• Timike

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hétfőn hívtam kedves tündérem, és egyből sikerült is időpontot egyeztetni. Igen barátságos és jó fej élőben és telefonon is az. :)
  • Megközelítés:

    GPS-t használtam, és beütöttem a kapott címet . Könnyen odataláltam. Szép környéken lakik Timi.
  • Helyszín:

    Lakás állapota felújított, és szépen be van rendezve. Beszéltük is, hogy az Egyiptomi stílusú szoba nagyon odavág, én is kedvelem az ilyen stílust.
    Fürdőszoba is modern, sokféle tusfürdő van, és nagy zuhanykabin.
    Baszobában kellemes félhomály uralkodik, és az ágy kényelmes meg van egy hatalmas tükör az ágy mellett, ami igen jó látványt nyújt , mikor Timi furulyázik:D
  • Hirdető külseje:

    Szép szőkehajú tündérke , gyönyörű szemekkel, és nagyon formás mellei vannak. Nekem igazán bejön Timi, mondtam is neki , hogy az ilyen alacsony és szuper szexy nők jönnek be nekem a legjobban. Képeknek abszolúte megfelel, sőt élőben mégszebb. Fekete combfixes dögös kis semmiségben volt . Nehezen tudtam a szemébe nézni mert a mellei megbabonáztak .
  • Action:

    Mivel először voltam nála ezért üdvözlés volt és bemutatkozás meg kézfogás és puszi majd odaatam neki a kedvenc édességét meglepiként és megölelgetteme picit.
    Igazán barátságos és kedves a Timi. Körbevezetett, hogy mi hol van, szépen lepakoltam a cuccaim és követtem Timit a baszobába.
    Itt kaptam törölközőt és rendeztük a rózsaszálakat, mivel mondta, hogy a végén nem szereti a rózsaszálakat intézni. Szépen elmentem a fürdőbe tusolni plusz szájvíz és mire visszaértem már Timi csábos mosolyával fogadott , jelezve , hogy itt kellemes huncutkodás lesz . Eleinte finom ölelésekkel kezdtünk és feltérképeztem Timi fenekét meg hátát meg melleit.
    Nem győztem betelni hatalmas melleivel huh igazán szuper érzés volt simogatni őket a randi nagy részében :D
    Csókolóztunk is és a nyakát is csókoltam, amire kellemes pihegéskkel válaszolt, majd mondtam neki, hogy szeretném kényeztetni és elfeküdt az ágyon Timi. Igen kellemes volt neki a puncinyalás, élvezte is rendesen és ténykedésemet örömmel fogadta, majd jelezte , hogy most ő franciázna nekem. Mondom okézsoké tündérke.
    Szóltam neki hogy lágy kezdetet szeretek és így is csinálta, öt csillagos barátnős franciája van és kellemesen simogatott közben az egyik kezével a másikkal az ezredest dögönyözte és jó mélytorkosan eltüntette a farkam a szép szájában. Nem győztem dícsérni aztán , amikor már harcra készen voltam, szóltam hogy húzzunk gumit és kedvenc pózomban a paci pózban csináljuk,
    igazán kedves és jó fej Timi nagyon odaadóan lovagolt, hol előre dőlve, hol ráguggolva tövig benne lehessek, közben kellemesen nyögdécselt és húztam és öleltem magamhoz ezerrel.
    Látszik, hogy élvezi , amit csinál, aztán szóltam neki hogy még mélyebben akarok benne lenni és kedvesen teljesítette minden kívánságom és rámguggolt és közben fogtam a melleit.
    Aztán jeleztem neki , hogy itt a ceremónia csúcspontja és hatalmasat élveztem, plusz pont hogy hagyott lenyugodni magában és még ölelkeztünk is meg csókolóztunk. Utána letisztogatott és beszélgettünk pihenésképpen meg ölelgettük egymást. Tökéletes randi volt az tuti.
  • Elszámolás:

    Korrekt és jó ár. Pesti átlag ár, de amit az ember kap az igazán szuper kellemes élmény egy dögös és barátságos nőtől.
  • Összkép:

    Kellemes érzésekkel távoztam, örülök , hogy Timit választottam. Igazán barátságos és kedves nő, meg odafigyelt rám.
    Tuti visszamegyek még hozzá az ezer százalék.
Happy Massage