• Maja

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Maja hirdetése nem volt ismeretlen számomra, régebben is megakadt a szemem rajta, amikor még más néven hirdetett. Most is böngészés közben olvastam újra oldalát, mint visszatérő hírdető új képekkel, lehetőségekkel. Van Vtr-e, de a személyes beszélgetést fontosnak tartom minden randi előtt. Nem történt ez másképp most sem, a második hívással elértem. Beszélgettünk egy keveset és megbeszéltünk egy Vtr-es egyeztetést, amit Maja hamarosan visszaigazolt.
  • Megközelítés:

    Pesti oldal, 13. kerület, Béke tér és Rákospatak közti terület. Nem rég épült lakóparkszerű, nem túl magas házak egyik garzonja a találkahely lakása. Gépjárművel könnyen megközelíthető, parkolóhely bőven, úgy láttam fizetős. Én busszal érkeztem Budáról, átszállás nélkül, kitűnő városnézés volt. A közeli főúton van választék tömegközlekedési eszközökből a szerjózsa minden irányából. Nyugis, csendes, rehabilitált környék.
  • Helyszín:

    Maja kecója egy átlagos garzon, ahova érdemes lifttel menni, annak ellenére, hogy a legelső emelet. Ennek az az oka, hogy gyalog eléggé kacskaringós, szóval lift ajánlott. A liftből kilépve egy balos, néhány méter megtétele után beléptem az első nyitott ajtón. Szerencsémre a megfelelő ajtón, ami mögött Maja állt. Egy kisebb félhomályos előszobába léptem, balra lepakolós rész fogasokkal, majd a fürdőszoba, szembe egy függönnyel takart nappali, itt van időnként egy kollegina, ha néha ketten rendelnek egyszerre. A fürdő után balra egy másik szoba, ahol Maja végzi áldásos tevékenységét. A szoba nincs túlgondolva, nagy részét egy ágy foglalja el, egyik oldalon kanapéval a ruháknak, erkély is van, de ott nem voltam. Körben a földön neoncsík, ágyvégével szemben tükör, redőny lehúzva, kellemes zene, tiszta szoba, friss ágy és levegő. A fürdő kabinos zuhany, jó nagy száraz kilépő, tusfürdőből nagy választék. Mosdónál minden mi kelhet, fogkefétől a 3 féle szájvízig. Modern hangulatos burkolat, minden csi
  • Hirdető külseje:

    Maja egy helyes, csinos, kedves csajszi. Egy hálós szexi cuccban fogadott. Félhomály volt az előszobában, de így is kivehetö volt kellemes alakja. Formás popsi, combok, pici aranyos cicik, selymes bőr, érzéki barna szemek, csókra termett ajak. Összességében nekem már az első pillanatban szimpi volt Maja. Amit viszont megjegyeznék, hogy a legfrissebb képein erős lehetett a retus, mert mintha más vonásokat véltem volna felfedezni. De mivel minden más rendben volt és későbbiekben sem ért csalódás, nem firtattam a dolgot.
  • Masszázs:

    Már a randi legelején, kiderült számunkra, nevezhetném szimpátiának, hogy ez most legkevésbé a masszázsról fog szólni. Még fürdés előtt apró gesztusok, kölcsönös érintések jelölték ki azt az utat, amely randinkat végig kisérték. Miután visszatértem a fürdésből, mindkettőnk picit ismerkedett egymás testével, finoman simogattuk egymást, hol gyengéden, hol erősebben. A csók is működött köztünk, jól csókól ez a lány. Szerettem Maja testét dédelgetni, miközben ölelgettük egymást, valahogy jól működött a dolog. Aztán a dolgok már erősen az erotika felé hajlottak, miután arra kértem Maját, hogy ajkaival köszöntse kicsiént.
  • Kényeztetés:

    Az ágy végében ültem, Maja finoman ráhajolt alsótestemre, majd szájával combomtól araszolva érte el zacsimat, majd egyre feljebb. Szájával finoman rácsúszott a makkosra, amolyan barátnősen, de hatásosan, miközben tenyerével a tarisznyát simogatta. Kérésére teljesen felhúztam magam az ágyra, hogy neki is kényelmesebb legyen, jobban hozzám férjen. Maja most már az egész testemet birtokba vette, csókolta, ahol érte.
    Olyan elánnal, hogy már tényleg elhittem, hogy neki is jólesik. A felsőtestem is kapott egy jó adag erotika bombát, a mellbimbóim nyalogatta, miközben a kezével a farkam is megkapta a törődést. Kisvártatva fejecskéje újra hímtagom fölött bólogatott. Simán el tudtam volna már engedni a skacokat, de nem ez volt a cél, úgyhogy Maja fejét finoman megállítottam. Semmiképp sem hagytam volna ki az ő kényeztetését sem. Mellém feküdt hanyatt, szemeit lehunyva engedte át magát nekem. Kapott néhány csókot a szájára, nyakára és azok a kis tini cicik is meg lettek szeretve. Mellé térdeltem, kértem egy kis krémet Majától, majd ujjaimmal nagyon kívánatos, zárt punciját kényeztettem. A hüvely belső stimulálása sajnos nem opció , de ez nem volt akadálya Maja nagyon szép orgazmusának, csillogó szemeinek. Kis pihi után, ami szintén ölelkezéssel, puszikkal telt, Maja kicsiént szopizta újra. Félkemény barátomra ráfért egy kis bíztatás, ezért alkalmi barátnőm felajánlotta punciját, majd a számra helyezkedett. Na ettől kezdve adtunk egymásnak rendesen. Amikor egy pillanatra szabad volt a szám, valahogy kinyögtem Majának, hogy próbáljunk elmenni egyszerre. Mivel ő szájba nem szereti, egy kicsit necces volt, de jelezte megoldja. Egy kicsit még nyaltuk faltuk egymást, majd megérezhette, hogy feszülök és ő is elment, miközben farkamat még utolsó pillanatban kiengedte a szájából. Amig én szép lassan visszatértem, ő gondosan letisztogatott, majd itallal kinált. Egy kicsit még dumáltunk, simogattuk egymást, majd fürdő és sajnos tipli.
  • Elszámolás:

    Mint a besziből is kiderült NFVSZ, valamint ujjazás nem opció, ennek ellenére nem volt hiányérzetem. Nyilván ennek fényében extra sincs. A tiszteletdíjat a végén rendeztem, nem kérte előre, pesti átlagnak gondolom..
  • Összkép:

    Maja egy nagyon helyes vendégcentrikus csajszi. Abszolút barátnős hozzáállású randim volt vele, akinek ez fontos, Majánál megtalálja. Ideális, környezet, jó körülmények. Ajánlom!
Happy Massage