• Marcsi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Marcsi reagálása

    Boldog vagyok , hogy megismertelek édes😘 Amit nagyon sajnálok , hogy csak fél órát lehetünk együtt de így is nagyon jó élmény volt nekem is ! Bízom benne még , hogy találkozunk hamarosan millió csók ! Köszönök mindent ❤️

  • Egyeztetés:

    Többször szemeztem már vele itt, így szerettem volna vele találkozni. Ezért VTR-n keresztül egyeztettem vele időt, és szerencsére neki is megfelelt az általam küldött időpont, így már csak várnom kellett mikor telik le az idő.
  • Megközelítés:

    Parkolás autóval gyakorlatilag esélytelen az utcán, így én egy parkolóházba vittem az autót, nem messze a tett színhelyétől. BKV-val sokkal könnyebb megközelíteni, mivel a metró megálló közelében van a ház.
  • Helyszín:

    Lakás ahogy beléptem nagyon szép, és gyönyörű. Van egy előtér, ahol a cipőt levettem. Onnan nyílik az a szoba, ahol együtt voltunk. Egy hatalmas ágy fogadott abban a szobában. A fürdőben rengeteg tusfürdő volt, és természetesen a szájvíz sem hiányozhatott. Teljes tisztaság vett körül.
  • Hirdető külseje:

    A képeken természetesen ő van. Tökéletesen megfelel a valóságnak. Egy nagyon kicsi aranyos lány, szép mellekkel, gyönyörű testtel. Nagyon tetszett az egész csaj. Egy rövid fekete hajú, szép szemű gyönyörű tünemény. Nekem abszolút tetszett.
  • Action:

    Mivel egy negyedórás késés értem oda, így az eredeti 1 óra helyett, csak fél órát voltam nála. Ezt a fél órát azonban maximálisan kihasználtuk amennyire lehetett. Amikor odaértem, egy gyönyörű fekete hajú bombázó fogadott. Jól megnéztem magamnak, így nem csalódtam mert ő volt az. Levettem a cipőt, és a ruhát, amikor itallal kínált, amit én természetesen elfogadtam. Miután megittam oda adta a törölközőt, és ezután már a fürdőbe vettem az irányt. Miután elkészültem, beléptem a szobába, ahol azon nyomban csókolózni kezdtünk hosszasan, szinte megállás nélkül. Nagyon élveztem és mézédes volt a csókja, ami nagyon tetszett. Ezután megkérdezte, hogy mit csináljunk. Kaptam tőle egy nagyszerű franciát, ami első osztályú, és annyira élveztem, hogy hagytam végig franciázni. A szájában élveztem el, és láttam rajta hogy tetszett neki. Ezt követően kidőltem az ágyra, és puszilgatta a hasamat, és a mellkasomat, ami barátnő feelingre tett tanúbizonyságot. Ezután még megpróbáltam újra éreztetni a velem egykorút, különböző technikákat használt közben, és láttam rajta, hogy nagyon élvezi amit csinál és szívvel-lélekkel odateszi magát. Nem rajta múlott. hogy nem sikerült egy újabb elélvezés, és szívesen kipróbáltam volna vele az aktust is, de sajnos végül ez nem jött össze, de nem bántam meg hogy elmentem hozzá, mert az élmény az teljes volt vele. Amikor franciázott, én közben simogattam, és ujjaztam is őt. Aztán szólt, hogy sajnos lejár az időnk, így szomorú vettem mindezt tudomásul. Még kaptam tőle egy pohár üdítőt tőle, majd elmentem lezuhanyozni. Felöltöztem, rendeztük az anyagiakat. és két puszival elbúcsúztunk egymástól. Bízom benne, hogy még látjuk egymást, és remélhetőleg most már egy teljes órát fogunk együtt tölteni.
  • Elszámolás:

    Extrákat nem vettem igénybe. Egy alap programot vettem igénybe. Teljesen korrekten számoltunk el.
  • Összkép:

    Nagyon elégedett voltam vele. Úgy gondolom hogy egy nagyszerű csajról van szó, aki szívvel-lélekkel szereti csinálni ezt az egész műfajt. Remélem hogy fogunk még találkozni.
Happy Massage