• Marcsi

  • Beküldte:
  • Marcsi reagálása

    Köszönöm kedvesem ❤️
    Már igazán hiányoltalak így nagyon örültem , hogy tudtunk találkozni ! Fantasztikus volt a randink most is bár nem is lehet más milyen veled hiszen csodás vagy ! Látogass meg még nagyon sokszor ❤️ Millió csók !

  • Egyeztetés:

    Előző nap itt a honlap csavegőjében egyeztettünk, más nap pontosítottam. Régi ismerősként mindíg gyorsan válaszolt, és nagyon rugalmas solt, pedig VTR-en is fixáltunk.
  • Megközelítés:

    A szokásos helyen van, aprkolni továbbra is horror, de a BKV tökéletes, ezért azzal mentem. Előre jeleztem, hogy kicsit előbb is tudok menni, Marcsi rugalmas volt, és kb 15 perccel előbb már ott voltam nála. Oda találni nem nehéz, főleg, hogy már többedszer voltam, de elsőre is simán megy...
  • Helyszín:

    Ugyanazon a címen de másik lakásban fogadott. Ez kicsit más, mint a korábbi, de talán még jobb is. Sajnos itt fotel nincs, pedig az a multkor is a kedvenncem volt, de a célnak tökéletesen megfelel, tiszta, rendezett, úgyhogy feltaláltuk magunkat.
  • Hirdető külseje:

    Marcsi még mindíg gyönyörű. A haján meg a sminkjén kívül nem változott, mióta ismerem. Most rövid hajjal, és smink nélkül, vagy minimálissal fogadott, egy kis semmi ruciban, magassarkúban. A mosolya és a szemei még mindíg tutajosak, már amikor megláttam vigyázzba állt minden pici porcikám :-)
  • Action:

    Az elején tisztáztuk a programot, két menetesre terveztem natur franciával befejezve, a két menet köz9ött masszázzsal. Így is lett. A fürdés után előbb ő kényeztetett, majd átmentünk kölcsönös franciázásba, ami mindíg nagyon izgató. Órákig tudnám kényeztetni a húsos punciját, ami nagyon jól reagál a nyelv és újj munkára. féltem,hogy idő előtt végem lesz, ezért gumit kértem és több pózban végigettem a menüt. Hátulról előlről, oldalról is sikerült becserkésznem, végül gumi nélkül a szájában illetve az arcán lett végem, amire persze engedélyt kértem és kaptam. Szegénynyek a szemébe is került, pedig próbáltunk vigyázni, de szerencsére nem vette rossz néven. Mikor lenyugodtam elszaladt a fürdőbe rendbe tenni magát, és már jött is a kellemes közepes erősségű masszázs, amiben rendkívül kitartó volt most is. A második menetre egyszerre gondoltunk, és mivel az első nagyon tartalmas volt, gumihoz se volt már kedvem,, hagytam, hogy a szájával adja meg a kegyelemdöfést egy finom natur franciával.
    Ezután gyorsan tisztálkodóra, öltözőre és távozóra fogtam, mivel egy kicsit túl léptem az órát, amiért elnézést is kértem, de megnyugtatott, hogy csak nyugodtan.
  • Elszámolás:

    Az oldalon lévő összeget utólag rendeztem, mert az elején így beszéltük meg. Extra nem volt, az összeg pedig a pesti átalg alja.
  • Összkép:

    Ismét rendkívül jól éreztem magam Marcsival, amit tudok megyek újra... A Legjobb lány Pesten.
Happy Massage