• Kátya

  • Beküldte:
  • Kátya reagálása

    Köszönöm a beszámolót kedves❤️ Örülök hogy találkoztunk🙂

  • Egyeztetés:

    VTR-en és telefonon keresztül is egyeztettünk. Utóbbinál könnyen elérhető volt, szinte azonnal felvette.
  • Megközelítés:

    BMV-vel mentem, nagyon könnyen elérhető. Megy ott minden, még a vasorrú bába is. Gellért fürdő környékén fogad játékosokat.
  • Helyszín:

    Igényesen kialakított, újszerű bérház egyik lakás volt. Romantikus hatást keltett a félhomály. A fürdő jól felszerelt volt, felújított. Zuhanykabinban tisztálkodtam. Nagy választék volt tusfürdőben és szájvízben egyaránt. Míg mosdottam, Kátya addig a szoba előtt várt.
    A tetthely ízlésesen berendezett, középen franciaággyal(nekem annak tűnt), kanapéval, tükörrel. Félhomály fogadott minket. Kanapéra lepakolás után irány a zuhany.
  • Hirdető külseje:

    Ma megláthattam, ki van a bájos hang mögött. Ahogy kértem, törülközőben fogadott. Hosszúcombú, hamvasbőrű leányzó fogadott az ajtóban. Amúgy is zavarban voltam így az első találkozáskor. Igéző zöld szemei világítottak. Megnyerő volt a mosolya. :)
    Bemutatkozáskor volt egy kis zavar az ő részéről, de nagyon aranyos volt.:) Számomra emelte a társas fényét.
  • Action:

    Miután visszajöttem a fürdésből, még kért 1 percet, majd visszatért. Lágy csókokkal kezdtünk neki a játéknak. Mikor elindultak a folyamatok még így állva elkezdett franciázni, és nem is zavartatta magát, rögtön mélytorokra váltott. Volt benne némi gluglu is. :) Mikor belelendült aranyosan rámnézett, és csak ennyit mondott: "Jaj, elfelejtettem megkérdezni, hogy legyen-e natúr francia!". Már csak mosolyogtunk ezen. Abszolút barátnő feeling. Nagyon tetszett. :D Folytattuk az ágyon, ahol lótuszból lefetyeltem egy kis nektárt, némi ujjazással. Majd fordított a kockán, mondván, hogy most én következem. Bekúszott a mellkasomhoz, rövid csókolgatás után elérkezett a bájdoronghoz. Ügyesen használta a varázspálcát, de nem hanyagolt el semmit. Egyszerűen természetes volt minden, amit csinált. Kértem, hogy legyünk 69-ben. Mikor felém kerekedett, véletlenül megkarcoltam puha combjának belső felét a fogammal. Gondoltam nem akarok vámpírkodni, csak így sikerült. Mikor úgy érezte, eléget tettünk magunkért, leszállt rólam, és mintha csak otthon lennénk, kérte, hogy szóljak, mikor húzzon erőteret a vándorbotra. Annyit válaszoltam, hogy pont most akartam szólni.
    Lovaglás lecke következett. Ösztönösen elég gyors iramot diktált, fenékfogásra kissé csillapított a vágtán, de nem akarta annyiban hagyni. Mindig gyors iramban akart haladni a prérin, és mindig fogtam kicsit, mintha csak annyit kérnék, lassítsunk, van még időnk. :)
    Misszionáriusban folytattuk a kártyapartit, ahol kiterítettem a lapjaimat. Miután kellően kilihegtem magam, jött a tisztogatás. Még meg is lepődtem, mikor a nedves törlővel magamat kezdtem tisztítani, hogy " Hékás, azt én szoktam'" felkiáltással magához ragadta a kezdeményezést. A profizmus újabb csillagát pillantottam meg. Igazán jó munkát végzett Kátya. Ezen is meglepődtem.
    A felajánlott víz után masszázs következett. Beszélgettünk az élet dolgairól, hobbikról, tervekről. Annyira jól esett, és ügyesen is csinálta. Volt itt pár spéci kérés, amit készségesen teljesített. Kb negyed órával a parti vége előtt még azért tett egy kísérletet, hogy legyen-e második játszma, én kedvesen visszautasítottam. Éjszakás műszak után inkább vágytam masszírozásra. Sokkal jobban is esett, mintha sietnem kellett volna egy második tejfakasztó miatt.
    Időnk lejártakor felöltöztem, közben még beszélgettünk apróságokról. Kellemes beszélgetőpartner.
  • Elszámolás:

    A virágcsokrot a tükör előtti kis asztalra tettem le. Némi extrával.
  • Összkép:

    Intimkedésünk jól esett. Másoknak is ajánlom. Ne hagyjátok őt ki Természetessége, lazasága nekem kifejezetten jól esett ma. Remélhetőleg viszont látjuk egymást. :)
Happy Massage