• Linett

  • Beküldte:
  • Linett reagálása

    Kedves vajszívű medve!
    Köszönjük szépen ezt a felejthetetlen élményekben gazdak beszámolót, ami egyben az első beszámolónk a Lottival közös munkásságunknak. 🤗🤗
    Köszönjük hogy megörökítetted ezt az élményt, mi biztos sosem felejtjük el! 😘😘
    Angyalkáid! 🌸🌸

  • Egyeztetés:

    Négy kezes randi lévén két lánnyal kellet egyeztetni, de Linett nagyon készséges és rugalmas volt, mert Lottival úgy leszervezte a randit, hogy nekem csak a megnyugtató választ kellett konstatálnom, hogy minden rendben van.
    Linett rugalmassága nagyon segíti az időpontokban történő megállapodásokat.
  • Megközelítés:

    Zugló vasútállomáshoz közeli csendes kis utcát kell megcélozni, amennyiben Linetthez kívánunk menni. Ebből a BKV – t igénybe venni kívánók számára nem nagy kihívás a megfelelő járat meg találása. A GPS pontosan a címre navigál, parkolót mindig találtam, azonban én csak fizetős zónát láttam.
  • Helyszín:

    Egy kertes többszintes társasháznak nem a felső szintjére kell menni, így nem is tudom, hogy lift van – e egyáltalán.
    Az előszobából nyíló két helyiség az, amelyek a vendégek számára érdemlegesek.
    A fürdőszoba csili-vili, nagyon tágas, nagyon kényelmes és mindennel fel van szerelve, továbbá minden kellékkel el van látva ez a valóságos kis wellness helyiség. Ülőlapos szobainas is található, így a ruháimat akár itt is hagyhatom.
    A masszázs szobában melegséget áraszt és kellemes hatást keltő szőnyegpadlón nagyméretű vastag tatami és profi masszázspad egyaránt található. Nagyon jó hanghatású zeneládája van Linettnek. A zene választék pedig szinte végtelen lehetőséget kínál. A szobában kellemes világítást adó állólámpák adják a világítást.

    A lakásnak nemcsak a berendezése árul el sokat a lakójáról, hanem annak az energia ellátása is. Ugyanis a berendezés Linett jó ízlését, míg az energia ellátása pedig Linettnek az ebben a témában való jártasságát, gondosságát és igényességét egyaránt tükrözik.
  • Hirdető külseje:

    Az előző randi során tett megállapításom, most is beigazolódott, miszerint az adatok mindenben megfelelnek a valóságnak. Linett korát én 6 – 8 évvel kevesebbnek látom.
    Bár a sötét hajú lányok jönnek be számomra, de Linett kivétel, mert szőkén is nagyon – nagyon tetszik nekem. A formáját és alakját a fotók is visszaadják, de élőben még inkább tetszik tetőtől talpig amikor meglátom. Nagyon jó lábakon áll Linett, de vakember az, aki számára nem szembetűnő a popsija, amely a képeken is látható brutál kellemes formát hozza a valóságban is. Azonban a fotókról a tapintásról fogalmunk sem lehet, pedig azt amikor először érintettem, igen nehéz volt tovább menni. Nem szabad azonban leragadni Linett popsijánál, mert a tenyérbe illő méretű melleit is kár lenne említés, na és persze tapintás nélkül hagyni. Kissé tartottam a kitakarás miatt az arcától, de a gyönyörű kék szemeiben elveszni már felér egy elő orgazmussal. Ápolt és illatos haja, elővillanó szép fogsora, az állandó mosolya pedig egyenesen angyali tekintet, amelyről később még regélni fogok. A külső mellett figyelemre méltó a habitusa, a szövege és a humora. Unalmas lehet, hogy erről is később még írok, de tényleg így van, mert annyira jó és annyira figyelemre méltó hogy az messze túlmutat azon, hogy itt ebben a fejezetben fejtsem ki.
  • Masszázs:

    Grizzly és az Angyalai 4 kezes szeánsza: (az elnevezés Lottié)

    Mindkét lánnyal már korábban kettesben kellemesen eltöltött szeánszaink tudatában nyugodtan léptem be az ajtón, azonban mégis azzal az egészséges várakozással, hogy milyen fog lenni Linett és Lotti együtt, de még inkább izgalommal töltött el, milyenek leszünk hármasban.

