• Kátya

  • Beküldte:
  • Kátya reagálása

    Szia Drága!❤️ Köszönöm a beszit nagyon tetszik😇 én is remélem, hogy még találkozunk!😘 Addig is forró puszim mindenhova!😉

  • Egyeztetés:

    Kátyával telefonon egyeztettünk az nap reggel és egy óra múlva már találkoztunk is. Másodjára vette fel, de a lényeg hogy találkozhattunk.
  • Megközelítés:

    GPS oda visz, parkolás nem olyan szörnyű, bár volt már, hogy a közeli Plázában kellett parkolni. Cím könnyen megtalálható. Tőlem nem messze van a "kuckója" , így a környéket elég jól ismerem.
  • Helyszín:

    Lakás nem új építésű, patinás épület. Belül rend és tisztaság uralkodik. Fürdő modern, patika tiszta és nagyon jól felszerelt. Szobában enyhe félhomály, halk zene, kedvemre való illatok. Ágy hatalmas, kemény, de kényelmes. Törölköző masnira hajtva várt, ami tiszta illatos nedv szívó.
  • Hirdető külseje:

    Fantasztikusan szép és arányos tini teste van. A képek a töredékét adják vissza a valóságnak. Nagyon kedves ugyan akkor határozott Lány. Mindenütt feszes a teste, csodás feneke, gyönyörű mellei és mese szép arca van.
    Fehérneműben nyitott ajtót ami nagyon szexis volt.
  • Action:

    Fürdés után állva csókolóztunk, simogattuk egymás testét, majd levettem a melltartóját és a bugyiját. Ágyra feküdtünk és újra csókolóztunk, ezután, végig csókolt és az ajkaival izgatta férfiasságom.. Én simogattam, érintettem ahol csak tudtam. Finom puncijánál újaimat is bevetettem a legnagyobb oda figyeléssel .Először úgy éreztem, hogy sokáig bírom majd ezt a fajta élvezetet, de olyan csodálatos érintések,hatások értek, hogy kértem lovagoljon meg. Gumi húzás után, nagyon finoman ráült, haját kibontotta és nagyon kis finom mozgásokkal , csókkal ötvözve szeretkeztünk.. Fenomenális volt. Majd kérésemre picit tempót váltott és végem is lett..Hagyta a dolgokat lecsillapodni, majd letisztogatott úgy , hogy ilyen finom "rendbe rakást" csak még egy helyen tapasztaltam. Csodálatos volt.
    Újabb tus, majd beszélgettünk. Kutyákról, sportról, gyerekkori játékokról, meg sok mindenről..
    Újabb rohamot indított ellenem a Gyönyörűség. Megint csókolóztunk, újabb puszik, érintések és majd a csodás ajkaival izgatott. Bevetette finom kezecskéit is mellékesen. Nem gondoltam, hogy ilyen rövid időn belül "életet" lehel belém, a napi stressz miatt, de Ő csodákra képes. Hatalmas élvezetben volt részem.
    Nagyon kedves, többször vízzel, csokival kínált és szexi teremtés. Nagyon jó Nála lenni.
  • Elszámolás:

    Nagyon korrekt a hirdetése és az elszámolás is. Extrái kivannak írva érthető módon, ezek egy részét igénybe vettem.
  • Összkép:

    A legjobb érzésekkel távoztam. Remélem , hogy még tudok menni hozzá. Csodálatos szerető és gyönyörű Nő!
    Köszönöm Kátya !
Happy Massage