• Kátya

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Kátya reagálása

    Szia kedves koszonom szepen a beszit!😘 varlak vissza sok szeretettel!❤️ Csok💋💋

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam először, de mint utólag kiderült ezzel inkább a reggeli órákban érdemes próbálkozni, utána ritkábban veszi fel. Viszont lehet viberen is egyeztetni, úgyhogy végül először így egyeztettünk majd másnap reggel felhívtam és aznapra egyeztettünk időpontot.
  • Megközelítés:

    Marina part, parkolóhely mindig van, fizetős, BKV is max 10 perc kényelmes sétányira.
  • Helyszín:

    Kifogástalan a lakás, hangulatos kis action szoba, a fürdő tiszta és van minden ami kell.
  • Hirdető külseje:

    A frissebb képeknek teljesen megfelel, kifejezetten szép arca van. Formás cicik és popsi, nem lehet panasz :)
  • Action:

    Mikor ott voltam hívtam és kaptam egy kapkódot, majd nyílt a bejárati ajtó. Először az ajtó mögött állt és úgy léptem be a lakásba, majd zárult az ajtó és előbukkant a vendéglátóm. Piros bugyi-melltartó és fekete combfix szettben fogadott, mikor megláttam konstatáltam, hogy itt bizony minden rendben és ez jó kis egy órának ígérkezik.
    Bevezetett a szobába, ahol kaptam egy törcsit és elkísért a fürdőbe. Zuhi után kedvesen megkínált egy pohár vízzel is, amit elfogadtam.
    Ezután már nem nagyon húztam az időt egyből odaléptem hozzá és elkezdtem simogatni, apró csókokat loptam tőle. Majd megkértem, hogy feküdjön az ágyra, hadd kényeztessem egy kicsit. Végigcsókoltam a testét az ajkatól kezdve szépen levelé haladva, elidőztem a formás ciciknél majd lejjebb haladva elértem a puncihoz amit lassan nyalni kezdtem. A ténykedést kisebb hanghatások kísérték majd megkérdezte, hogy cseréljünk-e és hát erre nem tudtam nemet mondani. Feltérdeltem az ágyra és úgy kezdte kényeztetni a szerszámot, nagyon ügyesen csinálja. Közben úgy helyezkedett, hogy elértem a puncit is és simogattam, ujjaztam közben. Ennek meg is lett a hatása, úgyhogy megkértem, hogy az ágy mellett guggoljon elém és úgy folytassuk. A komoly francia lecke eredménye az lett, hogy a szájában lett végem, de nem rohant el egyből, még kicsit a szájában tartott amit nagyon díjaztam. Utána kilépett a fürdőbe egy kis tisztálkodásra, mikor visszajött engem is megtisztogatott.
    Ezután az ágyon fekbe beszélgettünk, közben simogattam, puszilgattam.
    Kis idő után készen voltam a második menetre, kisebb kölcsönös francia lecke után megkérdezte, hogy meglovagoljon-e, hát persze! Nagyon jól mozog, markoltam a popsit és a ciciket is, illetve a nyelvemmel is kényeztettem őket. Hol rámhajolva, hol felegyenesedve mozgott rajtam. A látvány sem volt utolsó, úgyhogy nem akartam pózt váltani, így is lett végem, pont mielőtt nagyon elfáradt volna.
    Kicsit még szusszantam az ágyon miközben beszélgettünk, majd gyors zuhi és búcsú.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt, az adatlapján szereplő egy extrát vettem igénybe
  • Összkép:

    Összességében nagyon jó kis együttlét volt, egy nagyon formás és szép leányzóval, maximális elégedettséggel távoztam. Végig nagyon figyelmes és kedves volt, az elején azért picit érződött, hogy először találkoztunk, ami teljesen normális, de a kis beszélgetésnek köszönhetően a randi közepén már sokkal jobban feloldódott.
Happy Massage