• Timike

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk. Gyakorlatilag minden más kommunikációs formát hanyagol a Hölgy, illetve nem preferál. Második próbálkozás volt. Az első egy héttel a randi előtt volt. Akkor gyakorlatilag azon hiúsult meg a dolog, hogy egyszerűen nem értettem meg az utca nevét telefonba. Ráadásul megszakadt a vonal. Én azt hittem, ő nyomott ki engem. Ő azt hitte, én. Utána írtam egy SMS-t. Amire visszacsörgetett. De az idő közben elszaladt, így akkor le kellett mondanom a randit. Na ilyenkor, mikor egy utca nevet kell megérteni és nem jól hallom, akkor nagyon jól jönne, ha egy SMS-ben leírná a címet. Ez csak egy kéretlen tanács a Hölgynek persze, nem kell megfogadni. Ő úgy irányítja a bizniszét és életét, ahogy Ő akarja. Másodikra minden esetre összejött.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem egy szombati napon, belváros, ráadásul rendőrség valamiért lezárt egy utcát. Nehezen találtam parkolót, csak két utcával arrébb. Így 5 percet késtem.
  • Helyszín:

    Célnak teljesen megfelelt. Törülköző frissen mosott, puha, illatos. Tusfürdő bőven volt. Baszoba hangulatos, zene, francia ágy, tükör a falon, hangulat világítás. Szuper.
  • Hirdető külseje:

    Képeknek megfelel. A képek nem retusáltak, bár a fotós értett ahhoz, hogy a szépet emelje ki. A szem ugyan az a cicás. Cicik egy picit gravitálnak, de nekem nagyon bejött, imádni való teltek. A hangja kedves, de picit olyan nem is tudom milyen, talán ezért sem értettem meg a címet a telefonba. Mikor Nála voltam, akkor is többször visszakérdeztem, mert elsőre nem értettem, mit mond. Persze lehet, hogy velem van a baj. A termete tényleg nagyon kicsi, de ez engem nem zavart, sőt.
  • Action:

    Felállt az ágyra induláskor. Apró csókok, simik, majd a gyönyörű ciciket kezdtem kényeztetni, szopogatni. A bimbói szépen reagáltak. Majd ő kezdeményezően engem kezdett puszilgatni, egyre lejjebb, és gyorsan elért az ezredeshez. Nem veszi be mélyen, de kellemes volt. Kérte feküdje le az ágyra hanyatt, így folytatta a szerszámomon a ténykedést. Jól csinálta, akár végem is lehetett volna. De nem akartam elkapkodni, leállítottam és kértem, húzzunk gumit. Majd Ő nyeregbe pattant, és mozogni kezdett rajtam. Mivel nem túl mélyre engedte be, szinte csak a farkam hegye járt ki be, féltem így megint csak túl hamar végem lesz. Kicsit átvéve a kezdeményezést, elkezdetem én is mozogni, próbálva minél mélyebbre lökni a szerszámom, derekát, csípőjét magamra húzva. Sikerült is a dolgok mélyére látni, de még nem volt az igazi. Kértem, forduljunk meg. Missziben, szemből, egyik lábát a vállamra téve hatoltam belé. Itt végre sikerült tövig nyomnom belé az ezredest. Élveztem, ahogy ebben a pici lányban nyakig elmerülök, befogad, beszippant, elnyel. Láthatóan rá is hatással volt a dolog. Itt vettem észre az egész action alatt visszajelzést tőle. Ahogy nagyokat és mélyre löktem, szinte felnyársaltam a dákómmal, a szemei fennakadtak, egyszerre volt a tekintetében élvezet, fájdalom, megadás, öröm. Megsimogattam az arcát, apró csókokat leheltem rá, a cicijét simogattam, puszilgattam közben. A bimbók szépen kiemelkedtek, az udvaruk összehúzódtak, ez számomra a nem megjátszott élvezet biztos jele. Mondtam, hogy a szájában szeretném végezni. Beleegyezett. Mikor közelgett a vég, akkor felálltam, Ő elém térdelt, én pedig szépen a szájába vertem. Csak a farkam hegyét bírta bekapni, azt szívta, szépen a szájacskájában is landoltak az utódok mind egy szálig. Nem nyelte le, hanem egy papír törlőben végezték a legénykék. Ez nem igazán az a pornós érzet volt, mint amit a hirdetése alapján vártam, de kellemes és jó volt. Adott nekem is papír törlőt. Majd felajánlotta, hogy megmasszíroz. Nem profi, kicsit olyan markolászós masszázs volt. A legjobban azt élveztem, mikor nyomogatta a hátam, gerincem. Felajánlottam, hogy akár rám is állhat, de visszautasította ezt. Szerettem volna egy második menetet. Kérdeztem, mennyi időnk van. Egy zuhanyzásra elég, volt a válasz. Aztán mégis meggyőztem, hogy simogasson még, úgy szeretném, hogy ismételjünk. Nem kapta be, csak kézzel kényeztette a farkam. Sikerült merevedést elérnie. Kértem, hogy álljon fölém és simogassa magát, hogy a látvány segítsen. Nem szokta, volt a válasz. Ja, itt jegyezném meg, hogy az elején sztriptízt is kértem, amit szintén elutasított, bár az adatlapján szerepel. Mondtam, hogy feladom a másodikat. Erre ő győzködött, hogy de, biztos sikerülni fog. Simogatott is kedvesen, de engem már a kimondott nemek lelomboztak, így végül nem jött össze. Zuhany, kis csevej és el.
  • Elszámolás:

    Előre kérte és adtam. A kis éjjeliszekrényre került, szerintem mikor elmentem zuhanyozni akkor eltette már az elején.
  • Összkép:

    Alapvetően jó, bár némileg vegyes érzésekkel távoztam. Szerintem az adottságai tök jók. Az adatlapot kicsit őszintébben, a valóságnak megfelelően kellene kitölteni (gondolok itt sztriptízre, lenyelésre). Lehet, én nem voltam neki túl szimpi, de lehetne még odaadóbb. Jók az alapok, kis fejlődéssel szuper szolgáltató lehetne. Így jó.
Happy Massage