• Susannah

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Délután rácsörögtem, de elsőre nem vette fel. De amint letettem, rá pár percre visszacsörgetett. Telefonon megbeszéltük a megbeszélendőket, nagyon kedvesen tájékoztatott mindenről, így egy aznap esti 1 órás randiban állapodtunk meg.
  • Megközelítés:

    A tömegközlekedésről nem nagyon tudok , autóztam , forgalom közepes , de ezt be lehet tervezni .
  • Helyszín:

    Takaros kis kéró . Tiszta , rendes . Kb ennyi maradt meg , lehet csak egy dologra tudok koncentrálni .
  • Hirdető külseje:

    Kedves arca van, nagy , gyönyörű szemekkel. A cicik természetesek, tenyérbe illők. Popója kellemesen simizhető, akárcsak a finom puncija.
  • Action:

    Az előszobában ledobtam a cipőmet, majd irány a randi szoba. Itt átadtam az ajándékaimat, aminek örült. Majd levettem a ruháimat is, s a türcsivel elindultam a fürdőszobába. Kaptam még egy pohár vizet is.

    Visszatérve a fürdőszobába, immár én Ádámkosztümben, Ő pedig még a fogadó szerkójában volt . Mire levettem volna róla a fehérneműt, már kezdte is levenni őket, csak a combfixet hagyta magán. Ezután egymás mellé heveredtünk az ágyon, s elkezdtünk beszélgetni. Közben finoman simiztük egymást, s Ő közben finoman a századost is kezelésbe vette a kezével. Nagyon izgató volt. Majd finom puszikkal kezdtem fölfedezni a testét, s egy pár szájrapuszit is loptam, amit Ő örömmel vett, remélem. Majd hirtelen hasra fordult, s én a hátát pusziltam, s végül egy picit a fenekét is megdögönyöztem. Itt már szembesültem kopasz puncijával is. Ezután egy újabb fordulat következett, s most a hátára feküdt.

    Így szemből támadtam. Újabb puszikkal ostromoltam az arcát, a nyakát, a hófehér cicusokat, majd a pocija következett, s végül elértem a puncijához. Itt engedélyt kértem a nuninyalásra, amit egy mosoly kíséretében engedélyezett. Nekiláttam a kényeztetésnek. Finoman széthúztam a punciját, s finoman elkezdtem nyalni. Nyalogattam a szemérem ajkakat, a csiklót, a punci környékét, amit Ő eléggé jól vett, mert finom remegésekkel jelezte, hogy jól esett neki. Remélem így volt.
    Majd egy újabb pózváltásnak köszönhetően én kerültem a hátamra, s kezelésbe vette a századost. Finoman, lágyan vett a szájába, kéz használat nélkül vigyázzba állította a velem egykorút. Így kényeztetett egy darabig, nagyon jól csinálta, majd a gumiért nyúlt, s beöltöztette kukimat, s finoman rácsusszant a nunijával. Jól meglovagolt, mozgott fel-le, előre-hátra, én meg gyönyörködtem testében, szende mosolyában. Majd újabb váltás következtében hátulról támadtam. Azonban a százados egy kissé elfáradt, s elpuhult. :( Punciból ki, kézbe be. Így dolgozott rajtam , de a százados csak kókadozott , így egy kicsit én is rásegítettem, s Susannah simogatása közben, azért csak tele lőttem a gumit.

    Letisztogatott, még beszélgettünk egy keveset. Majd kezembe véve a törcsit, újból a fürdőszoba felé vettem az irányt. Fürdés után öltözés, majd a maradék víz elfogyasztása után, arcomon a búcsú puszikkal kiléptem az életbe. . .
  • Elszámolás:

    Már az elején odaadtam egy borítékba csomagolva az ajándékot, ami a új pesti ajándék mennyiséget alulról súrolja .
  • Összkép:

    Mindenben partner volt, s én voltam a középpontban. Jó beszélgető partner is egyben. Kedves, vidám személyiség.
Happy Massage