• Marcsi

  • Beküldte:
  • Marcsi reagálása

    De nagyon imádlak kedves 😘 Nagyon jó volt veled , köszönöm szépen ❤️
    Csodás vagy ugye tudod 😊😉 te vagy az isteni !!! Sok sok csók gyere sokszor még !!!!!

  • Egyeztetés:

    SMS-ben is kommunikáltunk, illetve egy VTR egyeztetést is kezdeményeztem , amit elfogadott
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem szokás szerint, vidékről. A parkolás a híd alatt valami építkezés folytán nem volt lehetséges (egyébként is fullos szokott lenni). Környező utcákban kerestem és találtam helyet.
  • Helyszín:

    Rendes, tiszta lakás, célnak tökéletesen megfelel. Bár a melegvíz ellátás néha akadozik, mondhatni rapszódikus, de Marcsinak legalább jött :)
  • Hirdető külseje:

    A képek mindent elmondanak. Valódi képekkel hirdet. Nekem a rövid hajú Marcsi nagyon bejön :)
  • Action:

    Tömény francia órát tartottunk egy órában :) Érkezés után zuhany, majd a kamerát beállítottam, felvettem egy tiszta alsót és úgy öleltem és csókoltam meg, mintha a barátnőm lenne. (kár hogy nem az :)
    Kölcsönösen simogattuk egymást, nyelves puszik, nyakára lehelt csókok. Az ezredes mocorogni kezdett a gatyában. "Ajándékot hoztam Neked" - nyilatkoztattam ki Hölgyem felé. Marcsi rögtön elértette, és megsimogatta a keményedő farkam az alsónadrágon keresztül. Majd rögtön le is húzta rólam egyetlen ruhadarabom, és hogy nehogy az ezredes megfázzon, szájába kapta. Szopogatta, nyalogatta, szívogatta, amire rendesen megkeményedett. Kányszer franciát nem vállal a Hölgy, de ingerenciám támadt, hogy kicsit mélyebben a szájába toljam. Ráfogtam a fejére, és finoman elkezdetem én tolni neki, de vigyázva, nehogy "túltoljam" a dolgot és elutasításba ütközzek. Ment is a móka, közben Marcsi nyála is eleredt és a gyönyörű cicijére csorgott. A kamera mindent vett :) Ígértem Neki, hogy a mai nap még más folyadék is fog a szájacskájába kerülni :) Nem volt ellenére. Mosolyogva nyugtázta szavaimat. Pózt váltottunk, leheveredtem az ágyra és szopott tovább. Kértem, hogy popómat is nyalogassa, aminek készséggel eleget tett. Majd megujjaztam a Hölgyemet, punciba és popsiba is, egy egy ujjal. Folytattuk a franciát, szembe nézősen mosolyogva csinálta. Az ujjaimat is a szájába adtam, azt is végig a szemembe nézve szopogatta. Majd hanyatt fektettem az ágyra, és felülről dugtam szájba. Ez a póz izgatott fel legjobban, közeledett a vég. Az utódokat végül a mellkasára, cicijére engedtem a kis házi filmünk kedvéért. A spermás farkam végül visszadugtam a szájába, amit készséggel bekapott és lenyalogatott. Ugyan így a spermás ujjaimat. Nagyon finom volt, mondta Marcsi a kamerába mosolyogva. Snitt, pihenő, kis zuhi, tisztálkodás. Második körre is francia került sorra. Keményre szopott, máramennyire ez lehetséges volt a második körben. Vizuális ingernek kértem, hogy üljön velem szemben terpeszbe és ujjazza magát, amit egy illetve két ujjal is csinált. Közben azt ecsetelte, hogy mekkora műpénisszel szokta magét tömni kamerás munka kedvéért a punciba. Ha a fele igaz, arra is elkerekedett volna a szemem, hát még arra a méretre, amit mutatott :) Popsiba is szokta magát, persze jóval kisebbel. Kézzel vertem a farkam, míg ő a szájával segített, így landolt a második kör a szájacskájában :) A végén még beszélgettünk kicsit, majd tisztálkodás.
  • Elszámolás:

    Leírtak szerint vállal dolgokat. Popsi nyalást igénybe vettem. Nyilvános a rózsacsokor méret, nincs mit hozzá adni ehhez.
  • Összkép:

    Szokás szerint, maximálisan kielégülve távoztam tőle. Remélem, sokszor fogunk még találkozni :)
Happy Massage