• Linett

  • Beküldte:
  • Linett reagálása

    Köszönjük szépen az újjabb csodás beszámolót kedves vajszívű medvénk! 🥰🥰 Várunk vissza nagy szeretettel hogy újra megpihenj a karjainkba. 😘😘

    -Szösszenet:
    Mindig rájövök hogy a szívetek legmélyén még ott van az a kisfiú, aki játszani szeretne jó esetben velem vagy egy másik kedves játszópajtással. Az viszont, hogy kifejlett férfi példányoknak ez a felület nyújt online játszóteret és egymással bocsájtkoznak szájkarateba (lásd: kommentcekció) rendszeresen, annak értelmét sajnos még mindig nem sikerült megfejtenem. Energia pazarlás, pont most mikor ilyen a helyzet a nagyvilágban?!

  • Egyeztetés:

    Négy kezes randi lévén két lánnyal kellett egyeztetni, de ez nagyon egyszerűen ment, mivel az előző randinkon megállapodtunk a mostani randi időpontjában.
    Linett rugalmassága nagyon segíti az időpontokban történő megállapodásokat.
  • Megközelítés:

    Zugló vasútállomáshoz közeli csendes kis zsákutcát kell megcélozni, amennyiben Linetthez kívánunk menni. Ebből a BKV – t igénybe venni kívánók számára nem nagy kihívás a megfelelő járat meg találása. A GPS pontosan a címre navigál, parkolót mindig találtam, én csak fizetős zónát láttam.
  • Helyszín:

    Egy kicsi kertes, többszintes társasházban, annak nem túl magas szintjére kell menni, így liftet nem is kerestem.
    Az előszobából nyíló két helyiség érdemleges a vendégek számára.
    A fürdőszoba patika tisztaságú, nagyon tágas, nagyon kényelmes és mindennel fel van szerelve, továbbá minden kellékkel el van látva ez a valóságos kis wellness helyiség. Ülőlapos szobainas is található, így a ruháimat itt is hagytam.
    A masszázs szobában melegséget áraszt és kellemes hatást keltő szőnyegpadló, amelyen nagyméretű, vastag tatami és profi masszázspad egyaránt található. Nagyon jó hanghatású zeneládája van Linettnek. A zene választék pedig szinte végtelen lehetőséget kínál. A szobában kellemes világítást adó állólámpák adják a világítást.
  • Hirdető külseje:

    A korábbi randik során tett megállapításaim, most sem változtak, miszerint az adatok mindenben megfelnek a valóságnak, illetve Linett korát én továbbra is 6 – 8 évvel kevesebbnek látom.
    Bár a sötét hajú lányok jönnek be számomra, de Linett kivétel, mert szőkén is nagyon – nagyon tetszik nekem. A formáját és alakját a fotók is visszaadják, de élőben még inkább tetszik tetőtől talpig amikor meglátom. Nagyon jó lábakon áll Linett, de vakember az, aki számára nem szembetűnő a popsija, amely a képeken is látható brutál kellemes formát hozza a valóságban is. Azonban a fotókról a tapintásról fogalmunk sem lehet, pedig amikor először érintettem, igen kellemesnek éreztem. Nem szabad azonban leragadni Linett popsijánál, mert a tenyérbe illő melleit is kár lenne említés, na és persze tapintás nélkül hagyni. Nem kell tartani a kitakarás miatt az arcától, a gyönyörű kék szemeiben elveszni már felér egy elő orgazmussal. Ápolt és illatos haja, elővillanó szép fogsora, az állandó mosolya pedig egyenesen angyali tekintet, amelyről később még regélni fogok. A külső mellett figyelemre méltó a habitusa, a szövege és a humora.
  • Masszázs:

    2. rész: Grizzly és az Angyalai 4 kezes szeánsza (az elnevezés Lottié)

    Kemény pornóra ne számítson az olvasó, mert nagyon érzéki, igazi mélyre ható erotikával telt minden perc, az ajtótól az ajtóig.

