• Marcsi

  • Beküldte:
  • Marcsi reagálása

    Köszönöm kedvesem ❤️
    Nagyon örülök , hogy meglátogattál ! 😘
    Bár már rég találkoztunk most is ugyan olyan csodásan éreztem magam mint mindig ! Köszönök mindent a kedveséged a randit és a beszámolót is ! Imádlak és rengeteg csókot küldök !

  • Egyeztetés:

    Telefonon jelentkeztem be másfél órával későbbre.
  • Megközelítés:

    Busszal a legkönnyebb. A metró most nem erre jár. A parkolás nehéz és drága. A parkolóházak közül talán az Aranykéz utcai esik a legközelebb.
  • Helyszín:

    Régi negyedben régi ház, de a lakás szép és higiénikus, légkondival felszerelt. Az emeletek számozására figyelni kell: Nem minden emelet, ami annak látszik. Cserébe ott már egyszerű a tájékozódás, a kitárt ajtó jól láthatóan hívogatott.
    A fürdőszoba a baszobából nyílik, nagyon praktikus. A meleg vízzel meggyűlt a bajom a csap munkalassító sztrájkja miatt, de ez volt az egyetlen negatívum az ott töltött óra alatt.
  • Hirdető külseje:

    Arca kedves, hibátlan. A haja most rövid, ami szerintem nagyon jól áll neki. Mivel ritkaság a rövid hajú lány, extra élményt is nyújt. Remek érzés turkálni benne, és nem takarja el a cicket. Nagy hiba is lenne rejtegetni őket, mert igencsak szépek és izgalmasak.
    Valóban nem dohányzik. Kedves, együttműködő, igyekvő, vendégcentrikus. Higiéniája kifogástalan.
  • Action:

    Egy hálóba öltözve fogadott, mint a Mátyás királyos mesében. Nem lepődtem meg, mert egyrészt nem először várt így, és különben is tudtam, hogy szereti az ilyen kibújós-bebújós rövid egyberucikat. Lefogadom, hogy az utcán is hasonló stílusú miniruhákat hord, természetesen melltartó nélkül, sőt, talán...
    Lecuccoltam egy karosszékre, majd letusoltam. Marcsi szívesen és jól csókol. Nemcsak szájrapuszi, hanem igazi nyelves-lelkes csók. Magasságkülönbségünk sem jelentett gondot. Nem mertem otromba kezeimmel illetni hálóruháját, ezért megkértem, hogy ő maga szabaduljon meg tőle. Összetapadva kölcsönösen simogattuk egymást, miközben folytattuk a csókolózást. Egyszer csak Marcsi még jobban megnövelte magasságkülönbségünket, és elém térdelve nyelvem helyett kispajtásomat forgatta hosszasan a szájában. Nagyon tud ez a lány!
    Az ágyra kerülve megpróbáltam viszonozni Marcsi kedvességét, legtöbbet csodás, telt kebleivel foglalkozva. Majd lassacskán délebbre kéredzkedtem, ahol abszolút borostamentes punci várt rám. Hálásan kényeztettem. Egy ujjamat is bevetettem, és megjárattam a kéjbarlangban. Többel nem mertem próbálkozni, mert még egy ujjamnak is szűk volt. De kellemesen szűk ám!
    Kispajtásomnak is kedve támadt kipróbálni, így gumit kértem. Meg egy kis repetát Marcsi szuper franciájából.
    Misszionárius pózban úgy csusszantam be partnerembe, mint kés a vajba. Lassan, finoman indultunk, majd pár perc után fokozatosan gyorsítottam. Kicsit már fáradni kezdtem, ezért helyet cseréltünk.
    Marcsi, mint mindenben, ebben is nagyon odatette magát, fergetegesen meglovagolt. Hol úgy, hogy jól lássam, hogyan hatolunk egymásba másodpercenként többször is, hol hozzám tapadva, csókolgatva. Élvezetemet a végletekig fokozta csodaszép, kemény cickói ringatózásának látványa.
    Kipróbáltuk hátulról is. Ebben meg az volt a jó, hogy végig Marcsi popsijába, csípőjébe kapaszkodhattam. Belehúztunk rendesen. Marcsi is tolta rám magát keményem, én is döngettem, ahogy bírtam. A vége felé már szakadt rólam a víz.
    Egy-két további testhelyzetváltás után keretes szerkezetbe foglalva együttlétünket franciaórával fejeztük azt be.
    Szívesen beszélgettem volna még kedves partneremmel, de erre már csak öltözködés közben kerülhetett sor, úgy elröppent az idő. Még sietnem is kellett, hogy ne késsek következő, sajnos, jóval kevésbé kellemes programomról.
  • Elszámolás:

    Hálám jeléül egyetlen szál virágot helyeztem el egy bútordarabon. Szó nem esett róla.
  • Összkép:

    Marcsival mindig jól éreztem magam, most sem lehetett másként. Mindenképpen érdemes meglátogatni. Mindig érzem az igyekezetét, hogy vendégként jól érezzem magam vele. Remek randi volt.
Happy Massage