• Marcsi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    SMS-ben egyeztettem vele. Többször voltam már Nála korábban.
  • Megközelítés:

    Hát parkolni nehéz. Bár hétvége volt, vasárnap, mégis negyed órát keringtem a környéken, és a szomszéd hídig el kellett mennem majdnem, hogy találjak valamit. Így aztán pár percet késtem is sajnos.
  • Helyszín:

    Mivel korábban sok kritikát kaptam a beszámolóimra, hogy ezekről a részekről nem írok, így most pótolom a hiányt. :) Belvárosi elegáns, híres házban található a lakás, amit bérel a Hölgy. Tiszta, célnak tökéletesen megfelelő. Tágas előtér, nappali, amit még soha nem használtunk. Egyszer majd talán. A hálóban francia ágy. Kényelmes, nem nyikorog, bár a szivacs az ágy szélén ülve egy helyen nagyon besüpped. Meg is lepődtem, mikor egyszer sikerült pont a lyukba ülnöm. A fürdő a hálóból nyílik. Nem a legújabb, de tiszta, rendben van. Kádban lehet zuhanyozni. A meleg vízzel többször akadtak gondjaim az elején, mert hiányzik a csapról a kis kék-piros jelölő, és sokára jön csak nagyon a meleg. De mindenki megnyugtatására, a normál módon, a csapot balra fordítva jön a meleg víz, csak türelemmel ki kell várni :) Tusfürdő választék teljesen kielégítő. Kaptam tiszta törülközőt. A kád előtt végre volt egy csúszásmentes kilépő, így nem rettegtem, hogy elcsúszok az egyébként vizesen síkos kövön.
  • Hirdető külseje:

    A legjobb dologban fogadott, amit én nőben el tudok képzelni. :) Kérés nélkül, szinte kitalálta a gondolatomat. Magas sarkú. Mini szoknya bugyi nélkül. És egy kis top melltartó nélkül. Már az előtérben csókolóztunk, megmasszíroztam a szoknya alá nyúlva a kis popóját, kiszabadítottuk a ciciket, amiket aztán szívogattam, puszilgattam. Csókja mézédes, szemei elbűvölők :)
    A képek a valóságnak megfelelnek. Nem mondom, hogy nem az előnyös oldalát mutatják be, de hát marketing fotók :) És retus nélküliek! Valóságnak megfelelnek. Aki nagyon akar az nyilván tud hibát találni a hölgyben (még akár én is tudnék, pedig én elég elfogult vagyok feléje), de egyrészt nem szeretem a tökéletes, hibátlan nőket (mert magam sem vagyok az és zavarban lennék egy tökéletes nő előtt), másrészt mert mint írtam én elfogult vagyok :) (mert ismerem már, a természetét, a kedvességét, stb)
  • Action:

    Most akkor ez a rész lesz rövidebb. A megszokott nálunk "klasszikus" módon elégített ki két alkalommal is, mikor fáradtan vagy kevésbé virgoncan érkezem. Utóbbi most azért volt, mert 2 nappal korábban bejelentkeztem hozzá, és annyira fel voltam izgulva előtte, hogy nem bírtam magammal otthon... Hm, nagy hiba, lehet mondani, egy nő, egy NŐ meglátogatása előtt. :( De bíztam a képességeiben, és nem csalódtam. Zuhanyzás után simogattuk egymást, majd bekapta. Imádom a franciáját és lehet mondani, minden alkalommal, hónapról hónapra fejlődött a hölgy abban, hogy milyen mélyre veszi be. Most először maga próbálta tövig bekapni, és majdnem sikerült is neki. Kicsit segítettem neki, és finoman rászorítottam én is a fejére. De tulajdonképpen nem volt rá szükség. Magától is bekapta úgy, hogy az orra a hasamon koppant :) A segítség igazából csak annyi volt, hogy nem vagyok hosszú fajta. Pajkosan, kérdőn nézett fel rám, hogy mit szólok hozzá? Ez még a fürdőszobából kilépésem után nem sokkal volt, mikor én állva, ő előttem térdelve ténykedett. Átvonultunk az ágyra, ahol kényelmesen hanyatt feküdtem, és Ő folytatta a francia órát. A szájában lett végem. Pihenő. Én már nem nagyon bíztam az esetleges második menet sikerében, tekintettel az elején leírtakra. De mikor egy idő után megkérdezte, hogy kérek-e újra franciát, arra férfi ember nem mondhat nemet :) Így nekiállt, és csodát tett. Szó szerint. Már az újabb erekción is elcsodálkoztam, az meg, hogy sikerült másodjára is elmennem, és úgy, hogy szó szerint kilöveltem, az a korábbi beszijeimben leírt módon történt, hogy nem csak fizikálisan, hanem mentálisan is sikerült annyira stimulálnia, hogy megtörténhetett a dolog. Önkéntelenül egy "azt a..." hagyta el a számat a siker láttán. Mivel az összes Istennő értékelésem már és még mindig nála van, ezért nem tudok neki újabbat adni. Pedig ezért a tettéért megérdemelt volna még egyet :)
  • Elszámolás:

    A publikus árat fizettem az egy óráért. Késtem is pár percet, a végén is túlléptem pár perccel, de TP-nek nyoma sem volt.
  • Összkép:

    Szerintem felesleges itt tovább részleteznem. Ismét nagyon jó érzéssel távoztam Tőle :)
Happy Massage