    Kölcsönös üdvözlések után igyekeztem a fürdőbe, ahova egy villanásra belibbent Lotti, és egy nagyon komoly francia után már ment is tovább. Majd Linett is meglátogatott, és törölközés közben egy kis smárolással kedveskedett. Azért is szeretem a lányoknak ezeket a fürdőszobai látogatásait, mert itt nem hangulatvilágítás van, így normál világítás mellett tudok gyönyörködni az angyali szépségükben.

    Ma nagyon komolyan igénybe vettük a masszázspadot, így előtte ölelkeztünk hármasban össze és hosszan élveztük a hármas üdvözlőcsókokat, melyek közben mind a hat kéz pásztázta egymás testének minden porcikáját. A lányok elkezdtek egyre lentebb haladni, és közben csókokat helyzetek el amerre jártak, egymáson és rajtam igazságosan elosztva. A végcél igazán kellemes volt, mert két ajakpár, két nyelv vette birtokba a farkamat, miközben az Angyalok szemkontaktust tartottak egymással és velem. Békésen megegyeztek, így mind Lotti, mind Linett alaposan tudta kényeztetni a zacsimat a golyókkal, a rudamat és a makkomat. Fenséges élményt jelentett, mikor egyszerre nyalták, falták ahol csak érték a farkam minden részét. A lányok nyelvei hol egymással csatáztak, hol békésen megosztoztak a farkamon. A fejüket cirógatva dugtam a kétpár ajak alkotta csodát, miközben szinte kapituláltam, de kegyelmet kaptam az angyalaimtól.

    A masszázspadot intenzívebben használatba véve, először Lotti feküdt a fejét lelógatva a padra, én pedig így mélytorkosan franciáztattam, miközben Linett, Lottit a nyakától indulva csókolta végig a melleit érintve, mígnem elérkezett a puncijához amit alaposan de nagyon finoman kényeztetett. Lotti egyre jobban érezte magát és két kézzel a fenekemnél fogva szabályozta a farkamnak a szájában való mozgását, miközben Linett is eredményesen működött és így Lotti hatalmas orgazmussal szinte ívbe hajolva lebegett az asztal felett. Linett, a hogy vagy kérdésemre csillogó szemmel válaszolta, hogy is lehetnék Lotti puncijában.

    Lotti regenerálódása után helycsere, és már Linett haja csüngött a padló felé és kérte a farkamat a szájába, Lotti pedig viszonozta, amit az előbb kapott Linettől. Linett számára kezdetben kissé szokatlan volt ez a szitu, de nagyon hamar belejött és teljes vehemenciával élvezte ezt a fajta franciát, amint két kézzel a fenekemnél fogva a számára kényelmes módon szabályozta miként mozogjon a szájában a farkam. Ezt felettébb élvezettel szemlélte Lotti és igyekezett úgy kényeztetni Linettet, hogy a két irányból érkező élvezetet minél inkább be tudja fogadni. Nagyon jó volt az együttműködés, így nem kellett sok idő és Linett is elrepült. A lenyugvása alatt továbbra is két kézzel kapaszkodott a fenekembe és úgy tartotta birtokában a farkamat.

    Ezek után egybehangzóan megállapítottuk, hogy a masszázspad a legkiválóbbak közül való, azonban mégis áttelepedtünk a tatamira.
    ...
  • Kényeztetés:


    Tulajdonképpen, ami eddig történt, már azzal is egy jó randi élményével mentem volna haza, azonban ami még ezután jött, azt semmiért ki nem hagytam volna. Főleg, hogy volt benne a Linett által elnevezett, speciális Ying-Yang-Linett-Lotti-Angyal masszázs is.

    Azonban előtte még a tatamira fekve, hármas egymáshoz simulva ölelkezés, csókolózás majd dupla francia keretében nyelvek csatája a makkomtól a zacsimig a golyókon igazságosan megosztozva, majd Linett közölte, most mi ülünk a szádra. Ettől nem hátráltam meg és már Linett ott is egyensúlyozott a nyelvemen az egyre nedvesebb puncijával, közben Lotti egyedül olyan franciába váltott, amely egyirányú utca volt a kivégzésem felé. Nem sajnáltam a nyelvemet Linettől, aki szintén nem fogta vissza magát, nagyon intenzíven járatta a punciját a számon, így egyszerre szállt el velem, mert Lotti profi módon követte az eseményeket, nagyon jól érezte, hogy hol tart Linett és hol tartok én, így egyszerre estünk orgazmusba. Lotti szerint szinte velünk élvezett, mondta ezt miután rendbe szedte magát és már tudott beszélni.

