• Kátya

  • Beküldte:
  • Kátya reagálása

    Szia kedves!❤️ Köszönöm szepen a beszit, varlak vissza sok szeretettel! ❤️ Puszi 💋

  • Egyeztetés:

    VTR-on történt, nagyon egyszerű volt így elérni Kátyát. Egy nappal a találka előtt egyeztettünk. Hamar elfogatta az általam javasolt időpontot
  • Megközelítés:

    Az M3 metróval mentem, a Duna plazától kb. 10 perces séta a Duna irányába.
  • Helyszín:

    Marina part, igényes környék, nem kell bemutatni az olvasóknak.
    A lakás új építésű, diszkrét és nagyon ízlésesen és igényesen van berendezve. Nem kell a liftet használni.
    Rend, tisztaság, zene lehetőség, minden ami kell.
    Fürdőben van mindenféle zuhanyozószer. És persze kaptam egy nagy száraz törülközőt.
  • Hirdető külseje:

    Számomra Kátya a tökéletes alkat. A lehető legszebb cici amit el lehet képzelni, se nem kicsi, se nem nagy, ráadásul úgy gömbölyű és természetes. Mindehhez kerek, izmos fenék, vékony derék, selymes bőr társul.
    Csodálatos a hölgy. Ha az utcán jön szembe mindenki megfordul utána hatást vált ki,. Az arca álomszép, a kék szemei földön kívüliek, a teste tökéletes.
    Szép arc, mely megszólalásakor még szebbé válik. A lágy, barátságos, megnyugtató hangja, a kulturált beszéde, a kedves mosolya és a jó hangulatot árasztó nevetése.
    És ami a képeken nem látszik mégis az egyik legfontosabb, a személyisége. Nagyon kedves és aranyos. Vendég centrikus folyamatosan a vendég kedvében akar járni.
  • Action:

    Nyílt az ajtó és mögüle előlépett a csodás angyalka. Nagy ölelés széles mosollyal, mintha már rég ismernénk egymást. Én valamiért izgultam,talán a lényeges korkülönbség, de hamar elmúlt amiben Kátya személyisége és viselkedése sokat segített. Az elejétől kezdve barátnő feelinget nyújtott.
    A zuhany után egy rövid ismerkedés, lábon állva próbáltuk egymás testét felfedezni. Utána lefeküdtünk az ágyra és lábai közt hasalva simogattam, gyönyörködtem, néha belenyalva, finoman egy ujjamat bevezetve érezhetően nedvesedett puncijába.. Finoman kezelésbe vettem a csodálatos melleit. Csodáltam szépségüket, rugalmasságukat, kiemelve a szépséges bimbókat..
    Utána Kátya következett és egy nagyon finom, fergeteges franciát kaptam
    Lassan, ráfigyelve óvatosan hatoltam be szépséges puncijába,lesem bájos arcát ahogy még szebbé,szenvedélyesebbé válik ahogy mosolyog. találkozik tekintetünk,majd együtt nézzük ahogy befogadja kelyhe farkamat.Meleg,ölelő fogadtatást követően mikor már kellően ráhangolódtunk egymásra,kezdődik a nagy élmény.Pár pózt kipróbáltunk de misziben mentem el, mindvégig szemkontaktust tartott velem.
    Szünetben egy nagyon nagyon jót beszélgettünk, okos, kedves, értelmes lány.
    A második menet finom puszikkal kezdődött majd Kátya franciával lehelt életet a velem egykorúba. Kipróbáltuk a kutyus pózt de végül csak missziben mentem el újra. Hagyott lenyugodni, nem sietettet.
    Ajtóban puszi, még egy utolsó ölelés puszi, így váltunk el.
    És fülig érő szájjal mentem vissza a szürke hétköznapokba.
  • Elszámolás:

    A végen történt, szóba sem jött a találka alatt.
  • Összkép:

    Szeretnék hozzá nagyon hamar visszamenni, azt hiszem ezzel mindent elmondtam. Testet, lelket kényeztető maximálisan kedves lány.
    Tudja hogyan nyűgözheti le a partnerét, és a szexuális tudása is magas színvonalú, mint amúgy az egész randevú. Lenyűgöző kedvessége,vendégszeretete,odafigyelése jellemezte a találkánkat.
    Intelligens lány, jó beszélőpartner.
Happy Massage