• NOÉMIII

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már kétszer voltam Noéminál, mindkétszer kizárólag VTR-ben kommunikáltunk. Úgy vettem észre, hogy sűrűn nézi a profilját, mert bármit is írtam, 1-2 óra múlva megjött a válasz.
  • Megközelítés:

    A megadott cím egyszerű, pontos, a GPS a ház elé visz. Parkolni is mindig tudtam a bejárattól 20-30 m-re. Mivel egy VI. kerületi címről van szó, a BKV járatok is vannak a közelben, kisföldalatti, troli.
  • Helyszín:

    A lakás egy társasház emeletén található, tiszta, otthonosan berendezett. A fürdő is mindig tiszta volt, nincsenek hajszálak, porcicák sehol. Ezekre kényes vagyok, de itt nincs gond a higiéniával. Zuhanyzáshoz a tusfürdő választék több mint elég. Szájvíz is rendelkezésre áll, amit mindig használtam, ugyanis van csók lehetőség is.
  • Hirdető külseje:

    A lakásba belépéskor az ajtó mögé bújva várt Noémi egy fekete egybe kombiné szerűségben. Sajnos nem vagyok jó a női alsóneműkben, mindenesetre nagyon szexivolt benne. Az adatok és testalkat olvasható a hirdetésben, mindenben megfelelnek a valóságnak. Az arc ki van takarva, de egy vöröses szőke, filigrán testalkatú lányhoz illő aranyos arcot kell elképzelni, nagy kékes szemekkel, mosolygós szájjal, szép, fehér fogsorral. Testét több tetoválás is díszíti. Nekem is van, ezért bejött ez is.
  • Masszázs:

    A masszázs előtt udvariasan megkérdi, hogy talpmasszázs jöhet-e, majd igenlő válsz után krémes kézzel elkezdi masszírozni a talpamat, majd lassan halad felfelé a vádlik, hátsó combok után a derekamnál több időt eltöltve, mivel eléggé le vagyok tapadva. A hátamat többfajta technikával gyúrja, nyomkodja, én pedig élvezem a kezei munkáját. Közben beszélgetünk filmekről, közéletről, munkáról, minden témakörben nyíltan tudunk eszmét cserélni, olyan érzésem volt, mintha egy haverral beszélgetnék. Kis idő múlva azt vettem észre, hogy ráült a derekamra és a vállaim masszírozása közben a nyakamra lehel egy csókot, majd a fülembe sóhajtozik kéjesen. Még mindig hason simogatom a lábait, megfordulok és ismét csókolózni kezdünk.
  • Kényeztetés:

    A második látogatásomkor már megvolt a bizalom irányomban, így a fürdőből kijövet átöleltük egymást és még állva csókolózni kezdünk. Hosszasan csókolom az ajkait, a nyelvünk külön életet élve egymásba vannak gabalyodva. Többször megsimogatom a haját, becsókolok a füle mögé, ilyenkor mindig halk kuncogással nyugtázta Noémi a tevékenységemet. Hamarosan a tatamira invitálom bájos vendéglátómat, hogy kényelmesebben folytassuk egymás testének felfedezését. Simogatom a melleit, karcsú derekát, belecsókolok a nyakába, miközben Noémi is viszonozza kedveskedésemet, a férfiasságomat simogatja. Végigcsókolom karcsú testét, mellbimbóit ujjbeggyel, nyelvel, ajkaimmal kényeztetem. Mindig felnevet, pedig bevallása szerint nem csiklandós, csak ő már csak ilyen nevetős.
    Hamar leérek a borotvált puncihoz (csak egy vékony csík van fölötte), elkezdem nyelvhegyemmel ízlelgetni a kis tüneményt, kisvártatva remegések futnak át Noémi testén, megemeli a csípőjét és elélvez a kezeim között és a nyelvem alatt. Férfiasságomnak ez olyan doppingot ad, mint kevés dolog eddig. Csókok közepette felülünk, helyet cserélünk elhelyezkedik a lábaim között, kezdetét veszi egy olyan franciás kényeztetés, hogy a füleim ketté álltak tőle. volt ott kis nyálcsorgatás, golyszik simogatása kézzel, szájjal. Volt, hogy csak a kezével kényeztetett, vagy csak a hegyét vette szájba és a nyelvét pörgette a végén. Néha tényleg a lepedőt markoltam, és arra gondoltam, hogy ezt nem lehet sokáig bírni. Noémi mindig ráérzett valahogy arra a pillanatra, ahonnan már nem lett volna vissza út, és lassított egy kicsit, óvatosan végigpuszilta. Azért a végén megkönyörült rajtam és egy parádés NFVSZ-el ajándékozott meg. néztem a plafont, markoltam a lepedőt, Noémi valamit kérdezett tőlem, de bevallom csak hebegni tudtam.
    Udvariasan letisztogatott, majd elment a fürdőbe rendbe szedni magát. Közben pihentem, ittam pár kortyot.

    A kényeztetés második felvonása a masszázs után következett, hasonló forgatókönyvvel, mint az első, annyi különbséggel, hogy a franciás befejezésre a kanapén ülve került sor. Nem elhanyagolható látvány ilyenkor ahogy Noémi felnéz az emberre franciázás közben azokkal az igéző szemivel. Ismét letakarított, nem hagyta, hogy én csináljam. A végén én is megmasszíroztam, legalább valamit vissza adtam a felém áradó szeretet-cunamiból.
  • Elszámolás:

    Noéminál nincs extrázás, minden az alapban van. Mondhatnám, hogy Ő maga az extra, de ez már elcsépelt. A matek így tök egyszerű. Az elszámolás utólag történt, addig szó sem esett róla.
  • Összkép:

    Beszélgetés közben derült ki számomra, hogy Noémi mér kb. 10 éve aktív tagunk, így csak ara tudtam gondolni, hogy "hol voltál eddig az életemből" :) Úgy hiszem hogy a fentiek megindokolják a besorolást. Biztos vannak olyan vendégek, vagy szituációk, amik nem hozzák ki az adott találkozóból a maximumot, e én úgy érzem, hogy mindkét alkalommal elmentünk a falig az adott keretek között. Amíg hirdetni fog én látogatni fogom, remélem fogadni fog.
Happy Massage