• Marcsi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Marcsi reagálása

    Arra kérlek kedves az legyen kijavítva az a rész , hogy “punciba élveztél “ gumi volt rajtad így azért másként hangzik ahogy te leírtad !
    Egyébként jó volt veled újra nagyon imádlak és te vagy a legjobb ugye tudod ;) 😘 millió csók ❤️❤️❤️

  • Egyeztetés:

    Mivel többször voltam nálla telefonon keresztül egyeztettem le vele. Könnyen találtunk mindkettőnk számára megfelelő időpontot.
  • Megközelítés:

    Busz szinte a bejárat előtt áll meg. Autóval közlekedőknek ajánlom hogy a környező utcákban tegyék le a kocsit
  • Helyszín:

    A lakás a célnak megfelelő, bár én nem nagyon néztem körül, mivel az istennőmre figyeltem. A fürdőszoba mindennel felszerelt ami a tisztálkodáshoz szükséges.
  • Hirdető külseje:

    Képeknek megfelelő lányt képzeljetek magatok elé. Átlagos lány de az ágyban egy kisördög.
  • Action:

    Az ajtó mögött megbújva várt rám, belépve üdvözlő puszival fogadott. Ledobva a cipőt irány a szoba. Levetkőztem, hogy gyorsan lezuhanyozzak mert már ágaskodott az egyszemű. Visszatérve az istennőmhöz elém térdelve egy változatos franciát adott hol szinte mélytorkozott, hol lágyan közben kameráztam. Utánna megkértem mutassa meg hogy maszturbál, hát basszus úgy éreztem magam mint egy tenyészbika. Kamerát kikapcsoltam és irány a fincsi punci, megkértem, hogy tolja az arcomba a gusztusos puncit. Kinyaltam mint maci a mézescsuprot. Aztán gumi fel és ha jól emlékszem először paciban toltuk ami a csövön kifér. Imádom mikor a farkamon tekereg közben a melleit gyömöszölöm. Váltásként a kedvencemet, kutyapózt választottam finoman kezdve egyre nagyobb tempóban dugtam a punciját, többször hol finomabban, hol csattogva dugtam, közben többször kivettem aztán újra beraktam a farkam végül hosszas dugás után elélveztem a GUMIBA. Hagyott magában lenyugodni de mint a béka úgy elterültem az ágyon.
    Kellett egy kis idő hogy magamhoz térjek, utánna dumcsiztunk, hogy kivel mi történt az utolsó tali óta, amint éreztem az erőt nekimentünk a második menetnek ami ugyanazzal a változatos franciával kezdődött, de most fekvő pozícióban voltam, de szinte ugyanazokat a pozíciókat végig csináltuk mint az előzőekben és ugyanazzal a vehemenciával, de itt már misszionárius pózban is csináltuk ami a másik kedvencem, itt imádom hogy közben csókolózhatunk. De végül az első számú kedvencemben a kutya pózícióban élveztem el. Végül mivel nagyon az időnk végén voltam felöltöztem és fájó búcsúcsókot kaptam mire megint merevedésem volt. Meg is jegyeztem, hogy álló farokkal mehetek a városba :) :)
  • Elszámolás:

    Utólag tettem le az asztalra. Ki van írva a rózsaszállak száma, semilyen rang nem szükséges hozzá, hogy megnézzétek.
  • Összkép:

    Nagyon közvetlen lányt ismerhettek meg személyében. Visszajárós vendége vagyok, mert egyszerűen elbűvöli az embert. EGY ISTENNŐ, VIGYÁZZATOK RÁ MERT NAGYON ARANYOS KIS CSAJ. CSAK AZOKNAK AJÁNLOM AKIK TUDNAK BÁNNI EGY HÖLGYEL.
Happy Massage