• Marcsi

  • Beküldte:
  • Marcsi reagálása

    Nagyon szépen köszönöm neked Kedves ! Örülök nagyon , hogy megismertelek 😘 imádtam az együtt eltöltött órát igazán élveztem 😍 de gondolom észre vetted 😊😉
    Remélem még találkozunk sok sok csókot küldök !

  • Egyeztetés:

    Vtren egyeztetünk idöpontot. Nagyon gyorsan válaszolt pedig kicsit korán volt. Mikor viszont odaértem a tethelyre akor telefonon hivtam.
  • Megközelítés:

    Azon a környéken ahol Marcsi rendel nagyon rossz a parkolás . Ugyhogy én is tömeggel mentem. Nagyon sok busz áll meg közvetlen közzel. Gps odavisz .
  • Helyszín:

    Marcsi egyedúl fogad egy viszonylag nagy szobába . Ami szerintem teljesen megfelel arra hogy találkoz Marcsival és kiéld rajta szexuális fantáziád. Fürdö tiszta tusfürdó böven van. Kicsit csuszik de erre figyelmeztett a vendéglátò.
  • Hirdető külseje:

    Mivel Marcsi arcát a hirdetésben sem takarja semi ezért ugy gondolom könnyü a választás . Hiszen csak annyi a dolga az embernek hogy végiglapozgatja a hirdetést. Pici kedves szexis aranyos lány .
  • Action:

    Mikor a fürdésböl visza tértem Marcsi megkérdezte hogy hogyan képzeltem az együtlétet . Csak annyit kértem hogy én kezdhesek a töbi majd alakul. Ugyhogy csokolozni kezdtünk állva, nagyon puha és kellemes csokja van . Ezutan az ágyra feküdtünk és felfedeztem Marcsi csodálatos testét. Végig csokoltam a melleit majd a hasát csodás punciját viszont már nyalással és ujjazással ingereltem a csùcsig. Megdicsérésem után most ö kezdet kényeztetni. Nagyon kellemes franciája van. Mindent nyalogat , szopogat és mindezt ugy teszi hogy megfelelö menyiségű nyál van a farkadon. Megkértem hogy forduljunk 69-be mert mert kicsit szerettem volna még nyalakodni és elökésziteni a popsit is. Mikor eljött az idö gumit kértem és Marcsi nyregbe pattant . Nagyon kellemes ez a pozicio mert igy miközben Marcsi dolgozik neked semmi dolgod nincs csak annyi hogy csodásan feszes cicijét nézed ,vagy csokolgasd , vagy esetleg nyalogasd . Ezután misszibe folytatuk ez is kellemes de csak átvezetés volt, mert amit ma szerettem volna az a kutyus . Mikor a farkam bevezetem Marcsi puncijába tudtam hogy jo helyen vagyok. Miután itt kiélvezkedtem magam kértem hogy betehesem a popsiba is a farkam. Gumicsere és már bent is voltam . Na ez a másik csodás hely amit aznapra terveztem. Mikor itt is kiélvezkedtem magam kértem hogy a szájába mehesek el . Ugyhogy gumi le és elkezdtünk haladni a kivégzésem felé. Nem volt nehéz dolga rövid idön belül a szájába élveztem. Marcsi nem kapkodo tipus még sokáig kényeztette a farkam élvezés után is. Ezután fürdés , beszélgetés, majd indulás.
  • Elszámolás:

    Mivel aznap az alapba tartozott a popsi is mindezekért a csodálatos dolgokért nagyon jutányos árat fizettem. Marcsi nagyon koreket vendéglátò. Nagyon megérte.
  • Összkép:

    Nagyon kellemes volt Marcsival eltöltött òrácska. És mivel ehez nagyon jutányos áron jutottam hozzá feldobta az egész napomat.
Happy Massage