• Linett

  • Beküldte:
  • Linett reagálása

    Szia Kedves!
    Nagyon köszönöm ezt a remek esemény leírást, amit ilyen kedves hangvételben adtál elő rólam. Szinte minden sora megmelengette a lelkemet. A mód, ahogy írsz a hölgyekről (tisztelettel és szeretettel) ezen a felületen igazán szimpatikussá tesz téged.
    Várlak szeretettel legközelebb is! 💕

  • Egyeztetés:

    Lassan átcsábulok a kedves masszázs lányokhoz...,lehet öregszem. Egy nap nézelődök, s az egyik beszi apropóján látom a hozzá szólását. Ez volt a kezdeti löket, ezt a kedves teremtést látnom kell ! Telefon sikertelen , írok, válaszol, ismét telefon, sikerült beszélnünk is, majd sms-ben pontos cím küldés. Nem volt akadálya egy izgalmas randinak. Több nappal előtte sikerült egy közös időpontot találnunk, addig maradt a várakozás...
  • Megközelítés:

    Zugló, zsákutca, könnyű parkolás,fizetős. A cím pontos, a Waze könnyen odanavigál. Közel a Hungária krt, gondolom ott busz vagy troli is jár.
  • Helyszín:

    Nem ma épült, szolid villaszerű társasház csendes helyen, a lakás hasonlóan tágas, magas, ám a célnak megfelelően felújitva, kenterbe veri a ma beton, üveg, vas paneljeit... A fürdőszobában az ablakban valódi orchidea! Természetesen tisztaság, hangulatos, tágas, berendezése, a színek magán viselik vendéglátom ízlésvilágát. Mert az is van neki :) A lakás teljes tartozékával a kényelmemet szogálta, igy a meleg fürdő, tusfürdők, szájöblitők, a száraz kilépők, a kézbe kapott nagy, vastag törölköző, kb. 500 gr. súlyú... Hibátlan akárcsak a lakás érdemi tetthelye, a szoba. Kellemes hangulatú fények, hozzá illő zene, meleg, és a két lényegi kellék, a masszázs pad, és a tatami. Utóbbi volt szimpatikusabb. Mind patika tisztán várta,hogy ma is *felavassák*...
  • Hirdető külseje:

    Pontban a megbeszéltek szerint hívtam, a kapott kóddal nyílt a külső kapú, pár lépcső, egy nyitott ajtó, benn senki... Csak beléptem, ajtó becsukódik, s ott van egy tüneményes kis Hölgy. Mint említettem ezt a gyönyörű kis gyöngyszemet egy zsákutcában találtam. De nem volt zsákbamacska! Csupán arcát fedi homály, de fotói tökéletesen visszatükrözik a valóságot, sőt, a valóság tenyérbesimulósabb :) Lányos zavaromban telefonom is kiesett a kezemből, igaz ez még kint a kapuban történt, benn pedig a hideg ujjaimmal sem mertem hozzá érni. Nehogy Ő is kicsusszon belőle. Még most is egy első bálozó izgalma hat át, próbálom felidézni miben is fogadott... Annyi maradt meg, hogy valamiből ki kellett hámoznom... De kérdem én, hogy lehet ilyen tárgyi dolgokra figyelni akkor, mikor még ruhában forgolódok, Ő tesz vesz, többször is elhaladtában mellettem, mintegy véletlenül hozzá(m)ér? Csak úgy... Egyet lehet találni, hogy mihez :)) Kis szőke boszi, inkább angyal, csendes, finom, leírnom a külsejét is kellene , ugye? Elsőre kis törékeny, arányos termet, haja, szemei, bőre, fiatalkori kedvenc lány ideálom.. .Erre tessék most, még láthatok, tapasztalhatok egy ilyen kis élő csodát, főleg ebben a művi világban. Nem győztem betelni vele, remek választás volt, s ez csupán a kezdet..
    Akkor röviden. Eredeti minden része, ha van akkor szolid smink, azok a szemek, szőkesége, kecses ívelt nyaka, finom fülei, keblei talán körte alakúak, keskeny derék, formás csípő, gyönyörű gömbölyded fenék, kis rejtözködő punci, puszilni való, szereti is. Kezei, inkább kacsói bár kicsik, de ha kell erősek is tudnak lenni. Úgy egészében a maga természetességével rögtön levett a lábamról.
  • Masszázs:

    Linett a maga valójában felűlírta a randi menetét. Csupán sejtem, hogy egyikünk sem ragaszkodott mereven a sorrendhez.Fürdő után állva várt a szoba közepén , szó nélkül, sugárzott belőle a kellem! S melyikünk nem ugrik, ha felhivják *keringőre* ? Csupán csak csókolózás volt, de széditő mint egy tánc. Végre egy Nő aki nem csak szereti, tud is, puhán, ismerkedve, mindezt úgy hogy Ő még nem vetközött hozzám. Így teljes testünkkel egymára fónodhattunk, érzésem szerint elsőre összepasszoltunk. Lehet még most is ott állnánk, ha lassan nem hátrál a tatami felé. Ott gondolom kényelmesebb, főleg vízszintesen. Természetesen idő közben az útban lévő textília is lekerült, s folytatódott az elkezdett csókcsata. Ajkai puhák,keresők,ismerkedők,kutatók, örömszerzők, örömadók, kihagyhatatlan előjáték,Linett egyik valódi erőssége.
    Mindeddig nem értünk egymás genitáliáihoz, ez volt a vágykeltő rész, melyet lassan pici ráutalással a kívánt mederbe tereltem. 69 lett belőle !
    Ismerkedtünk egymással ezen a területen is, mit mondjak, régen sóhajtoztam ennyit. A kezeit ajkaival felváltva eljutattott az extázis előszobájába, lassítás kértem. Meglepetésemre masszírozni kezdett, annak is az erotikus része, egy fenomenális lingam lett belőle. Öszíntén mondom, bár nem vagyok nagyon jártas benne, de ez most valóban egyedi volt. Olyannyira, hogy csúcsra jutattásom után percekig csak hápogtam, kerestem a szót, de sem levegőt, sem egy ép mondatot nem tudtam kinyögni. Linett pillanatra kiszaladt rendbe tenni magát, bejővet egy pohár tiszta vízzel hozott helyre.
    Ebből a nem mindennapi élvezetből kedvesen egy valódi masszázzsal hozott vissza a tatamira! Profi ebben is, pont annyit gyúrt rajtam, mennyi egy magamfajta amatőrnek még kellemes.. Újdonság volt pl. a talpmasszázsa is, itt már megjött a hangom, jól esett megdicsérnem ezért is..A kellemes törödést is megköszönve ismételten egy gyors tisztálkodás, nem sürgetett, nekem kellett időre elmennem.
  • Kényeztetés:

    Minek után az élet felülírta a sorrendet, a fentiek a mérvadóak, remélhetőleg érthetően...
  • Elszámolás:

    Megérkezésem után adtam át a neki szánt kis csomagot csoki bonbonnal együtt, több szó nem esett róla. Mindez a megbeszéltek szerint.
  • Összkép:

    Van ilyen mázli, csak remélni tudom, hogy nem egyszeri.... Úgy érzem több van a történetben , s ugyebár "ismétlés a tudás anyja" :)
    Addig is köszönöm Linett Kedves a bizalmat, s a felejthetetlen órát! Köszönöm kedvességed, érzéki hozzá állásod, egy remek embert ismerhettem meg személyedben, különösen a búcsú volt aranyos, mikor megmutattad a kutyusod. Ahogy nézett... Remélem ő is megkedvel lassan.
Happy Massage