• Kátya

  • Beküldte:
  • Kátya reagálása

    Szia Kedvesem!😘 Nagyon köszönöm a beszit❤️ Nagyon tetszik😉 Várlak vissza sok szeretettel!❤️ Forró csókom!😉❤️

  • Egyeztetés:

    Holnap betöltöm a 40-et, és úgy éreztem méltóképp kell búcsúztatnom a 30-as éveimet, szóval felhívtam Kátyát aki már régóta a kedvencek között volt elmentve. Az időpont egyeztetése után VTR-en is megerősítettem a dolgot, amit rögtön visszaigazolt.
  • Megközelítés:

    Most költözött át a Marinára, akinek be kell mutatnom az nagyon zöldfülű ebben a mókában. Parkolóhely akadt bőven, természetesen fizetős. A cím egyértelmű, és könnyű megtalálni.
  • Helyszín:

    Újépítésű társasház, lakás pöpec állapotban. Ketten rendelnek, de a logisztika nagyon jól működik, ügyesen zsilipelnek a lányok a fürdő használata és a kijutás-bejutás vonatkozásában. A fürdőben 10 féle tusfürdő, szájvíz, és világítós zuhanyrózsa várja a kedves vendégeket. A baszoba nagyon hangulatos, halk zene szól, diszkrét kis lámpák világítanak. Franciaágy, kellemes illat, félhomálynál kicsit jobb fényviszonyok.
  • Hirdető külseje:

    A képek tökéletesen fedik a valóságot, ezt a legkomolyabban kijelentem. Amit nem látsz, az Kátya gyönyörű arca. Szinte mindig mosolyog, csodaszép kékes-zöld szemei vannak, ápolt fogacskái, és valahogy árad belőle a huncutság. Rendkívül kedves és figyelmes lány. Szexi piros cuccban várt ha jól emlékszem.
  • Action:

    Belépés, bemutatkozás, puszi, cipő le, majd baszobában vetkőzés, mt tisztálkodása miatti rövid várakozás, zuhany, szájvíz, baszobába vissza, ekkor Kátya már csak a necc combfix-et viselte.

    Állva kezdtük a ráhangolódást, a csók az nála szájrapuszi, de azzal legalább nem spórol. Az nem volt ellenére, hogy én az ajkait nyelvemmel izgassam. Hamarosan elémguggolt, és elkezdte a franciskát. Közben én felapplikáltam a tojásaimra a szilikongyűrűt, Kátya meg is jegyezte, hogy így könnyebben be tudja majd kapni őket. Meg is tette. Némi szopi után már kezdett kimenni az erő a lábamból, hanyattvágtam magam az ágyon, Kátya pedig a lábaim közé kuporodva folytatta a farkam ápolgatását. Uraim! Valmi rendkívül jó a csaj! Kezdjük ott, hogy FOLYAMATOS a szemkontakt közben, kivéve mikor mélytorkozik. A golyókat úgy megszeretgette, azt hittem elájulok a látványtól és érzéstől. A makkon finoman köröz a nyelvével, és közben csak néz a szemembe az izgató tekintetével. Eredetileg 1 óravégi lövésre készültem, de 10 perc szopi után megkértem, hogy most rögtön végezzen ki. Ezt készségesen teljesítette, és pár perc után egy kellemeset élveztem mohó ajkai közé. Utána még sokáig játszott a répámmal, majd öblítést követően olyan gonddal és szeretettel tisztítgatta meg és babusgatta a lankadt rudimat, hogy könnybe lábadt a szemem.

    Kicsit beszélgettünk, megmasszírozta a hátam, ekkor még volt hátra fél óránk. Nekifogtunk a második körnek, most nem volt kedvem nyalakodni, így némi síkosító felvitele után ujjaimmal elkezdtem simogatni gyönyörű puniját. Kátya közben ismét ajkai közé kapta ernyedt kis farkamat, aki rövidesen nyújtótkodni kezdett az ingerek hatására. Mikor meglett a szükséges keménység, gumit húzott rám és missziben nekiálltunk reszelni. Csodás volt a látvány, Kátya nyögdécselt rendesen, és kis kezével a punciját izgatta, természetesen közben végig tartottuk a szemkontaktot. Majd fordultunk kutyusba, és egyből tudtam is hogy ez lesz a végállomás. Már olvastam, hogy kutyusban oldalt kifordulva nézi az embert, de ezt átélni olyan durva, hogy nem hiszitek el. Keményen pumpálsz hátulról egy elképesztően jó nőt, aki nyögdécsel és a szemedbe nézve a pillantásával bíztat, hogy adjad csak az ívet. 2-3 perc után egy nagyon elnyújtott orgazmust éltem meg, hagyott teljesen lenyugodni magában.

    Még egy kis beszélgetés, zuhh, öltözés, közben rózsák diszkréten a kisasztalra, majd lépő.
  • Elszámolás:

    Bővebb infóban megkapsz mindent, nem is került szóba, utólag rendeztem.
  • Összkép:

    Egy kincs. Kiemelkedő testi adottságok, rendkívül vendégcentrikus hozzáállás, pozitív kisugárzás jellemzi. Örülök, hogy vele búcsúztattam a csodás 30-as éveimet.
Happy Massage