• Marcsi

  • Beküldte:
  • Marcsi reagálása

    Köszönöm kedves ❤️❤️❤️ örülök, hogy újra találkoztunk 😍 csodás volt most is gyere sokszor még 😘😘 csók sokszor

  • Egyeztetés:

    Telefon, könnyű volt elérni. Nem először mentem hozzá. Hirtelen támadt lehetőségen felbuzdulva egy reggeli órában hívtam.
  • Megközelítés:

    Kocsi, belváros, parkolás necces, bár készültem erre, mert ismertem már a járást. Fél kilométerrel arrébb az első szabad helyen megálltam.
  • Helyszín:

    Teljesen kielégítő. Ez most egy másik lakás ugyan abban az épületben, ahol korábban már többször voltam. A fürdőben a meleg víz nem nagyon akart jönni, bár mint később megmutatta, lehet kicsikarni a csapból csak türelmesen kell várni. Nekem az nem volt úgy látszik :)
  • Hirdető külseje:

    Képeknek teljesen megfelel. Most rövid hajjal volt a hölgy, ami nekem nagyon bejött. Szerintem előnyös neki.
  • Action:

    A korábbiaktól eltérően, most barátnősre vettem a figurát. Ölelésre, szeretetre vágytam, amit maximálisan megkaptam. Meg persze szexre :) de abban sem volt semmi hiba. Zuhany után gyorsan kibújtattam a fehérneműjéből. Az ágyon állt kérésemre, és a szép cicijét szopogattam. Sokáig nem hagyta, mert viszonylag gyorsan kérte, hogy had foglalkozzon ő a szerszámommal, amit készségesen megengedtem Neki. Leheveredtem az ágyra, Ő pedig lelkesen, kedvesen, technikásan, a szokásos módján pillanatok alatt kőkeményre szopott. Hol bekapva, hol kívülről a nyelvét pergetve, annyi gyönyörűséget okozott, hogy 5 perc után éreztem, itt a terveimből semmi sem lesz, muszáj most és rögtön a szájában végeznem. Így is lett nemsokára. Közben végig kameráztam a telefonommal, szemből, kérésemre a kamerába nézve, mosolyogva, vagy oldalról, hogy ringó cicije is jól látszódjon a felvételen. Szájba mehet?- kérdeztem. Ühüm, mondta kedvesen tele szájjal :) De ne nyeld le rögtön majd mutasd meg légyszi a kamerának!- kértem. Ühüm, jött megint a kedves teleszájas válasz :) Pontosan 6:41-kor kezdtem élvezni a dokumentum film szerint :) és nem teljesen előlről vettem, ennél azért tovább bírtam :) Minden útodot gondosan a szájába gyűjtött. 6:53-kor megmutatta a nyelvén a spermát a kamerának. Utána még rábukott a farkamra, nyalogatta, be be kapta. A sperma csorgott ki a szájából, vissza kívülre a farkamra, amit újra és újra lenyalt, bekapott. 7:18-kor az ujjaival törölgette fel a spermát, és azt nyalta le :) 7:30-kor közölte, hogy finom :) 7:55-kor a mosdóba távozott. Azért vagyok ilyen részletes, mert a dokumentum filmet itt nem mellékelhetem. Itt már azt mondtam, hogy megérte az óra, pedig még nagyon az elején voltunk. Féltem nagyon, hogy kétszer nem fogok tudni elmenni egy röpke óra alatt, ezért volt a terve egy maratoni hosszú dugás és a végén egy élvezés, de hát nem így alakult. Kb 20 percet töltöttünk pihenéssel (mármint főleg én) és beszélgetéssel. Majd kérésemre újra felszopott. Hála Neki, a kis kedvesnek, sikerült újra erekciót produkálnom. Sőt, gumi húzás alatt sem kókadtam le, bár féltem, némi joggal. De gyorsan kértem, hogy üljön rám, amig tart az erekció, és némi nyál segítségével az Ő alaposabb felkészítése nélkül is sikerült becsusszanni puncijába. Meglovagolt, közben csókoloztunk, teljesen mintha a barátnőm lett volna és csodák csodája, kedvességének hála, sikerült az erekciót fenntartanom egy második élvezésig. Az 5-ik és 6-ik X közt, egy órán belül, szerintem ez nagyon jó eredmény. A gumiba lőttem. Utána megdícsért hogy ügyes voltam. Én meg elhittem Neki :)
  • Elszámolás:

    Nyilvános, nincs mit írnom róla, annyi az óra.
  • Összkép:

    Továbbra is Istennő kategória nálam. Kielégülten és boldogan távoztam
Happy Massage