• Kátya

  • Beküldte:
  • Kátya reagálása

    Köszönöm drága a beszit!😘 várlak vissza sok szeretettel!!💋💋💋

  • Egyeztetés:

    Vtr-en írtam rá , hogy mennek hozzá egy későbbi időpontban, mert nekem bevált , hamar válaszolt is hogy részéről nincs akadálya a randinak. Telefonon is elérhető az mindig ki van írva hogy mikor .
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem , az általam már ismert címre , parkoló közvetlenül a ház előtt volt. Fizetős persze ,mert manapság minden is az ugye 😁. Sztem BKV szintén elérhető közelségben van a címtől , vagy max rövid egészségügyi séta.
  • Helyszín:

    Marina part, ez maga már ad egy minőséget , újépítésű ház,alacsony emelet,2 szoba,ugyanabban a szobában fogadott mint múltkor , futonágy , kis puff a lerakni való cuccoknak, fürdő, zuhanyfüggönnyel felszerelt kád, világító zuhanyfej,sok tusfürdő, szájviz, kád előtt kilépő hogy pofára ne essél a nagy igyekezetben😁
  • Hirdető külseje:

    Képeknek megfelelő 20-as évei elején járó tinicsaj , cuki cicikkel, kerek popsival,bőre puha és illatos . Szép a pofija ,de nekem a szemei tetszenek különösen , nem tudom miért ,de ránézel és zavarba jössz tőle, olyan kis ártatlannak tűnik, de amikor orálisan kezd kényeztetni akkor rájössz hogy nem 😆annyira ártatlan .
  • Action:

    Megérkeztem hamarabb , a kocsiba molyoltam, majd becsekkoltam időben . Szokásos puszipuszi majd be a babaszoba helyiségében onnan fürdő. Miután túlestem a higiénia szeánszon , be a szobába és az ágyra feküdtem, kezdetét vette az orális kényeztetésem. Ezután gondoltam én is megnyalintom kis pillangós punnettajat, sikert nem értem el nála de nekem jólesett 😁ja itt kiemelném hogy higiénia ügyben tökéletes a hölgy . Soha semmilyen kellemetlen illatot nem éreztem nála. Szóval nyalikàzàs után felvetette hogy gumi húzás , majd rámkéredzkedett lovaglás témakörben . Utána megszeretgettem hátulról, oldalról , szemből , ami hihetetlen hogy folyamatos szemkontaktus . Ami nagyon izgató tud lenni,.legalábbis nekem . Ezután felvetettem, hogy térjünk vissza lovagló pozícióba , és a popsijat alulról kézzel támasztva , alulról rendesen ,bocsánat a szóert ,de megküldtem.Meg is jegyezte hogy mindjárt kiugrik a szívem.😁 volt csajom szerint ilyenkor mint egy harci baknyúl,akinek az élete múlik a kufircon. Most nem voltam formában de sztem közel jarthattam.mert megjött a hangja 😁nekem még elfogyott a szufla és bekéredzkedtem a kis szájába, hogy ott fejezzük be az akció tartalmi részét . Hosszú harc után sikeresen élveztem egy orbitalisat, szegénykém teli szájjal ki a fürdőbe öblités, majd vissza és kedvesen letörölgette rólam a maradék anyagot. Majd kis beszélgetés és távozás .
  • Elszámolás:

    Félórára mentem, a végére NFVSZ kértem mert azt imádom profin teljesítve, teljesen korrekt.
  • Összkép:

    Minden okés , összességében elégedetten távoztam, hiszen egy fiatal kis csini lánnyal voltam aki remek szerető és kedves személyiség is egyben . És figyelmes amúgy roppantul .
Happy Massage