• LINETT

  • Beküldte:
  • LINETT reagálása

    Kedves "Z"!
    Örülök hogy engem választottál első masszázsélményednek! Ilyenkor mindig van bennem egy kis drukk, hogy jó élmény legyen az "első szenánsza" a hozzám betévedő kedves vándornak, mert ez egy igazán klassz világ tud lenni annak, akinek épp szüksége van egy kis cirókára, feltöltődésre, estetleg annak aki ki akar szakadni a mindennapos mókuskerékből. 😊
    Sok szép élményt kívánok még neked! 😘

  • Egyeztetés:

    Telefon hívtam előző nap este, de nem tudta felvenni, 5 percre rá írt egy sms-t, amiben megbeszéltük a randi időpontját. Egy reggeli pontosítás és eligazítás után boldogan vágódtam be a kocsiba nagy reményeket fűzve a randihoz.
  • Megközelítés:

    Mint mondtam kocsival érkeztem, parkoló hely ugyan fizetős, de rengeteg van. Navigáció pontosan a ház elé visz, nem lehet eltévedni. Mielőtt Linettet megtaláltam volna bénáztam egy kört a lakás megtalálásával, de nem maradtam egyedül :)
  • Helyszín:

    A lakás nagyon szép állapotú, nincs lelakva. A fürdőben minden is található ami ilyenkor szükséges lehet (szájvíz, tusfördő, dezodor, mindenből több fajta). Minden szép sorrendben volt, Linett odafigyel a részletekre. A szobában egy masszázspad és egy matrac található. Mindkettő kényelmes, ezt már csak a házigazda tudja fokozni (és fokozza is).
  • Hirdető külseje:

    Linett gyönyörű, régóta a kedvencek között volt, próbáltam bejutni hozzá régebben is, de az sajnos nem jött össze, viszont most :) Egy hétköznapi ruhában nyitott ajtót, de amíg a fürdőben ténykedtem ledobta ezt, és a képeken látható fekete ruciba átöltözött. Mindehol sima a bőre, a feszes popsi úgy kerekedik hogy attól szebbet kívánni nem lehet. Arca nekem borzasztóan bejött, szép szemek, csókos száj, az egészet egy gyönyörű szőke hajkorona borítja. Képeknek abszolút megfelelő, nem érhet csalódás senkit.
  • Masszázs:

    Első randink volt, nekem ráadásul első masszázs élményem, így nem bíztam a véletlenre, tudtam, hogy ide kell jönnöm. Majdnem sakkoztunk, de szerencsére más lett helyette, masszázs volt a randi első felében, nagyon kellemesen csinálja, nem olyan, hogy a szemem kidülled, inkább egy üde, frissítő masszázs volt, de mindenesetre nagyon élveztem. Hason felfeküdtem a padra, végiggyúrta mindenemet, egy centit sem hagyott ki. Ezután jöhetett a fordulás, amit már eléggé vártam, no nem azért, mert a masszázs rossz lett volna, hanem inkább hogy végre lássam Linettet. Így is meggyurmázta a testemet, de vitt bele egy kis pajkosságot, ismerkedett a lenti részleggel :)
  • Kényeztetés:

    A masszázs után felültetett és gyakorlatilag felfaltuk egymást. 5 percig megállás nélkül csókolóztunk és öleltük egymást, úgy kellett levegő után kapkodjak, de szerencsére mindig sikerült egy kis levegőt szednem, így nem kellett újraélesztenie, bár azt is kipróbálnám vele. Ezután a matrac felé vettük az irányt, megkért, hogy csomagoljam ki, hát örömmel teljesítettem a feladatot. Eldőltem, és hagytam, hogy érvényesüljön. Nagyon finoman csinálta, végig azt éreztem, hogy neki sem teher, nem csak azért csinálja, hogy essünk túl az egészen, hanem inkább, hogy nekem minél nagyobb örömet okozzon, hát sikerült. Sajnos én nem kóstoltam meg Őt, valahogy totál kiment a fejemből, legalább így van egy nyomós érvem, hogy visszamenjek. Nem adtam magam könnyen, végén a részemről egy pici segítséggel ugyan, de elélveztem. Nem volt rest előtte odahajolni, és bekapni, az utódok oda landoltak. A közműveknek lepasszolta a haverokat, utána letörölgetett és mehettem zuhanyozni. Az egy órából kifutottunk, de nem zavarta, nem dobott ki a lakásból. Utánam gyorsan ő is lezuhanyzott, rendeztük amit ilyenkor illik és elbúcsúztunk.
  • Elszámolás:

    Extrája nincsen, ő maga egy extra. Teljesen elégedetten távoztam, nagyon korrekt volt, minden fillért megért. Nem tudom, hogy mennyi az átlag, de szerintem ez lehet kb., de lényegtelen is, bármennyi is lehetne, akkor is mennék még.
  • Összkép:

    Feltöltődve, fülig érő vigyorral mentem el tőle, szerintem tőle másképp nem is lehet elmenni. Humorával, pillantásával teljesen levett a lábamról, alig várom már, hogy mehessek újra.
Happy Massage