    Az ajtón belépve szabályos színkavalkád fogadott, mert Lotti bíbor színű bodyban, fekete hajjal, míg Linett ezüstszínű, testre simuló miniruhában a szőke hajával fogadtak. Egyszerre mondták, hogy már nagyon vártunk, közben pedig mindkettőjük szemében nagyon izzott, a vágyakozás tüze, amely engem is azonnal megperzselt. Hamar a masszázsszobába mentünk, és azt gondoltam irány gyorsan a fürdő. A két lány azonban fél oldalasan átölelte egymást és féloldalasan meg is csókolták egymást, szemükben a csillogás jelezte, hogy éppen közéjük férek, és szívesen bevesznek egy hármas üdvözlő ölelésbe és csókba. Ebből egy igazi élvezetes hármas csókolózás alakult ki. Lotti elindult lefelé és Linettet végig csókolva jutott a puncijához, amibe belenyalva élvezkedett, miközben én Linettel smároltam, aki ezt a kettős törődést nagy élvezettel fogadta. Linett sem akart adós maradni, így a két lány nagyon lassan helyet cserélt, most Lottival smároltam és Linett nyelve ismerkedett Lotti puncijával.

    Ilyen hármas üdvözlés után Linett nagyon kedves volt, és elment teát csinálni én pedig „nagynehezen” elcsábítottam Lottit magammal fürödni. Eközben volt bőven, vizes csúszka elölről és hátulról, kebelszexel bőven fűszerezve. Be is kapod kérdésemet nem tudtam végig mondani, mert már kezdte is leápolni a zacsimat, a golyókkal, majd a rudat is végig nyalva jutott a makkomig, amelyen nagyon izgatóan pörgette a nyelvét, majd oda-oda is verte közben.

    Fürdés után Lotti a bodyban, míg Linett fekete fehérneműben és combfixben várt rám. Hamar csak a combfix maradt és így helyezkedtek el a lányok két oldalról hozzám simulva a tatamin. Nagyon jó ez az egy szőke, egy fekete felállás mondtam, mire Lotti ördög és angyal választ adott, majd azonnal javított, hogy NEM! Inkább Grizzly és az angyalai. Így jött létre a fenti cím.

    Linett mellettem fekve maradt, így hosszan csókolózás közben érzékien masszíroztuk egymást, Lotti közben francia órát adott, elsősorban az én örömömet kutatva, de számára is élvezetes műsor volt. Majd cseréltek és behunyt szemmel is éreztem, hogy most Linett a francia nyelvtanár, míg Lottival smárolásban éltük ki magunkat. Én nem mozdultam a lányok vissza cseréltek, de most már Linett a számra ült miközben Lotti a farkamat mélyen eltüntetve franciázott. Linett jött smárolni velem, Lotti nem mozdult. Majd Lotti mellém feküdt smárolni, Linett oldalról franciázott, majd a lábam között fekve szemből folytatta. Lotti a számra ülve 69 – be fordult, de Linett is ott maradt, így ketten ápolták a farkamat, majd Linett teret engedve Lottinak masszírozott engem, miközben Lotti megadta a kegyelem döfést és kivégzett.

    Amíg Lotti megjárta a fürdőt az utódokkal, addig Linett tájékoztatott engem, hogy nekem most regenerálódnom kell, ami alatt ketten fognak megmasszírozni. Ezen szuper ötletet elfogadva már hason is voltam, Linett a fejemet, a nyakamat, a vállamat nagyon alaposan masszírozta, nem kamuból, hanem, mintha wellnessen lennénk. Lotti hasonlóan vett kezelésbe, de a fenekemtől a talpammal bezárólag működött Linettel azonos ritmusban. Majd cseréltek és Linett kezelt ahol eddig Lotti és fordítva, így minden porcikám mindkét lány által alaposan át lett kezelve. Én a masszázst nagyon köszöntem és nagyon hatékonynak tartottam, de az semmi! Mert Linett a regenerálódást is megfelelőnek ítélte. Ezért mellém feküdtek a lányok és egy kis levezető összebújós realax után újra az erotika útjára léptünk.
    ….
  • Kényeztetés:


