• Lily

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Lily a konkurens oldalon hírdet, de volt már itt is. Amikor időnként átmegyek oda, mindig látom hírdetését, vonzó képeit, mivel még régebben elmentettem őt. Az oka, amiért eddig nem kerestem, hogy szalonban dolgozott. Átfutottam újra a hírdetését és lám, ott a kiegészítés, hogy már önállósította magát. Hoppá, ez így már minden akadályt elgördített egy randi elöl Lilyvel. Bepötyögtem a számát és szerencsémre felvette. Egy néhány perces kötetlen beszélgetés után megbeszéltük, hogy akár sms-ben is kérhetek tőle időpontot, ha úgy adódik. Így is történt, másnap ráírtam és a következő délelőttre kértem időpontot, amit elfogadott. Első alkalom volt, Lily egy 1 órás programot javasolt ismerkedésnek.
  • Megközelítés:

    Lily Kispesten fogadja vendégeit, nincs messze a Köki, 3-as metró Határ útig, majd egy kevés villamosozás. Nekem talán az eddigi legtávolabbi randihely volt eddig Budáról 4x átszállással, viszont csak 45 perc. Autóval a parkolás ingyenes, biztosan találni a közelben helyet. Házszám szépen látható, tévedés kizárt.
  • Helyszín:

    Lily nemrég óta bérli ezt a kecót, a ház újépítésű, ezáltal jó állapotban van. Nem kell túl magasra menni a lifttel, kapott információk alapján kb. 10 méter az ajtóig. Egy másfél szobás lakásban kap helyet a foglalkozás helyszíne, ami ebben az esetben a kisebbik szoba. A nagyobbik helység egy amerikai konyhás szoba. Sok bútor még nincs a lakásban, Lily fokozatosan emeli a komfortot. Viszont két fürdőszoba van, egy zuhanyzós és egy nagyobb kádas-zuhanyozós, mosdóval. Én itt tisztálkodtam, semmi nem hiányzott amire szükség lehet. Lily a kisebbik szobában végzi áldásos tevékenységét, földön tatami, bőven elég két embernek. Rend, tisztaság mindenhol, nyugi van, csak ketten vagytok.
  • Hirdető külseje:

    Lily egyszerűen pazar. Nem tudom, ezt a szót használják-e egy szép, jó alakú nő bemutatásására, de valahogy nekem most ez jutott eszembe. Mikor az ajtó becsukódott, szemem kinyitódott, de rendesen. Alakra pont, mint a képeken, arca szép, hatalmas barna szemekkel.
    Bőre, finom puha, nagyon szép mellek, szépen ápolt, zárt punci, formás fenék. Lily úgy tökéletes, ahogy van. Valami alsó-felső volt rajta mikor beléptem, de úgy elvesztem a tekintetében, hogy fingom nincs mi volt az. Ez a bájos tekintet senkit ne tévesszen meg, Lily egy igazi ragadozó is tud lenni.
  • Masszázs:

    Belépéskor kézfogás, puszi, ámulat. Már ekkor körvonalazódott bennem, hogy ezt a lányt most ,,felfalom", önző módon kiélvezkedem magam gyönyörű testével. Fürdés után aztán megláthattam úgy, ahogy az Úr megteremtette. Az agyam eldobtam a látványtól, de annyi erőm még maradt, hogy finoman átöleljem Lilyt, amit ő is viszonzott. Egy keveset ott ácsorogtunk egymás testének örömteli üdvözlésével, ami most le is fedte a masszázs részt.
  • Kényeztetés:

    A bevezető ismerkedés és a kölcsönös szimpátia csak egy irányban vihette találkozónkat, a tömény erotika felé. Milyen testhelyzetbe feküdjek, kérdezte Lily, de mivel már hason is volt, nekem ez pont jó volt kezdetnek. A látvány lenyűgöző volt és én éltem is a felkinált lehetőséggel. Végigcsókoltam, simogattam testét fentről lefelé, visszafelé már lábait kicsit széthajtva simogattam tűzforró punciját. Lily ekkor megfordúlt, lábait széttárta nekem felkinálva legintimebb testrészét is. Próbálom sűríteni, nehogy úgy tünjön, csak rólam szól a történet. Kezem és nyelvem hű társam volt végig Lily testének kényztetésében, míg ő is időnként besegített mellei maszírozásával. Viszonozni szerette volna le is jött egy kicsit szopizni, de mivel be voltam rá indúlva rendesen, kértem folytassuk inkább vele. Hanyatt feküdt újra, combjai megnyíltak, fejem befészkeltem közéjük. Elkezdődött életem egyik leghosszabb általam nyújtott orális kényeztetése. Most már nem én utáltam, most már engem uraltak. Lily úgy mozgott a nyelvekre, mint egy farokra. Nagyon kellett figyelnem, hogy jól működjünk együtt, mert órási iramot diktált. Lábait átkulcsolta a hátamon, csípőjét úgy mozgatta, mintha nem lenne holnap. Nyelvem már úgy pörgött, mint egy ventilátor, de Lily nagyon bírta, szabályosan dugta az arcom. Már nagyon a végén volt, amikor akkorát lökött, hogy a fogam a csiklójának ütközött. Egy kicsit megpihenni, de nem adta fel. Említette, hogy nem megy el túl könnyen. Ki gondolta volna? Szóval kitalálta, hogy felülről támad, majd egy mozdulattal már a számban is volt. Mivel már a farkam is elérte, kezelésbe is vette.
    Viszont én már sejtettem, hogy van még itt dolgom és a kettőre 69-ben nem tudok kellően koncentrálni. Na ettől kezdve újra beindult ezerrel, dugta a nyelvem rendesen, nagyon be volt indúlva. Eltelt még egy kis idő, amikor nem lehetett nem észrevenni felhőtlen örömét. Feljött mellém, hálás tekintettel letörölgette arcomat, majd visszatért farkamhoz. Kicsit még szájával kényeztetett, de mivel nála nincs végén szájba, kértem, hogy a kezével adja meg a végső döfést. Lily egy kis gélt tett a farkamra, majd így juttatott el az örök boldogság birodalmába, legalább is egy kis időre.
    Nem volt semmi ez az egy óra. Ezúttal dominanciámon felülkerekedett egy nagyobb erő, amit egy percig sem bánok!
  • Elszámolás:

    Extrákról nem tudok, nem is kérdeztem.
    Nfvsz és újazás nem szerepel a vállalásban. A kezelés díját a végén ráértem rendezni.
  • Összkép:

    Lily egy nagyon szexi csajszi, jól kommunikál, vendégcentrikus. A helyszín ideális, nem szalon, meghitt környezetben tölthetsz vele egy kis időt.
Happy Massage