• Kátya

  • Beküldte:
  • Kátya reagálása

    Szia kedves!!❤️ Köszönöm a beszámolót🥰 nagyon aranyos vagy 😘 örülök hogy tudtál oldódni én jól éreztem magam veled❣️❣️ Remélem még találkozunk!😍 addig is millió puszim mindenhova❣️😘

  • Egyeztetés:

    Tetszettek a beszámolói és a képei. Dél után kicsivel hívtam, pár óra múlva mehettem. Én már telefonban is hallhatóan izgultam, de ő kedves volt.
  • Megközelítés:

    Közel a Móricz Zsigmond körtér, tehát jó a tömegközlekedés, a villamostól 3 perc séta. Parkolni gondolom fizetős, talán nem is könnyű. A házszám ki van írva. A ház elől hívtam, nem kell lépcsőzni.
  • Helyszín:

    Azt hiszem voltam már a lakásban masszázson egy kisebb szobában, Kátyával egy tágas franciaágyasba mentünk. Közben elmentünk a csukott konyhaajtó előtt, ahol gondolom a kolléganők (szerintem 1 vagy 2) ültek. Másik férfi cipőt nem láttam, szerintem egyedül voltam ott akkor. A szobában szobainas vagy szék a ruháknak, kis szekrény a kellékeknek. Az ágyon párnák, a közepén tiszta lepedő/törölköző. Az egyik oldalon van egy tükör (a másikat nem néztem), bár ha fekszik az ember nem lát benne semmit. A zuhanykabinban kb. 20-féle tusfürdő, még a Balea új cookie illata is, amit én még otthon sem mertem kipróbálni, de úgy láttam egy-két extravagánsabb MT már használta itt is. Volt még háromféle szájvíz műanyagpoharakkal és egy nagyon tisztának tűnő WC is. A törölköző nagy és tiszta, Kátya a fűtőtestre rakta mikor visszaértem a fürdőből, én pedig szokásomtól eltérve nem kértem újat.
  • Hirdető külseje:

    A teste, mint a képeken, hibátlanul szép, az arca is. Engem kicsit feszélyez, ha valaki ennyire fiatal és szép, de kedves szeme van, ez némileg megnyugtatott. Színesek a körmei, nekem tetszettek, a szempillái kicsit be vannak göndörítve. Tapintásra is mindenhol olyan, mint a képek alapján remélnénk. Azt hiszem egy egyrészes fekete hálós ruhában fogadott, jól állt neki. Mikulásos mamuszt viselt a lábbeliként.
  • Action:

    Eléggé izgultam, mert nem voltam még ilyen fiatal lánynál, és ott motoszkált a fejemben a történet az emberről, aki minden alkalommal szüzességelvételt kér. Így én is ezt kértem. Kátya mondta, hogy jó akkor ő irányít. Hanyatt fektetett és egy darabig szájrapusziltuk egymást. Itt majdnem átfordítottam, de figyelmeztetésére eszembe jutott, hogy ő irányít és visszafeküdtem. Még egy darabig folytattuk, majd (miután megkérdezte, hogy kérek-e hozzá gumit) puszikkal lecsúszott franciázni. Én ebben a kategóriában erre a részre nem szoktam nagy hangsúlyt fektetni, így miután megmutatta milyen simán és jól megy neki a mélytorkozás, fel is ültem, jelezve, hogy visszatérhetünk az előző pozícióhoz. Kis idő múlva megkérdezte, hogy húzzunk-e gumit.

    Elfogadtam, és számomra szokatlanul még éreztem is valamit rajta keresztül amikor elkezdett lovagolni. Lassan, vízszinteshez közeli síkon mozogva indította, fokozatosan gyorsított, néha függőleges, guggolásszerű mozgásokkal tette változatossá. Szerintem nagyon jó ebben a pózban. Lehet, hogy a többiben is, de a lustaságom és a félelmem, hogy ha egyszer kiveszem nem biztos, hogy vissza tudom rakni, meggyőzött hogy maradjak háton. Valamivel tovább akartam húzni, de egy gyorsítás alkalmával elbíztam magam a visszatartási képességeimet illetően és így lett vége. Nem ugrott le rólam egyből, és miután leszállt a legóvatosabb és legalaposabb tisztogatást kaptam amihez eddig szerencsém volt. Először túlzásnak gondoltam, de olyan finoman csinálta és olyan jólesően tiszta lett utána a farkam, hogy máskor se hagynám ki. Még maradt egy kis időnk, megmasszírozott volna, de nem akartam hasra fordulni. Jó döntésnek bizonyult, mert Kátya nagyon szép és így ránézhettem, amíg beszélgettünk. Én általában maradok, amíg ki nem dobnak, de valamiért úgy éreztem, hogy most jobb lenne udvariasnak lenni és rákérdeztem, hogy nem járt-e le az időm. Sajnos de.
  • Elszámolás:

    A végén próbáltam titokban a szekrényre csempészni, amíg Kátya a fürdőben volt, de rajtakapott. Annyi amennyi a telefonban vagy a bővebb infóban. Extrákat nem kértem.
  • Összkép:

    A szüzességelvétellel eléggé behatároltam a saját lehetőségeimet, de Kátya nagyszerűen lovagol, és olyan kedves és vicces, hogy enyhíteni tudta a fiatalos szépségéből eredő zavaromat, így nagyon jól éreztem magam.
Happy Massage