• Vanda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Többször hívtam, nem vette fel, majd kis idő elteltével visszacsörgött. Visszahívást követően egyből felvette. Bemutatkoztunk ahogy szükséges. :) Első kérdésem az volt, hogy ma még tud e fogadni, válasza igen volt, akkor kértem tájékoztasson, mert még nem ismerjük egymást... Teljesen korrekt, mindenre kiterjedő volt. Nem sokkal 1 őrára rá, már Vanda lábai között találtam magam..:)
  • Megközelítés:

    Cím pontos, fizetős övezet, két metró megálló közt található a Váci úton. Minden simán ment.
  • Helyszín:

    Az épület 80-as években épülhetett zsaluzott tégla, tiszta, rendben tartott lépcsőházzal. Lakás igényesen., szépen teljesen felújított, zuhanyzós. Tusfürdő arzenál, aki itt nem lel igényének megfelelőt, ott nem a kínálattal van probléma...:) szájvíz van, tisztaság volt, friss törölközőt kaptam. Baszobában van egy tükör az ágy felett, az klassz! :)
  • Hirdető külseje:

    Vanda számomra az igazi nagy betüs MILF-et szimbolizálja! Vörös dögös torzomborz frizura és a testalkat. Formás idomok, nem az a törékeny lány típus! :) Van mit rajta fogni, és ez a szó nemesebbik értelmében írom! szép kerek feszes szilikon mellek, szép nagy szopogatni való bimbókkal!
  • Action:

    Ajtón be, kézfogás, hívatalos bemutatkozó. Első alkalommal voltam. cipő kabát le, majd a konyhanappaliban átbeszéltük újra miért jöttem, mennyire, majd vetkőzés, zuhany. 1 órát kértem, kölcsönös natúr franciával, prosztata masszázst, és csókot is, abból sajnos keveset kaptam. Zuhit követően ágyra huppantam, majd térden álva simogatva puszilgatva vettem le vandáról a kis fehérnemű szettet és a tűsarkút. Szeretek én kezdeni, az a biztos, mert ha én nekem végem lesz , nem biztos, hogy lesz ott kölcsönösség...:) Megkérdeztem mi az erogén zónája, cici és csikló választ kaptam, ennek megörültem, mert szeretek nyalni, és vandának az a nem is nagy de nem is kicsi szemérem ajkai vannak, olyan pont jó... Vandát hanyattfektettem, kis puszi, és máris a mellein rajta közte melette, mér nem tudom mikor mit hogy de finoman pusziulgattam nalogattam, a bimbója nekem szokatlanul (szó nemesebbik értelmében) nagy volt. Szopogatás közben megnőtt a egész megtetszett, mire megszoktam a bimbókat! Majd mentem serényen lefele, nah itt még nem tudtam mi vár rám, nagyon szeretek nyalni, és jú is volt finom volt, ízes, minden rendben volt a puncijával. Nem mértem, de 25 percet biztos vagyok benne eltöltöttem ott, volt egyszer egy szünet, kis pihenő, után Vanda kérésének eleget téve hősiesen visszatértem a terepre és addig nyalta, míg végre egy hatalmasat élvezett, jó érzéssel töltött el. Ezt követően és vágódtam hanyatt, és kértem egy natur franciát prosztata masszásszal. Kelemes volt a szakszi, úját viszonylag hamar betolta, kellemesen finoman, a szopás ahogy gyorsult az úgy már nekem nem volt annyira élvezetes, jobb szeretem a lassú finom dolokat. Így hamar elmentem, jött egy kis hátmasszÍrozás, majd újra haptákban szopika, majd aktus a missziban, a tükör nagyon jó helyen van a fejtámla fölött! majd kutába fordultunk, és így a láétványtól végem is lett hamar. Ezzel az időnk végéhez is értünk, törlés, öltözés. zuhanyozhattam volna, de otthon tettem már meg.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt, ami az adatlapon van minden van. extrákat nem kértem, csak azt ami az alapban van.
  • Összkép:

    Amit hiányoltam, hogy nem igazán kommunikatív, úgy kellett megerőszakolni a kommunikéciót, valahogy ezt nem találtuk meg. Nem igazán ad visszajelzést a tevékenységről...:( Amit kértem teljesen megkaptam, koreekt volt, jó technikája van, minden rendben volt, nekem "merevsége", kommunikáció hiányzott, a visszajelzések...
Happy Massage