• Kátya

  • Beküldte:
  • Kátya reagálása

    Szia Édes!❤️ Nagyon szépen köszönöm a beszit!😍 Nagyon tetszik!😘 Várlak vissza sok szeretettel!❤️❤️ Addig is forró csók!💋❤️

  • Egyeztetés:

    Telefon, vtr. E kettőn mindig elérhető, levélre is válaszol. Az oldal stabil hirdetője.
    Így nem jelent problémát egy újabb randi megszervezse. Napokkal előtte jelzem felé. Ez most is így történt. Már csak várnom kellett a napok mulását.
  • Megközelítés:

    Marina. Mindig más időjárás. Egyszer napsütés, máskor futó zápor, ma olyan ködös, igazi őszi idő. Hosszú az út hozzá, de megéri. Most végig a Dunaparton, az alsó rakparton vitt a waze, mit ne mondjak, meglepően gyorsan értem oda.Ismeri már a helyet. Így jó szokásomhoz híven volt időm nézelődni. Csend, s csak a Duna. Egy-két reggeli futó, egy horgász, mely mellett vadkacsák várták a halaknak szórt eledel maradékát, valódi csendélet. Jó így várni az idő mulását. Természetesen a parkolást időben rendezni kell, majd a telefonon kapott kód kapu nyit, s "egy ugrás a sugár"... Ez esetben Kátya :)) Legalábbis az én napomat besugározta!
  • Helyszín:

    Új építésű lakópark, a lakás is az. Oly annyira kedves vendéglátom *eleje, hátsója* kőti le tekintetem, hogy bizony a lakást sokadjára sem látamoztam,a szokásos helyen kívül. Belépő után ruhafogas kabátnak, kis puf a cipő levételéhez, fürdőszoba kompletten, kád, világító szorófejjel, mely sokadjára is megviccel, ugyanis behunyt szemmel tusolva, kinyitván egy piros farok látványa rémiszt el, míg rá jövök ez az enyém.. :( Függöny, tusfürdők, száraz kilépő, friss törölköző, szájvíz,üveg pohár, férfi dezodorok.
    Átellenben a szoba, halk valódi relaszáló zene szól végig, semmi zavaró körülmény. Szeretem az ilyen helyet... Természetesen az ágy francia, frissen letakart, kis mécses, hangulatos egy kuckó egy nem mindennapi leányzóval. Minden szempontból minőségi.
    Ruháknak kis ülőke, tükrök, egyszóval minden adott egy hangulatos pásztorórához.
  • Hirdető külseje:

    Maga az űdeség. Kora, alkata, arca, egyszóval úgy mindene egy főnyeremény. Nekem. Ki hogy van vele, én minden találkozón megcsodálom. Képei valósak, arckitakarás érthető, de a látogató megérti gyorsan, túl jó s szép semmint ezzel hírdessen.. Nincs rá szükség.
    Elfogultság mondatja velem, de valóban ritka jó génekkel felruházott lány, aki ehez egy szerencsés belsővel is rendelkezik. Ez a kedvesség. Ma egy bikiniben fogadott, ami rejt is, meg sejtet is, nehéz megállni,hogy az ember ' lazán' menjen a fűrdőbe. Így is kapott puszit a keblek közé... Finom volt s meleg.
    Mint említettem Kátya szép. Csinos. Cserfes. Okos. Nem mellesleg kedves. Alkata?
    Azok a feneke, mikor előtted megy, ahogy ringanak, kecses tartás, keblei halma, finom nyaka, ivelt szája, szemei, mind vágykeltőek. Visszafogott, de mégis érzéki, tudja mit mikor tegyen. Szeret kényeztetni, ez sugárzik róla. Jó választás az erre vágyóknak.
  • Action:

    Valóban Francia királyné.... Fürdőből visszatérvén, combfixben várt. Mosolya sokat sejtető. Ismeri gyengémet, szeretem a friss pékárút. Ez esetben Ő volt a reggelim... Teste formás, finom, üde, ki ne kívánná meg? Szerencsére ez kölcsönös lett, sőt, az ágy egy nagyon jó helynek bizonyult ennek a remek kezdésnek. Szavak nélkül egy valódi francia lecke közepén találtam magam. Amit ez a lány művel !? Kéz nélkűl, puha ajkai végigpásztázták testem, le a még bobiskoló 'kegyeltig' . A lustán terpeszkedő azonban a finom nyelvi ingereknek már nem tudott ellenállni,elkezdett állni. Vesztére, mert elnyelték. Teljesen. Később megjegyezte, kezdetben kicsit hideg volt, de megmelengette.
    Mindezt úgy, hogy Kátya mindvégig szemembe nézve abszolválta.... Golyóim ennél melegebb helyre nem kerülhettek ezen a hűvös reggelen, finom ajkai, majd szája fogságába remekül érezték magukat. A meredező is kapott a jóból, bizony nem egyszer koppant a feje ! Megjárta a a mélységeket, melyet csupán suttogva tudtam jelezni Kátya felé. Ő csupán csak hüppögött, de én is csupán artikulátlan nyögésekkel, sóhajokkal bírtam erre reagálni. Tud ez a lány!
    Kis időt nyerni, kértem egy kis kölcsönösséget, ami remek folytatásának bizonyult. *Rózsaszirom*, melybe először csupán beleszippantasz, majd belefúrod az egész orrod, szád... Finom, illatos, mint egy valódi virág kehely... Szerény képességgel, tudással puszilgattam, ízlelgettem, de a valódi Mester a másik végeken remekelt. Leginkább a golyóim kaptak a kegyből, remekül tudja őket kényeztetni. Aminek eredményeként kértem a gumit. Lassan felhelyezte, finoman átfordulva rámereszkedett...Közben nézet.
    Szeretem benne, hogy Ott van. Csak velem, nincs más akkor csakis a testiség.
    Remekül lovagolt, mikor kérdésemre mit szeret leginkább, válasza: amit én élvezek. 5 !
    Egy ilyen frappáns oldalvágásra megemlitem a kutyust...Azt még nem próbáltuk ki. Maga a látvány, a visszanézése....., mikor beljebb kerűltem, a buja tekintete, na akkor felgyorsultak a dolgok, majd mikor egyik kezével hátranyúlva a zacsit is éríntette, nem volt visszaút. Hatalmas végszó, remegő térdek, elégedett mosoly. Mondta, Ő ezért van.
    Mi mondható erre ? Ezért látogatom én is...
  • Elszámolás:

    Az ismert szám, mely egy kis piros borítékban a bonbonok mellett rejtőzködőtt a papirtasak mélyén. Egyszerű, mindig a belépésnél a kezébe adom. Megérte.
  • Összkép:

    Többször megfordulhattam nála, egy nyugodt kiszámítható, remek lány, kedvessége mely mindent vissz.... Fiatal, csinos, tapasztalt, intelligens, remélhetőleg még sokáig boldogíthatja az "utak vándorát"...
Happy Massage