• Linett

  • Beküldte:
  • Linett reagálása

    Kedves Attila!
    Köszönöm szépen, ezt a nagyon kedves hangvételű beszámolót! Igazán jól esett piciny lelkemnek. 🤗
    Olyan jó hogy ilyen bőven írtál a masszázsról és hogy sikerült átadnod magad az élménynek. Mostanában sokkal koncentratívabb vagyok masszázsközben, teljesen átlényegülök én is és igyekszem feltérképezni hogy a test mit kíván meg épp a kezeimtől. Nagyon köszönöm a visszajelzést ennek kapcsán! 😊
    Már a belépőd is nagyon kedves volt, örülök hogy megismerhettelek Lottinak hála! 😘

  • Egyeztetés:

    Valójában egy közös ismerősünk közreműködésével egyeztünk meg az adott nap reggel 09 es hívásában. 09:13 kor hívtam, elsőre felvette, és az én kissé keszekusza napomhoz igazította a randit. Ezért nem tudok elég hálás lenni.:)
  • Megközelítés:

    Hungària Thököly sarkàtól gyalogosan pàr perc. Az utcában sétálva fel sem tűnik hogy pár méterre az 1 es villamos szeli a síneket.Tehàt BKK adott.
    Én az oroszlànommal mentem, GPS oda visz. Egy zsákutca vége. C zóna parkolásügyileg. Rengeteg hely van.
    A címet csak az nem találja meg aki nem akarja .
    Átlagos társasház, földszint.
    Szerény személyem zsigerből a szomszéd kapucsengőjét nyomta be.... Még jó hogy nem volt otthon.:))).
  • Helyszín:

    Földszinti lakás. Makulátlan tisztasággal. Minden jel szerint rajtunk kívül senki nem volt, egyedül fogadott.
    Előszoba cipőnek kabátnak...foglalkozás helyszíne egy nagyobb szoba. Redőny leengedve, hangulatos fények, fényforrások a földön, ablak elött masszázs ágy ( mi nem használtuk ). A szoba bejáratától balra, pici zenedobozka, kellemes fotel. Egy piszok nagy kényelmes szivacs pedig ezek mellett, a földön.

    A fürdő csodàs. Kádban tusolàs. Tusfürdő, szájvíz, dezodor precízen, kellő számban felsorakoztatva egy szekrénykében.
    Törcsi finom illatú hatalmas...nem maszatol, szív mint az állat.
  • Hirdető külseje:

    Alkatilag, a megfàradt vándor azt kapja amit az adatlapon làt. Apró tünemény , bájos arcocskával, káprázatos szemekkel, csuda ajkakkal.
    Akiknél én ezidáig voltam , azok tudják, hogy a szem az az én gyengém. Édes Lini, ahogy a szemeit néztem, a randi vègefelè, jelezte, hogy kezd zavarban lenni. Eszem meg.
    De amiről nem szóltam az a bőre.... Fenomenálisan illatos , üde, friss . Ahogy beleszippantottam a nyakacskájába..... Kész voltam....haja szintèn szívfacsaróan kellemes tapintású.
  • Masszázs:

    90 perces talin voltam, így alapvetően ez ugye a középső szakasz...
    Nemrég írtam egy másik lányról beszit, ahol azt írtam le, hogy eleddig az volt a legszakszerűbb . Hàt ez túltett azon is. Krémmel adott az én átalakuló félben lévő testemnek..:) Első etapban a hasamon fekve kaptam a gyönyörgyurmát. Elakadt a szavam..... Szokásommal ellentétben csendben voltam, annyira ellazított. Időszakos némaságom miatt elnézését is kértem, de édesen megnyugtatott piciny csilingelő hangjával, hogy semmi gond, örül ha ellazít a maszírozás. Annyira ügyi volt, hogy még a talpamat is engedtem neki, pedig az veszettül csikis, senkinek nem adtam oda soha...
    Az "A" oldal utàn fordulásra kért, aminek eleget tettem, és valamivel ( krém vagy olaj )elkezdte a combomat ,csípőmet, hasamat, farkamat kényeztetni.... Jó csúszós kézzel, tenyérrel. Külön figyelmet szentelt a farkam tövének a makkomnak....bizseregtem mint a csuda, èledezett a hancúrlèc......ès jött a második levezetès...
  • Kényeztetés:

    Amiket most leírok, illetve a masszázs is mindvègig mámorító, misztikus, varázslatos zenei aláfestès alatt törtènt. Enya szólt ...hidegrázós , varázslatos keretet adva az egèsz együttlètnek.

