• Jázmin

  • Beküldte:
  • Jázmin reagálása

    Hát szia… :)
    Nagyon örülök, hogy újra rám tálaltál! Nagyon jól èreztem magam Veled :)) köszönöm a kedves sorokat!!!
    Remélem hamarosan újra együtt töltünk egy kis időt ;)
    Ölellek: Jázmin :)

  • Egyeztetés:

    Jázminnál már jártam úgy két évvel ezelőtt és jó emlékeim maradtak róla. Mentem volna újra is, de nem találtam. Most jöttem rá, hogy az volt az oka, hogy több Jázmin is hirdet és én nem ismertem rá a sokaságban. Most feltette a régi rózsás bikinis képét, ami már ismerős volt, felismertem és rögtön fel is hívtam. Meg is örültünk egymásnak és mint visszatérő vendégnek számomra megemelte az elég alacsonyra beállított vendég korhatárt, így meg is állapodtunk egy következő találkozásban.
  • Megközelítés:

    A Margit körút szomszédságában van a szalon. A cím egyértelmű. BKV-vel a lehetőségek tárháza áll rendelkezésre a megközelítéshez. Én autóval mentem és kedvenc budai parkolómban a Szélkapu parkolóházban hagytam a kocsit, ahol mindig van hely.
  • Helyszín:

    A lakás nagyon szép állapotban van. Szalon ugyan, de ennek semmi jelét sem tapasztaltam. Jázmin tágas szobában rendel, ahol egy stabil masszáspad és egy kényelmes tatami található, kiegészítő bútorok társaságában. Két tükör is van, de javasolnám ezek helyzetének megváltoztatását, mert az ember a feje mögé ritkán lát.
    A védőparavánnal ellátott kád, a „kegyszer” választék és a tisztaság maximálisan megfelelő. Két nagy törölköző is járt a tisztálkodáshoz.
  • Hirdető külseje:

    Jázmin arckép nélkül hirdet, de nem kell félni, kifejezetten szép, kedves arca van, széles mosollyal, ragyogó szemekkel.
    Alakját jól sejtetik a fényképei. Legjobban úgy tudnám szemléltetni varázslatos vonalait, ha a magyar népi mesevilág szépségideáljaként megjelenített „faros, bögyös menyecske” kifejezéssel írnám le. Igéző!
  • Masszázs:

    Masszázsra az utolsó negyedórában került sor. Beállt hát izmaim lazítására kértem, amit krémmel és profizmussal hajtott végre. Kemény volt, de még éppen jól esett.
  • Kényeztetés:

    Elöljáróban megállapodtunk, hogy mivel én már egylövetű vagyok, neki jár a két kényeztetés.
    A tisztálkodásból visszatérve álló ölelkezéssel és csókokkal kezdtünk. Jázmin csókja bensőséges, főként az ajkak játszák a főszerepet, de azért a nyelveknek is jut kisérő szerep.
    Ha egy színdarabban van egy pisztoly, az biztos el is sül az elődás során. Analógiaként gondoltam, hogy ha van egy masszáspad, azt is kell használni. Így Jácint arra feküdt fel elsőként, ahol először csak tekintettel, majd simogatással, majd végig csókolással hangoltam a későbbiekre. Lehet, hogy túlzásnak tűnik, de amikor kebleit még csak néztem, de elmeséltem, hogy mi fog következni, a bimbók már is visszaköszöntek. Mikor már más is visszaköszönt, áttértünk a tatamira.
    Itt már megnyílt a terep a Jázmin által nagyon kedvelt nyelves csikló kényeztetésre. Világszép puncijának nem is kellett sok az első orgazmusa eléréséhez. Heves rándulásokkal és utána fej eltolással járt. A mély ujjazás nem kívánatos, de azt azért szereti, ha a bejárat ujjal is van simogatva közben. Alig néhány perc pihenő után azonban jelezte, hogy szívesen venné tevékenységem folytatását. Láss csodát, ez is gyönyörű elélvezéssel végződött.
    Ezt követően Jázmin lépett akcióba. Franciázva kezdte meg kígyóbűvölő tevékenységét, amit hamar 69-re cseréltünk. Méreteink harmóniája miatt ez nagyon izgalmas volt, sikerült mind kettönknek örömhöz jutnia. Az én örömöm terméke Jázmin szájában landolt, amit tisztálkodás és folyadék pótlás követett.
    A jól megérdemelt pihenőt összebújós beszélgetéssel töltöttük, ami közben kezeink persze nem pihentek. Egy idő után Jácint úgy ítélte, hogy talált valamit, ami egy újabb 69-et igényelne. Hát így lettem mégis kétlövetű.
    Egyenlítési késztetésem és előzetes ígéretem szerint azonban még hátra volt Jácint második kényeztetése. Ez meg is valósult, az előbbiek szerint megint két sikeres fordulóval.
    Így lett az eredmény 5:2
    Ebből feléledve kezdte meg a masszázst.
  • Elszámolás:

    Csak a NFVSZ extra. Az előre megbeszélt összeget kikerekítve, már az elején letettem, félve attól, hogy a végére már nem leszek ura gondolataimnak.
  • Összkép:

    Jázmin egy nagyon kellemes partner, erőteljes erotikus kisugárzással. Számomra az egy megunhatatlan csoda, ha részese, sőt okozója lehetek az őszinte és valós orgazmusnak. Jázminnál ez maradéktalanul megvalósult.
    Az is végig érezhető volt, hogy Ő is szeret adni, örömet szerezni.
    Ugyanakkor egy nagyon szerethető ember, akivel jól el lehet beszélgetni is.
    Tervezem, hogy még megyek hozzá.
Happy Massage