    Linett mellém bújva maradt és úgy csókolózunk, Lotti franciázik nagyon változatosan ápolva a farkamat, és változtatgatva az irányokat amelyekből kezelésben tart, Linett a számom ül, Lotti nem tágít, Linett a számon élvezve hajol Lotti mellé, aki nem hagyja abba a franciát, Linett velem csókolózva regenerálódik, Lotti még nem hagyja abba a franciát, amit én nagyon élvezek, amire Linett cirógatással tesz még rá egy lapáttal. Majd csere után Lotti oldalról jön csókolózni, így manufakturális módon tudom közben Lottit kényeztetni, mialatt Linett francia és lingam vegyes órát tart, mindhárman érezzük, hogy most a két angyallány egyszerre szeretne angyalszárnyakon elreppenni. Linett a derekamnál keresztbe fekszik, Lotti egy kis berregő bizgentyűt tesz Linett csiklójához, Lotti pedig lovagol az ujjaimon. Egyik angyal sem fogja vissza magát, Linett a maga módján csendesen nagy mosollyal adja át magát az orgazmusa felé vezető útjának, míg Lotti nagyobb hangot adva szemkontaktussal kísérve tart a csúcsok csúcsa felé, közben rám hajolva smárolunk, Linett még mindig mosolyog és látszik, hogy neki is egyre jobb. Lotti száll el hamarabb, majd mellém bújva gyönyörködik Linettben, és kérdezi, hogy ugye milyen szép, ahogy élvez? Szerintem inkább gyönyörű, mint amilyen Te is vagy így kielégülten. Nagy mosollyal lesmárol. Majd kérdezem Linettet: Jó volt kis angyal? Azt meghiszem! De milyen jó volt Lottinak is, volt a válasza.

    Linett mellém fekszik és élvezetes csókokkal kedveskedünk egymásnak, Lotti ismét franciázik, majd Linett folytatja a nyelvórát, fejemet közben Lotti az ölébe veszi, Linett úgy franciázik tovább, hogy Lotti mindkettőnk fejét kedvesen cirógatja, Linett és én ezt kifejezetten élvezzük, Linett nem enged most már teret semminek, a lassú halálba taszítva végez ki, lenyugszom és a fürdőbe távozik, ahonnan visszatérve már az elköszönő hármas összesimulás, hármas csókolózással. Majd még egyszer alaposan minden porcikámat átsimogatják, masszírozzák és Linett szervírozza a teámat. Kérdeztem, tudod – e, hogy amíg a teát csináltad mi történt a fürdőszobában? Nevetve mondta: Mindent hallottam!
  • Elszámolás:

    A két órás, négy kezes szeánsz végén ** virágból álló csokrétát helyeztem el a rádió tetején, amelynek egyetlen szálát sem sajnáltam, mert a Linettől és Lottitól kapott élmény nagyon magas színvonalat képvisel.
  • Összkép:

    A Linettel kapcsolatos korábbi, kettesben töltött szeánszaink során megélt tapasztalataim alapján kialakult előzetes várakozásim az első négykezes randinkra vonatkozóan maradéktalanul teljesültek.

    Linett korábban is szimpatikus személye és szimpatikus szolgáltatása, Lottival kiegészülve még inkább fokozódott.

    Továbbá a fentebb írt olyan új szimpatikus elemek megjelenését is tapasztaltam amelyek, meggyőződésem, hogy a négy kezes randinak köszönhetően jöttek a felszínre.

    Ezekhez nyilván elengedhetetlen az a mindhárom résztvevő részéről a másik kettő irányába megvalósuló szimpátia és bizalom, amely a szeánsz során mindvégig jelen volt.

    Így nagyon hamar egymásra tudtunk hangolódni és a négy kezes szeánsz felejthetetlen élményekkel gazdagított.
Happy Massage