• Maja

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-es időpontfoglalás után telefonon is beszéltem Majával, ekkor kaptam meg a címet. a VTR-re különben kb. egy óra múlva meg is jött az elfogadó válasz.
  • Megközelítés:

    A helyszín a XIII. kerület viszonylag nyugisabb környékén található, egy kis lakópark szerű, több épületből álló utcácskában. A parkolás fizetős, holott sem tábla nem figyelmeztet erre, sem egy parkolóautomata nincs a környéken. A parkoló kód: 0135 mert az automata tényleg messze van :) a környéken csak busz jár, a metró viszonylag mesze van, cserébe sok parkolóhelyet lehet találni.
  • Helyszín:

    A lakás az egyik alacsonyabb emeleten található, csendes, nyugodt, halk zene szól. Egy barátnőjével rendelnek egy helyen, de nem tapasztaltam a diszkréciót megzavaró dolgot. A masszázs/kényeztetés tatamin történik. A fürdő is tiszta, higiénikus, tisztálkodás épített zuhanyfülkében történhet. Tusfürdőből is nagy választék van, ahogy szájhigiéniás eszközökből szintén (szájvíz, fogkefe, fogkrém)
  • Hirdető külseje:

    Sokat tanulmányoztam a képeket, ezért nem ért meglepetés, amikor az ajtó mögül előbújt Maja mosolyogva, csinosan, nőiesen. A cicik és a popó bombasztikusak, simogatásra csábítanak. Egy olyan top-bugyi kombóban fogadott, ami középen össze van kötve. Azt hiszem, hogy valamelyik képen is szerepel. Lényeg, hogy könnyű levenni.
  • Masszázs:

    Zuhanyzás után a szobába visszatérve megölelgettük egymást, simogattam a fenekét egy majd két kézzel, néha a hátát s apró puszikat adtam a nyakára, arcára. Ez így tartott kb. egy percig, amikor éreztem, hogy én is puszikat kapok a vállamra, kulcscsontra. Gondoltam egyet és a puszikkal elindultam Maja szája felé. lassan az arcát puszilgatva előbb, majd adtam egy szájrapuszit, amit viszonzott, majd csókra nyíltak ajkai és egy szenvedélyes, nyelvjátékos csókolózásba kezdtünk. Szétválás után megbeszéltük, hogy két kényeztetés fogja a masszázst keretbe foglalni, majd elhelyezkedtünk a tatamin.

    A kényeztetés után hasra feküdtem, Maja a lábamtól indulva fokozatosan haladt felfele az egyes izomcsoportokon. Száraz volt a bőröm, ezért sűrűn krémezte a kezeit a megfelelően gyengéd hatás kedvéért. Közben beszélgettünk az aktualitásokról, felszínesen karcolva némi magánéleti kérdéseket. Én jól szórakoztam, közben a beállt izmok is lassanként lelazultak. A derekamra több idő lett fordítva, mivel meg lett erőltetve mostanság. Még a masszázs elején szóltam Majának, hogy hagyjon nekem is vagy 10-15 percet a masszázs végén, hogy viszonozhassam a kedvességét a saját és a partnernőm örömére egy lelkes de amatőr masszírozással. Mondanom sem kell, hogy mekkora élmény volt Maja bomba testét tetőtől talpig átmasszírozni, ráadásul fentről lefele, majd vissza, talpmasszázzsal, tenyérmasszázzsal.
  • Kényeztetés:

    A két kényeztetés gyakorlatilag ugyanúgy zajlott, hanyatt fektettem Maját, majd csókolózással indítottuk, amiből lassan elindultam lefele, különös hangsúly fektetve a mellek kényeztetésére. Mivel éreztem, hogy jól fogadja nyelvemmel, fogaimmal óvatosan nyalogatta, harapdálta a bimbókat, de tényleg csak óvatosan. Haladtam lejjebb, köldöke kapott pár puszit, leértem a borotvált puncihoz, nyalogattam a csiklót, a kis és nagy ajkakat, a remegésből és a hangokból éreztem, hogy itt célba fogok érni, mégpedig hamarosan. Ahogy a testének hullámzása egyre gyorsult, én is gyorsítottam a nyelvjátékon, majd hangos zihálás, rángatózás jelezte, hogy Maja elment de mégis itt van.
    Illedelmes kislány lévén megköszönte az élményt és helyet cserélve elkezdődött az én kényeztetésem. Lingam elemeket is használva egy kézzel, majd két kézzel, a férfiasságom végét nyalogatva, szopogatva végzett ki mindkét alkalommal. Közben nem álltam meg, hogy ne simogassam a fenekét, melleit, ahol értem. Sejtelmes mosollyal az arcán mondta mindkét kivégzés végén, hogy "Egészségedre".
  • Elszámolás:

    A találkozó legvégén történt a rózsacsokor átadása, a bővebb infóban megadott tiszteletdíjat picit felkerekítettem.
  • Összkép:

    Örülök, hogy végre sikerült a randit összehozni, mivel már rég szemezek Maja hirdetésével. Kezdőknek, haladóknak, vérprofiknak bátran ajánlom, nem ér senkit csalódás, aki Maját választja partneréül.
Happy Massage