• Marcsi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A randi előtt 5-6 nappal, VTR-en egyeztettünk egy órás szeánszot. Telefonon az érkezésem előtt jeleztem, hogy kések, így a randi csak félórás lett, de Marcsi nagyon rugalmas volt, ezt utólag is köszönöm neki.
  • Megközelítés:

    Budapest, Ferenciek tere, autóval horror volt, BKV-val nyilván az egyik legjobb. De ez az infó már csak a történeti hűség kedvéért fontos, mert azóta vidéki lány lett Marcsiból.
  • Helyszín:

    A lakásban másfél év után jártam újra, azóta kissé amortizálódott, de a látogatásom Marcsi budapesti búcsúnapjainak egyikére esett, így nem csoda, hogy már erre nem fordított akkora energiát. Egyebekben nagy panaszom így sem lehetett.
  • Hirdető külseje:

    Marcsi a képeken mindent megmutat, ami talán nem látszik, az a kedvessége. Lenyűgöző, hogy mennyire alkalmazkodó a hölgy. Melleit nagyon szeretem, de a teste egyéb részeit is, szerintem az utóbbi időben fogyott egy kicsit, igazán étvágygerjesztő.
  • Action:

    Az én hibámból legalább 20 percet késtem, mert a belvárosba hétköznap még az ünnepek alatt is meglepően nehéz volt bejutni. Parkoló sehol az utcán, végül egy mélygarázsban kötöttem ki, ahonnan konkrétan futva érkeztem, de szerencsém volt, az óra helyett fél órára így is maradhattam.

    Marcsi nagyon kedves, diszkrét teremtés, pont annyit kell/lehet vele beszélgeni, amennyit a vendég akar, számomra ez nagyon pozitív. Én egészen zavarban voltam a késés kellemetlensége miatt, így most nem beszélgettünk túl sokat, de ez egyáltalán nem volt zavaró. Frissen, otthonról érkeztem, így az elején a tisztálkodásommal nem ment az idő, gyors kézmosás után már vetkőztem is, és melléhuppantam a kanapéra. Magától kezdte a mellbimbómat puszilgatni, nyalogatni, szinte ráérzett, hogy éppen kérni akartam erre. Néhány percig csinálta ezt, majd lejjebb ment, és a farkamat nyalogatta, szopogatta, bevetve védjegyét, a nyelvvel makk körül körözést, a franciára azt kell, hogy mondjam, túl jó is volt. Kicsit le kellett állítanom, nehogy gyorsan vége legyen, de ő vette a lapot, váltott, és a zacskót kezdte kényeztetni a nyelvével és a kis kezével. Ez fantasztikus volt, de tudta még fokozni, kezdeményezte a popsinyalást, amit nagyon lelkesen csinált, hátrahúzott lábakkal, "döglöttbogár" pózba vágtam magam, és nyalattam vele a se..em rendesen. Aztán cseréltünk, ő került alám, néhány puszit leheltem a combja belsejére és a puncira, de már nagyon kívántam az aktust (és egyébként sem akartam húzni az idejét), így a gumi felhúzása után szemből kértem be magam a puncijába. Nagyon jó érzés, ahogy egy ilyen kicsi test tűnik el az én nem kicsi testem alatt, és finomkodnom se kellett, vagy ha igen, akkor inkább csak magam miatt, hogy még ne jöjjön a vég. Néhány perc miszi után megkértem, hogy forduljon meg, mert kutyusban is szeretném őt megkapni. Marcsi készségesen tartotta oda magát hátulról is, így is élvezkedtem egy kicsit, majd arra kértem, hogy térdeljen elém a földre, és állva kezdtem franciáztatni. Ezt a kérésem is zokszó nélkül megtette, finoman fogtam a tarkóját néha, ha nem is mélytorkosan, de húztam rá magamra a fejét. Ütemesen, bőnyállal, de inkább barátnősen szopott, így kisvártatva a szájába élveztem egy nagyot, amit az utolsó cseppig lenyelt.

    Levezetésként pihegtem pár pecig az ágyon, majd gyors zuhany, még váltottunk néhány szót, kedvesen elbúcsúztunk, és eljöttem. Kompakt, de tartalmas 25-30 perc volt kaputól kapuig ez a randi.
  • Elszámolás:

    Nem vettem igénybe extrát, de szerintem Marcsinál nem is nagyon van. Amit vállal, azt alapban adja. Az elszámolás igazán kedvező volt, mert budapesti búcsúárat kaptam, amit utólag is köszönök!
  • Összkép:

    A helyzet az, hogy biztosra mentem, mert jártam már korábban is Marcsinál, ráadásul számtalan jobbnál jobb beszámoló is tanúsítja, hogy benne nem nagyon lehet csalódni! Most, hogy tudom, Egerben is látogatható, ha arra járok, menni fogok hozzá is. Köszi mindent, Marcsi! :-)
Happy Massage