• Jázmin

  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettűnk. Azt gondoltam adok egy esélyt egy kőzeli időpontnak, és szerencsémre pont ráért, így 30p múlva ott is voltam. Kedves hangja van telefonban is.
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem, találtam is parkolót 1p alatt. A címet megadta telefonban, de a bejutáshoz további infót mikor oda értem kaptam meg sms-ben.
  • Helyszín:

    Új építésű háztömb emeleti lakása. Tiszta fürdő, rend, több tusfürdő fogadott. Több szobás lakás, de ahol mi voltunk rögtön a bejárat melletti szoba, vele szemben a fürdő. Tatami, egy szekrényféle, és egy fotel volt a szobában. Hangulatos félhomály, dekor izzósorral.
  • Hirdető külseje:

    Lemerevedtem a látványtól. Kifejezetten szép arcu, nagyon csinos lány fogadott fehérneműben. A képek, főleg h arc nélküliek nem adják vissza azt a kisugárzást, ami fogadott. Emlékeztetett egy lányra akihez rendszeresen jártam. Barna szem, haj, igéző tekintet. A közelmúltban ért két csalódás, ezek után felüdülés volt megpillantani. Az a lány, akit ha utcán látok megfordul az agyamban egy "Az igen!" mondat. És még sem mű, amolyan egyetemista szép lány feeling.
  • Masszázs:

    Zuhanyzás előtt vízzel kínált, amit elfogadtam. Miután lemostam az út porát, meg a 30 celsiusfokot magamról, hasra feküdtem a tatamin. A vádlimtól felfele maszírozott, nem kifejezetten erősen, de jóleső módon. Közben kellemesen elbeszélgettünk. Olajjal maszírozott. A szobában ment a legkondi, aminek kifejezetten örültem. Figyelmesen megkérdezte azért, hogy nem-e zavar a hűvös. A nyakamig átnyomkodott, aztán mondta hogy fordulhatok hátra.
  • Kényeztetés:

    Forduláskor lekerült róla a fehérnemű, és alaposan beolajozta magát. Őszintén szólva én eddig nem néztem rá, ekkor tárult elém immáron teljesen meztelenül gyönyörű teste. Nagyon lágyan megérintette a combom belső felét, majd apró simogatások következtek. A cicik és egyébként minden is nagyon formás Jázmin testén. Az olajos cicikkel körözött farkam körül, csúszkált kicsit. Ott voltak az arcomban rendre. Nagyon izgató élmény volt, és ezt még tudta fokozni. Egyszer csak a popóját is beolajozta, és a hasam fölé gugolt hátra támaszkodva. Így csúszkált popsival, néha a combjai közé szorítva farkamat. Így elém tárult szintén gyönyörű puncija. (Nem tudok egyetlen testrészt sem mondani, amiben bármi hibát találhatna az ember.) A csúszkálás végeztével lágyan oldalról szájába vette, körbe mindenhol nyalogatta. Ez percekig tartott, majd váltott egy határozottabb tempóra, és szépen kivégzett. Kaptam papírtörlőt, és miközben ismét vízzel kínált gyönyörködtem még csodás testében.
  • Elszámolás:

    A telefonban megbeszélt összeget a randi elején letettem a szekrényre. Azt gondolom közepes a díjazás, de abszolút megéri!
  • Összkép:

    Azt hiszem az előzőekben leírtam mennyire mély benyomást tett rám a külseje. Így azt is leírom, h végtelenül kedves, és jó beszélgetőpartner.
Happy Massage