• NOÉMIII

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Személyes üzenetben illetve VTR-ben egyeztettünk. Noémi viszonylag gyorsan reagál az üzenetekre.
  • Megközelítés:

    Számomra elég könnyű volt megtalálni a VTR által kiadott címet. BKV a közelben több útvonalon is közlekedik.
  • Helyszín:

    Új építésű ház, tiszta, rendezett. A fürdő szintén, tusfürdő több fajta található. Nem lehet kifogás. A szobában matrac és kanapé is támogatja a masszázs és erotikus tevékenységeket.
  • Hirdető külseje:

    Noémi csinos, helyes arcú lány. Kifejezetten selymes bababőr, a fenekét simogatni nagyon jó érzés. Vékony alkatú lány, természetesen formás mellek, jó érzés őket is simizni.
  • Masszázs:

    A masszázs elején rövid megbeszélés után irány a zuhany. Kellemesen felmelegítettem a kihűlt tagjaim. Kezdetnek haon fekvésben egy ismerkedős láb/talpmasszázs vezette fel az első kényeztetést. Némi erotikus csúszka és tarkó/fül/nyak puszilgatás izgatott fel, mite hangos sóhajok hagyták el a számat. Majd a fülembe suttogott megfordulhatsz után következett az első kielégítő kényeztetés.
    A második masszázs menet főként a hát/váll területek lazítása után az izmok szakszerű gyúrásával folytatódott. Az erős mozdulatok hatására kellemes felszabadulás és bizsergő érzet jelezte a feszültségek oldódását. A karom/lapockám is kapott a jóból hogy az ülő munkából adódó feszülés megszűnjön. Végül az előbbihez hasonló libabőrt okozó fülembe sóhajtott megfordulást indítványozó izgató ténykedéseknek engedve a hátamra fordultam.
  • Kényeztetés:

    Igénybe vettem a kétszeres kényeztetés lehetőségét, elsőre azt hiszem nem sokáig kellett a merevedési potenciál kihasználára várni. Noémi eltalálta hol milyen ütemben kell simogatni hogy izgalmi állapotban hozzon. A szája pedig puhán és jó nyálasan ölelte körbe a makkom. Abszolút beleélős barátnős franciát kaptam, a vég gyorsan eljött a szájacskában, ami folyamatosan dolgozott még az élvezésem közben is. Megköszöntem az élményt, tisztogatást is kaptam.
    A fő masszázs után picit hosszabb erotikus rész következett. Szembenézős, incselkedős franciát kaptam. De megkívántam vendéglátóm ágyéki közelségét puszikkal és nyelvvel megtapasztalni. Baba Simaság és finomságok következtében jól esett egymásnak kölcsönösen örömet okozni. Végül ugyanazon szajacskaban sült el a szerszámom. Nagyon jóleső szeretgetesek közepette.
  • Elszámolás:

    Az árazás teljesen elfogadható, a kiváló Szolgáltatás relációjában kedvező szerintem.
  • Összkép:

    Noémi nagyon kedves és barátságos társalgó egyúttal, így minden téren kielégítő élménnyel gazdagodtam. Felszabadultan testi és lelki téren is könnyebbséggel távoztam.
Happy Massage