    A lányok elrendelték, hogy regenerálódnom kell és felszólítottak, tárazzak be közben. Ezek jegyében párosmasszázsba fogtak. Linett a fejemtől, Lotti a lábamtól indulva kezeltek, Lotti a melleit is bevetve csúszkált, miközben Linett a csuklyás izmomtól haladt a lapockámig. Lotti be benyúlva, szinte lingam masszázzsal ellenőrizte a zacsimat és a rudamat. Ténykedésének hatására, amikor már alig bírtam hason feküdni, a megfelelő - e már, kérdésemre Lotti megnyugtató válaszát hallva azonnal meg is fordultam.
    Így már kezdetét vehette a Ying-Yang-Linett-Lotti-Angyal masszázs, amely kényeztetés és masszázs egyidejűleg. Linett helyezkedett a farkamhoz, lingam és francia váltogatásával kényeztetett, közben Lotti nagyon jólesően masszírozott deréktól felfelé, majd lefelé, a deréktájam pedig Linetté maradt. Linettnek mondtam, hogy ha csak lingammal foglalkozna, a magukat lingamhercegnőnek nevező masszőzök sírva vonulnának vissza. Majd cseréltek az angyalok és Lotti volt a francia és lingam felelős, Linett pedig a masszőz tetőtől talpig, de nem zavarva Lotti munkálkodását sem. Lotti lingamozása hasonlóan fenomenális volt a Linettéhez, miként a lingam és a francia egyveleg is. Újra cseréltek az angyalok, így ismét Linett ajkai közzé került a farkam, miközben kezével a zacsimmal bíbelődött. Lotti előbb csókolózni jött, elementáris finomsággal, és olyan változatos módon, amiben az érzéki nyelves puszitól a nyelvszkanderig mindent átéltünk. Majd a már nedvesedő puncijával a számra ült és úgy izgatta magát a nyelvemmel, hogy csak követnem kellett a mozgását, így nem is volt nehéz minél inkább a kedvére lenni, mert nem fogta vissza magát az élvezet fogadásában. Linett nagyon ügyes volt, mert úgy tudta kezelni a helyzetet, hogy amikor Lotti elszállt a számon, én is akkor robbantam bele Linett szájába. Most Linett mondta azt, miután rendbe szedte magát és már tudott beszélni, hogy szinte velünk élvezett.

    Mindhárman rendesen pihegtünk, miközben ismét két oldalról simultak hozzám az angyallányok, és megállapítottuk, hogy ismét maradandó élmény volt így hármasban, de még nem unjuk egymás társaságát, vannak még további ötleteink, így le is fixáltunk egy újabb randit ebben a felállásban.
  • Elszámolás:

    A két órás, négy kezes szeánsz végén, a két lány számára ** virágból álló csokrétát helyeztem el a rádió tetején, amelynek egyetlen szálát sem sajnáltam, mert a Linettől és Lottitól kapott élmény nagyon magas színvonalat képvisel.
  • Összkép:

    Linett nem csupán a szépsége miatt elbűvölő NŐ számomra, mivel ezen túl is sok olyan tiszteletet és szeretetet érdemlő tulajdonságát mutatta meg nekem, amelyek alapján a visszatérés mindig természetes.

    Lottival pedig közösen ezek a tiszteletet és szeretetet érdemlő tulajdonságok nem megkétszereződnek, hanem megsokszorozódnak, így a számtan fejre áll, mert az egy + egy, esetükben több mint kettő.

    Van új a nap alatt érzésem volt a randit követően, mivel a Linettel korábbi, kettesben és hármasban töltött csodás randik után ez a randi minden elemében, és minden tekintetben más volt, mint az eddigiek, még két egyforma randink nem volt.

    Linettel mint mindig, most is nagyon könnyű volt egymásra hangolódnunk, így a szeánsz felejthetetlen élményekkel gazdagított.

    A zöld besorolás nem a valós szándékomat mutatja, csupán a lehetőségeim korlátozottak.
Happy Massage