    Az első kènyeztetès a fürdést követően , állva kezdődött... Szemeit lassan behunyta Lini miközben , lágyan csókoltam, símogattam arcát, vállait, karjait, hátát.... Teljesen megadta magát, engedte, hogy a vágyaim lehellet formájában átöleljèk a testèt, ès kènyeztethessem. Közben apró finom csókok csapódtak ajkainkon, majd finom mozdulatok kísèretèben a fekhejre invitál. Ott fehèrneműben a hátára fekszik....... engedi, hogy vágyaim megtalálják az elèm táruló termèszetessèg nyílt szèpsègèt, azt magamèvá tehessem. Kènyeztetèsem itt már cèlirányos.
    Melltartójától megszabadítom. Hagyom, hogy a természet adta erők bánjanak el vele, kicsatolása után . Kóstolgatom melleit...továbbra is hálás... Engedi a lágy nyelvcsapásokat. Hasán... mellkasán... derekán vègigszánkózik nyelvem, de közben kiált nekem a forró, puha szentèly felfedezèse èrdekèben. Kezem engedelmeskedik a kèrésnek, mely már inkább felszólításnak hat. Nincs mese, lehúzom a bugyit, mert az ha a bugyin múlik ,marad....
    Na ekkor már csak a pici fekete harisnyák figyelnek a lábakon, combközèpig...nèhány perces egyoldalú kènyeztetèsemet követően, gyakorlatilag átveszi az irányítást Lini ès oldalról kèlyes kènyeztetèsbe kezd , hol lágyan, hol intenzívebben bánik a jogarral. Itt pornós èrzet egyáltalán nincs, mindaddig amíg ez a csepp lány váratlanul, tökèletes pozícionálás eredmènyekènt rá nem ül a számra, és frenetikus kölcsönössègbe kezdük, aminek során , illetve annak vègèn, férfiasságom el is sírja magát, az ajkai közt. Puff ... Nincs tovább ..letisztogat...... Kimegy a fürdőbe , addig èn próbálom eldönteni, hogy visszaèrkezèsekor milyen mondattal varázsoljam el, de megelőzőtt... Szólni nem tudtam mèg... Lefekszik mellèm, karomra, vállamra hajtja csepp buksiját, haja símogat.... Pimasz szemével nèz engem ès ekkor ismèt el tudok mèlyülni, a szem fètisemben .... Finoman símogat..... Annyira megnyugtató, hogy az leírhatatlan.... Teljesen át tudtam adni magamat neki. Azokban a percekben kèpes voltam azt hinni, hogy soha semmi rossz nem törtènhet az èletben .

    Maszír..... ( Fent olvasható )

    Oldalról fölèm hajolva úgy kènyeztet, hogy minden mozzanatát láthatom . Hihetetlen ez a fajta vizuális èlmèny amit ilyenkor átèlhetünk, mi pasik. De tènyleg amikor látod, hogy a szájába picikèt , teljesen, vagy csak èpphogy beveszi a partnered... Megremegsz ... Annyira adja...
    Felállok... Elöttem tèrdel, ès ahogy .....aaaaaaa....ezt nem tudom rendesen leírni... Kövezzetek meg... Tèpjètek szèt az írást.... Ahogy felnèz rám miközben gyilkol.....belecsavarintom a pici szájába... Markolom a farkam, èrzem hogy úgy lüktet mint ....pffff. Kèsz vagyok görnyedek, egyszerűen próbálom elèrni, hogy a fejfámon ne a mai nap szerepeljen.

    Sikerült.
  • Elszámolás:

    Elejèn rendeztem, szokásomhoz híven.
    Az alapot szoktam figyelni, ha abban nincs az amit èn szeretnèk akkor nem is nèznèm tovább. A vállaltak maximálisan teljesítve.
  • Összkép:

    Kellemes, emlèkekkel távoztam Linettől. Vègletekig kedves, odaadó, szerèny, kellemes a szemnek, ès lèleknek ugyanúgy. Közvetlen. Elragadóan libben a szobában amikor " mászkál" .

    Csak bízhatok benne, hogy èn is szimpatikus voltam neki.
    Akik olvasták korábbi masszázs beszámolóimat, kb tudhatják mire számítsanak tőlem, ès a megèlteket , hogy adom vissza... Èn ilyenkor ismèt átèlem,( persze anèlkül, hogy a gatyámba lőnèk ) Könnyen felveszem a " választottam " rezgèsèt.. ( ahogy az egyik nagy kedvencem is fogalmaz :) )

    Lini ismèt egy remek választás volt.
Happy Massage