• Jázmin

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Jázmin reagálása

    Kedves Xposure! Őszintén sajnálom a rossz élményt,de sajnos a talalkozónk előtti éjszakám borzasztó volt egy betegség miatt,egy szemhunyásnyit sem aludtam,a többit inkább nem részletezném,a lényeg ,hogy valóban nem tudtam az adott napon megjelenni.A telefont amin a vendegeimmel tartom a kapcsolatot,a magánéletem nyugalma érdekében sosem viszem haza.Normalis esetben ilyenkor az a megoldás,hogy írok egy kolléganőmnek,hogy legyen kedves lemondani a találkozot,aznap viszont senki nem tartózkodott bent,én pedig nem voltam olyan állapotban,hogy be tudjak menni és ezt megtegyem.Sajnos velünk is előfordulhat ilyen,velem,ahogy a beszámolóim is igazolják a pályafutásom alatt először..Nem tudnám megszámolni két kezemen,hogy a 3 év alatt hányszor fordult elő,hogy feleslegesen vártam vendéget,pedig csak egy óra telt el a bejelentkezés és az időpont között ,ezen igyekeztem mindig felülemelkedni-és itt most igazat adok neked, valóban nagyon bosszantó érzés.Ha küldtél megerősítő üzenetet és nem kaptál rá egy ,, várlak "választ" az intő jel kellett volna,hogy legyen,hiszen bárkinek közbe jöhet bármi.Probaltalak elérni a legközelebbi napon telefonom ,szerettem volna kompenzációt felajánlani,sajnos ki voltál kapcsolva,én pedig a diszkréció érdekében nem telefonáltam többször.Egy rossz beszámoló írása helyett esetleg te is megprobalhattal volna mégegyszer elérni,és megkérdezni,hogy mi történt,de neked ez így volt egyszerűbb.Aki.ismer tudja jól hogy nem vagyok megbízhatatlan,de beszéljenek helyettem a beszámolóim,amik mögött ott állnak a hosszú évek óta visszajáró vendegeim.Sajnalom,higy így alakult,de nem a legjobb módját választottad az elrendezésnek.
    Sok sikeres randit kívánok a jövőben,,a nap süssön rád!
    Jázmin

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam a randi előtti napon, majd a randi tervezett napján egy megerősítő sms-t is küldtem.
  • Megközelítés:

    Újlipót a Westend-től pár percre. Ezúttal én inkább BKV-t választottam mert itt kb képtelenség parkolni, különösen, ha időre mész valahova.
  • Leírás:

    Nagyon vártam, hogy egy kellemes órát töltsünk együtt, de legnagyobb bánatomra csalódnom kellett. Időben érkeztem a megadott címre, azonban nem értem el telefonon. Húsz percig vártam, közben folyamatosan próbáltam eléreni, nem fette vel, nem írt sms-t.
    Csupa jó beszámoló van itt a hirdetőről, úgyhogy nem számítottam erre, de úgy látszik ilyen is van. A legjobban az bosszant, hogy a semmire ment el az az este.
Happy Massage