• Timike

  • Beküldte:
  • Timike reagálása

    Kedves Ricsi6996 ,ha meg engeded pár mondattal kiegészíteném a beszámolódat.eddig vártam vele hátha nem befolyásolja a közvéleményt egy ilyen beszámoló,neked ez az első beszámolod!:)
    kezdeném az elején,Bár kicsit pontosabb infót is adhatott volna mint hogy Ferenciek tere mert sikerült pont az ellenkező felén megállni úgy/Mindig megkérdezem hogy mivel érkezik a kedves vendég, akkor elmondom hogy az utcában is van parkolóház,aki ilyen helyre jön az szánjon a parkolásra is időt s pénzt(sajnálom hogy neked ez gondot okozott)
    Lakás:)ahogy be lépsz az ajtó fölött ott a klíma és nem félek használni:))biztos nálam jártál:)))
    Ha nem tetszettem miért maradtál??Ha telefonba elmondtam a virágcsokrot miért nem úgy készültél?ki apróztál...biztos spórolnod keltet rám..ezért is a parkolódik reklamációd:))
    mindig kikészítem a szájvizet,ezt általában használják aki csókolózni szeretne..tudod száj higiénia..te nem tudod mert nem használtad én meg nem szeretem úgy a csókot ha kellemetlen illata van a szádnak...:))s ezért fordultam többször oldalra tőled sajnálom te hoztad ki belőlem:((
    ha már higiénia.igen szeretem a golyókat kényeztetni ha tiszta borotvált(nem szeretek szőrt nyalogatni bocsánat kifogom írni hogy csak borotvált tiszta golyót nyalogatok:))
    Lenyelés:)igen van és szívesen megteszem ha ezt jelzi a kedves vendég előre:)de te úgy locsoltál inden fele mint egy locsoló cső azt a pár cseppet amit sikerült a szám szélére locsolnod azt igen le töröltem :)
    Ha te elszerettél volna menni félóra után nem hiszem hogy én visszatartottalak volna(be zártam az ajtó és azt mondtam innen nem mehetsz ki csak ha le telik az rád?????viccc:))
    extrát nem vettél igénybe..nem is tudtál volna nincs !nem szoktál beszámolót írni:)))javaslom ha írsz akkor az igazat írd!!
    további szép napot .

  • Egyeztetés:

    Telefonon értem el 10kor, 11re kaptam is időpontot ez könnyen ment. Bár kicsit pontosabb infót is adhatott volna mint hogy Ferenciek tere mert sikerült pont az ellenkező felén megállni úgy, hogy a kapu mellett van egy parkolóház lejárata. Kicsit kenyelmesebb lett volna ott
  • Megközelítés:

    Parkolóházak vannak a környéken kicsit drágábban mint az utcai 525ös parkoló zóna de legalább nem kell keringeni mire talál az ember egy helyet.
    Jár itt még sok busz is, forgalmas környék
  • Helyszín:

    Lakás szép, volt kb 5-6 db tusfürdô, többen rendelnek mert ki kellett nézni hogy szabad-e a terep
    A szobában ahol voltunk elég melegem volt a közepénél már igaz nem szóltam lehet hogy le lehet hűteni
  • Hirdető külseje:

    Alacsony ahogy többen is megírták, mellei közel sem úgy állnak ahogy a képeken és amire számítottam, lógnak és nincs is olyan szép formájuk mint mikor a kezében tartja vagy az a melltartó feltolja.. haja vállig ér, arca szép de szerintem bőven nem 25 éves már.
  • Action:

    Zuhanyzás után derekamra kötött törölközővel bementem a szobába, vártam a vidám ágyra ugrást amit írtak itt páran hogy úgy leszünk egy magasak és akkor barátnős csókolózásba kezdünk vagy valami de kb megállt előttem és néhány puszit kaptam a vállamra és nyakamra amíg én a nyakát puszilgattam. Próbáltam csókolni de inkább csak hagyja a szájrapuszit egész randi idején. Itt kezdődtek a gondok, kértem hogy csókolgasson végig francia előtt “én olyat nem szoktam” oké. Felmentem az ágyra levettem a törölközőt, itt is vártam volna valami barátnős szexi dolgot hogy benyúl esetleg a törölköző alá és leveszi rólam de semmi. “Vedd le vizes lesz a lepedő”
    Francia szerintem gyenge, a végét szopogatja és közben rángatja a szerszámot. Kértem hogy puszilgassa végig és a környékét is, golyók stb de itt jött újból a “én olyat nem szoktam”
    Közben markoltam a fenekét mikor ellökte a kezem hogy ezt nem szereti..
    mikor megkértem hogy kicsit mélyebbre is vegye be ha már szereti a mélytorkot kb semmi nem történt talán 3 centivel tovább vette be 3x és ki is fulladt. Utána csak kézzel elkezdte verni mintha nemtudom mi lenne.. inkább gumit kértem, lovaglóban kezdtük ez jó volt egyébként, utána pedig missziben folytattuk itt már mélyebbre tudtam tolni neki felemeltem a lábait, próbáltam csókolni de felejtsd el kb elfordítja a fejét. Igazi barátnős hangulat :) Mikor éreztem hogy itt a vég kivettem megtörölgette a farkam és elkezdett még franciázni, nekem nagyon nem jön be hogy közben rángatja ezért inkább elvettem a kezét és csináltam magamnak ő pedig közben fölötte hajolt. Kértem hogy inkább térdeljen le de a szokásos ő nem szokta úgy, így kényelmes.
    Szájába élveztem, természetesen a lenyelés amit annyira szeret és telefonban is fixáltunk hogy lesz elmaradt és azonnal köpte is papírtörlőbe nagyon illúzió romboló volt az egész. Rá is kérdeztem hogy lehetne e fél óra inkább az 1 óra helyett de nem. Végül “masszírozott” amíg annyiból állt hogy gyengén nyomkodta a hátam. Negyed óra után meguntam és 45 percnél inkább eljöttem.
  • Elszámolás:

    Extrát nem vettem igénybe, még az alap dolgok sem működnek nála. Telefonon direkt fixáltuk hogy mélytorkot szeretnék meg a lenyelést mindeképp, persze persze azok alapban vannak.. egyik sem történt meg.
  • Összkép:

    Nem olyan a teste mint a képeken, nem vállalja azokat amiket kiír és telefonban lebeszélsz vele, teljesen pénzkidobás volt. Otthon is ki tudtam volna magamnak verni.

    Nem szoktam beszámolót írni, ezen az oldalon idàig csak pozitív randikban volt részem de ez nem tartozott közéjük.
Happy Massage