• Maja

  • Beküldte:
  • Maja reagálása

    Nagyon szépen köszönöm .)
    puszi

  • Egyeztetés:

    Lassan egy éve nem rosszalkodtam. Sok oka volt. Az élet, a 25000-es covid megbetegedésszám, stb. Legutóbb is (tavaly nyáron) Majánál voltam utolsónak. Most újra rosszalkodhatnékom lett, és csakis Ő lehet az, akivel ezt megtenném. Megvártam azt az időpontot, amikor nincs szabadságon, és felhívtam egy másnapi randi ötletével. Elsőre nem tudta ki vagyok, mert megváltozott a telefonszámom azóta, hogy legutóbb beszéltünk, de végül megismert. Megbeszéltünk a randit, de a címet még nem ismertem, így azt majd, elküldi, mondta. Erre legjobb a VTR, így azon keresztül véglegesítettem az időpontot.
  • Megközelítés:

    Az új címnek saját villamosmegállója van, sőt, még buszmegállója is. :) Kb. egy megállónyira az eddig ismert bérleményeitől. Én tömegközlekedtem, így nagyon kényelmes volt. Voltak szabad parkolók a közelben, úgyhogy kocsival sem bonyolult.
  • Helyszín:

    Friss épületben egy friss lakás. Kellemes kis kégli, amennyit láttam belőle. Jó kis fürdőszoba, tusfürdős "zsúrkocsival". A kis szobácska kellemes hangulatú, és HŰTÖTT(!!), ami mostanság nem utolsó szempont. Kb. ennyit tudtam megfigyelni, mert ugye a lakásban már ott volt Maja is, és elterelte figyelmem.. :)
  • Hirdető külseje:

    Annyira gyönyörű, érzéki, sugárzó, izgalmas. Azon túl remek beszélgető partner, aranyos, okos, intelligens. Teljesen megbabonáz, mint férfit, és mint embert egyaránt. Órákat lehetne vele eltölteni, annyira kellemes társaság. Már úgy értem, huncutkodás nélkül is órákat el lehet vele tölteni. Huncutkodással pedig... Hajjaj...
  • Masszázs:

    Volt masszázs, de én masszíroztam őt. Mindig így csináljuk, már nem is beszéljük meg. Én is így szeretem, ő is így szereti. De aki tényleg masszíroztatni (vagy masszíroztatni is) menne oda, ne aggódjon, Maja profi masszőz, próbáltam azért már sokszor a masszázsát is. Erős keze van, kiválóan masszíroz. De mi fordítva szoktuk. A kényeztetések között, valahol félúton történt most. Van egy kedvenc masszázskréme (tényleg nagyon jó!), amit tégelyestül a kezembe ad ilyenkor, és azzal csináltam. A deréktól indulva, háta, vállak, karok, popsi, combok (de imádom a combjait, Istenem), vádli, majd vissza. Így körbe-körbe. Ám mivel nem rólam szól ez az írás, a masszírozásomról ennyi elég is, .
    Mindig mondom neki, hogy én nem fogom megunni, hogy a kezeim rajta siklanak. Azt a gyönyörű testét így érinteni, és közben beszélgetni vele a világnak az ő nagy dolgairól, valami állati jó! Viszont ő sem nagyon akar kikerülni a kezeim alól. Azonban ez a ténykedés mindkettőnk libidóját megemeli, így a vége mindig ugyanaz: egyszer csak egyszerre mozdulunk, és félre rakjuk azt a masszázskrém tégelyt.
  • Kényeztetés:

    Én imádok masszírozni. Nem egy svédmasszázs, inkább szeretet masszázs. Feltölt, élvezem, kiélvezem. De ugye Majával mehet egyéb kölcsönösség is. És nekem az A nagy kedvencem. Vele meg főleg. Majd egy éve nem láttam, így nagyon nagy hatást gyakorolt rám abban az izében is, ami rajta volt, mikor megérkeztem. De - hogy is mondjam csak - nagyon látszott rajtam a zuhany után, hogy mennyire kívánom már. Én kicsit zavarban voltam ettől, de ő nagy elégedetten vigyorgott a rám gyakorolt hatása miatt. Persze, nem mintha ne így lenne mindig. Összeölelkeztünk, simi, puszik, csókok, de hamar kértem menjünk már arra az ágyra. A nyakától csókoltam végig. Mindenhol, a vállait, a mellkasát, a melleit, amiket imádok!! A hasát, combjait, vádliját, majd vissza megint a nyakáig, majd újra le. Én tényleg nem akartam elkapkodni, de egy éve nem láttam! Max. 10 percig bírhattam, de aztán az ölénél megálltam. Oldalról hajoltam rá, a combjai összecsukva. Finom csókokkal borítottam, őrjítő volt. Annyira szép és érzéki, és őrült izgalmas így. Sóhajtozni kezdett, majd pár perc után, éreztem, finoman megmozdította a combjait, jelezvén, már szemből akarja. Bekéredzkedtem a combok közé, átöleltem őket, közéjük hajoltam, és belecsókoltam a legérzékenyebb testrészébe. Egy darabig felhajtott fejjel nézte, mit csinálok, majd a hangja erősödésével letette a fejét, és megfogott, hol a kezem, hogy a fejem, és átadta magát a sodrásnak. A hangja egyre erősebb lett, majd egy idő után feltört valami remegés mélyről, és beszorított a combjai közé, és csak élvezett, élvezett... Annyira gyönyörű volt!
    Aztán, miután kipihegte magát, kis ciróka, majd a masszázs. A masszást befejezvén, oldalam mellé térdelt, közel az arcomhoz, majd megérintett a meredező részemnél. Lágyan, alig-alig, mert én úgy szeretem, s ő ezt tudja. Picit megakadt a lélegzetem. Nem vagyok fából, mint szoktam volt mondani neki. De azért én sem maradhatok ki a jóból, úgyhogy én is kényeztetni kezdtem. Tetszett neki ez a felállás, aminek hangot adott, illetve adtunk. Finoman a szájába is vett. Nem emlékszem, én mondtam-e neki, hogy csak így szeretem, ahogy csinálja, vagy csak simán ebben is kompatibilisek vagyunk, de nagyon kezdett a világ lilába borulni nekem. Ilyen lágyan kényeztetett, és miközben a szájában voltam, éreztem az erősödő sóhajait is. Finoman vezettük egymást a beteljesedés felé. Hosszan. A szívem vagy ezret vert már percenként, hisz éreztem, mit csinál, éreztem amit én csinálok, és halottam, hogy kezd megérkezni Maja, s már nekem se volt sok hátra. Talán másfél perccel előbb kiabálta bele a szobába, hogy jó neki. Ez már nekem is sok volt, nem bííírtam tovább, és és is hangoskodtam egy kicsit. Zihálva megpróbáltunk visszakerülni valahogy a bolygóra, miközben csillogó szemmel egymásra néztünk.
  • Elszámolás:

    A bővebb infoban minden ott van, nem beszélünk erről. Diszkréten szoktam rendezni, csak annyit mondtam még, hogy a tört számok nem a kedvenceim (1,5 órát voltam nála), így felkerekítettem. De nem haragudott meg érte. :)
  • Összkép:

    Amikor szar napjaim vannak, akkor feldob a vele töltött idő. Mikor remek napjaim vannak, akkor megkoronázza a dolgaim a vele töltött idő. Régen ismerem, és az egyik legjobb döntés volt anno, hogy felhívtam. Azóta ő az istennőm, s szerintem ez így is marad. :)
Happy Massage