• Maja

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az oldalon láttam a hirdetését. Telefonon hívtam, utána itt az oldalon is váltottunk pár gondoltot, majd VTR-en egyeztettem. A telefonban mindent elmond, nagyon erre sincsen szükség, mert a leírás mindent tartalmaz.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem és a ház előtt találtam parkolót. Gyanítom, hogy szerencsés voltam, de szerintem a közelben mindenképpen megoldható. A cím pontos volt, semmi kavar. Tömegközlekedésről nem tudok beszámolni.
  • Helyszín:

    A lakás szép új építésű. A szobában egy francia ágy van egy szék ahova a ruhákat lehet letenni. Pipere szekrény zenegéppel, szóval minden ami kellhet egy ilyesféle randihoz. Talán egy tükör még jó lenne. A fürdő tiszta, rendezett, kádas függönyös megoldással, rengeteg tusdfürdővel és jó minőségű szájvízzel.
  • Hirdető külseje:

    Majának volt egy lehetne jobb, beszámolója is, amiben elhízásról meg egyebekről lehet olvasni, de szerencsére erről szó sincs, vagy azóta javult a helyzet. Szerintem olyan alkata van mint a képeken. Nagyon kedves mosolygós arccal, bomba markolászni való popóval, és kicsi de nagyon szép cicikkel.
  • Masszázs:

    Úgy alakult, hogy reggel tudtam elszabadulni és ezen a korainak számító órán nem nagy a választék. Szerencsémre Maja ráért és fogadott is. Amikor megérkeztem, csörgettem, kapukódot és pontos emeletet, ajtót kaptam. Mikor beléptem már tudtam, hogy aggodalomnak semmim oka. Maja széles mosollyal fogadott, a szobába kisért, ahol beszélgettünk kicsit miközben én megszabadultam ruháimtól. Reménykedtem, hogy szimpatikus leszek, mert itt az oldalon a leírásban az szerepelt, hogy az esetben van csók és kölcsönösség. Miután visszatértem a tusolásból Maja kérdezte, hogy mit szeretnék... mi legyen a mentrend. Oooooo, hát ez esetben veled szeretnék kezdeni :) Még állva hozzá bújtam és megöleltem... jut eszembe, ez már a levezetés :)
    Levezetés után megkérdezte, hogy szeretném e hogy megmasszírozzon. Szerettem volna. Nagyon ügyesen megnyomkodta a hátamat, ráérezve azokra a helyekre, ahol különösen jól esett. Közben beszélgettünk, ki honnan hova tart. Maja nagyon kedves beszélgetőpartner. Mivel még szerettem volna kiélvezni az itt töltött időt megkérdeztem Maját, hogy szeretné e, hogy én is megmasszírozzam. Nagyon örült neki, igent mondott. Helyet cseréltünk és csevegés közben a hátát megmasszíroztam, no meg a bombasztikus fenekét. Nagyon izgató volt. Simán bebírtam volna vállalni még egy levezetést, de az idő rövidsége miatt ez a következő alkalomra marad. Legközelebb 1,5 órára fogok menni, reményeim szerint.
  • Kényeztetés:

    Ott tartottunk, hogy zuhi után még állva hozzá bújtam és megöleltem. Simogattam, a nyakát puszilgattam. Hamar kiderült, hogy a szimpátiával nincsen gond, mert elcsattant az első csók. Így állva fenekét markolászva konstatáltam, hogy nagyon ott van a popója. Feszes, jó tapintású. Segítségével kihámozta magát az egyrészes szexi fehérneműből. Talán még a harisnya is a része volt. Kérte, hogy feküdjünk az ágyra. Rám ült. Először az én mellkasomat majd az ő cicijeit bekente krémmel, aminek eloszlatásában segítettem neki. Hozzám bújt újabb csókolózás majd lefelé haladva végig csókolgatott mindenfelé, majd a már akkor kőkemény szerszámomat a szájába vette. A franciája isteni. Bő nyálasan eléggé mélyen bevette, a heréket a környéket a gátat is nyalta. Francia közben többször szemeztünk. Némi kézi rásegítéssel, de azt is fergeteges módon használva, haladtunk előre. Mielőtt késő lett volna, kértem egy fordulást. Összevissza csókoltam a melleit, a hasát és a puncit is. Kicsit visszakozva újra végig csókolgattam a testét és nyalni kezdtem a fincsi illatos punciját. Az ujjazás ahogy éreztem tabu. Nagyon jól reagált a ténykedésemre. Nyalás közbe hol a fenekét hol a hasát, időnként a cicket simogattam. A nyögések egyre hevesebbek lettek, majd azokat a visszajelzéseket kaptam, hogy nekem itt most nincs már tennivalóm. Újra fordulás, csók csatáztunk megint egyet majd újra franciázni kezdett, de már úgy, hogy a feneke felém nézett. Nem 69, de nem sok energia kellett volna, hogy az legyen belőle. Ismét bemutatta mennyire ügyes ezen a téren. Finoman a környéket simogatva szopott. Amikor érezte, hogy jön a végifejlet átváltott kézimunkára a farkamat a cicijéhez nyomta, közben a golyóimat markolászva ért a vég. Szép lassan hagyta abba, egy lőszert se hagyott a tárban, majd törölgetés és ezután jött a fent elmesélt oda vissza masszázs. Újabb zuhany után érzékeny búcsút vettünk, bízva a következő találkozó mihamarabbi eljövetelében. :)
  • Elszámolás:

    Elszámolást a végén ejtettem meg. Semi változás, ami ki is van írva az is maradt a végére is. Extrákról nem tudok, szerintem nincsenek.
  • Összkép:

    Nagyon pozitívan távoztam. Reggeli kezdésnek nem igazán kívánhattam volna jobbat szebbet. Maja kedves és jó csaj. Feszengés nélkül telt minden perc.
Happy Massage