást magánéletébe, és annak jelenlegi gondjaiba. Én is megnyíltam neki, én is elpanaszoltam bánataimat, örömeimet. Előző randikon ilyesfajta beszélgetésre sosem került még sor, úgy hiszem ennyi idő kellett mindkettőnknek, hogy kialakuljon egy magasabb szintű bizalom, hogy érezzük, egyikünk sem élne vissza a kapott információkkal. Alaposan végiggyúrta testem hátsó részét, lábamnál elidőzött, minden apró görcstől megszabadított. Jöhetett a fordulás, végre nem csak hallhattam a drága hangját, hanem újból láthattam is. Az előzőhöz nagyon hasonló masszázst kaptam, itt is minden porcikámat meggyurmázta. Gondolom mondanom se kell, hogy nagyon felfrissültem a kezeinek ténykedéstől, a krém, melyet használ nagyon finom illatú, bármikor tudnám szagolgatni, és persze kezeit is bármikor tudnám élvezni. Megkínált újból egy frissítővel, melyet elfogadtam. Levetette lenge ruháit, így már csak a harisnyák maradtak a lábán. Megkért, hogy masszírozzam meg őt, nagy örömmel vágtam neki izmos, és nagyon kívánatos testének a gyömöszöléséhez, hiszen pont ez a gondolat érett bennem, hogy de jó lenne megmasszírozni őt, erre tessék, szinte egyből ki is mondta :) A krémből tettem a kezemre, ezt alaposan eldolgoztam a hátán, karján, vállán, popsiján, pazar látvány volt. Szakszerű ugyan nem voltam, de minden erőmmel arra koncentráltam, hogy Linettnek én is vissza tudjak valamit adni abból a sok jóbból, amit eddig tőle kaptam, és azt gondolom, hogy ez sikerült. Második kényeztetés sajnos nem fért bele az időbe, de egyáltalán nem bánom, az oda-vissza masszázs felért nekem egy orgazmussal. A 2 óra nagyon hamar elröppent, legközelebb ettől is több kell ;)
  • Elszámolás:

    Extrája továbbra sincsen, továbbra is Ő az extra, melyre nagyon érdemes időt szánni, hiszen felejthetetlen élményekkel gazdagodik nála az ember. Most sem esett szó az anyagiakról, majdnem el is felejtettük, ugyanis már a kapuból fordultam vissza, miután a zsebembe nyúltam, és rádöbbentem, hogy ezt csúnyán elbaltáztam. Ezt rendesen elbénáztam, de gyorsan visszaszaladtam kedvesemhez, és hát nem úgy, ahogyan én azt elterveztem, de rendeztük számláinkat.
  • Összkép:

    Mint mindig, most is hatalmas vigyorral az arcomon távoztam, Linett mindig olyan érzéseket hoz ki belőlem, amik nem is tudtam, hogy vannak bennem. Nála megnyugvásra talál az ember, nem csoda, hogy ekkora a népszerűsége az oldalon, melyet elmondása szerint előre láthatóan sokáig nem szeretne itt hagyni. Mindig fejben előre van egy forgatókönyv, ami mentén szeretnék haladni, de amikor meglátom Linettet mindig elfelejtem, hogy mit is kéne csinálni, és csak hagyom hadd alakuljon ki a randi. Szerintem élőben ezt se mondtam még Linett, de csodálatosan szép vagy, mindig kitalálom, hogy majd dobálódzom a bókokkal, aztán egy se jön ki belőlem, mert szóhoz se jutok :) Azt gondolom, hogy Linett nagyszerűségét leírni nem igazán lehet, ezt át kell élni.
Happy Massage