• Marcsi

  • Beküldte:
  • Marcsi reagálása

    Köszönöm szépen kedves, nagyon jól esik a beszámoló 🥰
    Ismét nagyon jól éreztem magam veled remélem sokszor fogunk még találkozni 🥰
    Én nagyon várom a következő randit 😘😘 imádlak csók 🥰

  • Egyeztetés:

    Előző nap írtam Marcsinak VTR-en, másnap reggelre kértem időpontot. Minden tökéletesen működött, hamar visszajelzett, úgyhogy vártam a másnap reggelt. Megint kértem, hogy ha esetleg előbb végzek mehessek kicsit előbb, ebben is partner volt, úgyhogy maximálisan rugalmas.
  • Megközelítés:

    Parkolásról nem írok, mert BKV-val mentem, de belváros lévén horror lehet... A címet már ismertem, de a VTR-ben is pontosan megadta. Mivel már jártam ott, nem csengettem már a nyitott utcai ajtón (pedig ott is van kapucsengő) hanem egyenest a belső kapuhoz mentem. Pontosan érkeztem, úgyhogy most nem volt szükség a rugalmasságára...
  • Helyszín:

    Beengedett a belső kapun, onnan lift az emeletre, a liftből pedig néhány lépés a bejárat, ahol már várt. A lakás nem változott az utolsó tali óta. Előtér, ahonnan a tetthely nyílik. Rend és tisztaság volt, egy rossz szavam nem lehet... A szobában feldíszített kiskaifa, a szokásos fotel, és a kinyitott kanapé várt. A fürdőben sem tapasztaltam változást, ahhoz képest, hogy a ház milyen régi, a fürdő a mai kornak megfelelő felújított. Max a kád mögötti fa ablakra férne rá egy festés, de a használatot nem zavarja és különben sem megvenni akartam a lakást, csak egy órára használni Marcsival :-) Volt több tusfürdő, száraz, nagy törölköző, és szájvíz a mosdónál... Teljesen rendben volt most is minden.
  • Hirdető külseje:

    Marcsi még mindíg gyönyörű. Amikor meglátogattam éppen rövid szőke hajjal fogadott. Azok a képek azóta lekerültek. Egy kis ruci volt rajta a fehérneű felett, és magasssarkú. Nagyon vonzó és kívánatos volt így is,, de mikor lekerült a ruha, akkro méginkább. Ha valaki nem olvasta volna az előző beszit, Marcsi megadott adatai teljesen valósak. Termete alacsonyabb, de annál formásabb. Mindenhol arányos, kerek cicik, kerek popsi, jó lábak. A bőre síma és feszes, a pici pocija pedig nagoyn jó áll neki. Nem az a gebe, ha valaki ilyet szeret, akkor keressen tovább, de a képekről ez amúgyis látszik. Az arca szép, a mosolya pedig őszinte és nagyon szexi. Szándékosan hagytam a végére a puncit, ami olyan babás. Teljesen sima, és számomra továbbra is a legszebb benne a dombocskák, köztük a gyönyör forrásával. Vékony lány létére igazi húsos puncit rejteget a lába köze, pont ami a gyengém... Olyat ami nem tetszett volna nem tudok mondani...
  • Action:

    A lakásba érve ismerősként, csókkal üdvözölt. Beinvitált a szobába, ahol letettem a rháimat a fotelre, ő pedig adott egy törölközőt. Reggel lévén, csak egy gyors zuhit vettem, mivel otthon is fürödtem. Pár perc múlva már szárazon ismét a szobában voltam. Marcsi az ágyon ülve várt, még fehérneműben. Csókkal folytattuk, miközben simogattam, és levettem róla a melltartót és a bugyit, hogy teljesen hozzáférjek a gyönyörű testéhez. Aztán hogy kényelmesebb legyen, az ágyra dőltönk, és 69-ben kényeztettük egymást. Hatalmasat nyalakodtam gyönyörű húsos puncijában, ő közben a szájával dolgozott rajtam. Annyira tetszett ez a felállás hogy vagy negyed órát így voltunk, ezután gumit kértem, nehogy a szájával végezzen ki. Ügyesen felhúzta a gumit, majd egy kis nyállal előkészítette és kérdezte, hogyan kezdjük. Én most hátulról javasoltam a kezdést, hogy aztán kezdhessük előlről is. :-) Az ágyra térdelt, én pedig óvatosan de határozottan behatoltam a már igencsak nedves punciba. Pont jó volt a magasság, úgyhogy lehetett tolni rendesen. Amilyen kicsi lány és amilyen szűk a punci, ahhoz képest ebben a felállásban nagyon olajozottan ment minden. Nekem kellett szólni, hogy forduljunk, mert megint éreztem a vég közeledtét. A fordulás után misszibe folytattuk. Kicsit aggódtam is, nehogy agyonnyomjam, mert hogy szép halál nincs, de szerencsére túlélte... :-) Mikor itt is elmentünk a "falig", megint fordultunk, és közben kicsit regenerálódtam, és oldalt fektettem, és féli hátulról az ágy szélén dugtam a punciját. Ez is elég intenzív volt, és már amúgy is nagyon fel voltam spanolva, ezért kértem, hogy vegye le a gumit, és had élvezzek a szájába. Ennek is készséggel eleget tett, én hanyatt feküdtem, ő pedig egy játkékos, kéz nélküli franciával élveztett el. Az anyag a szájában végezte, amit ügyesen, az utolsó csppig eltüntetett. Ezúttal nem lett maszatos, mint az első alkalommal, bár én is jobban vigyáztam, pedig nagyon szexi volt maszatosan is... Adott törlőkendőt a maradéknak, bár nem sok minden maradt, alapos munkát végzett.
    Ezután hasra fordultam, és kaptam egy finom masszázst, közben beszélgettünk az élet nagy dolgairól.
    A masszázs végére már elszaladt az óra, úgyhogy egy gyors zuhi után elköszöntünk egymástól, bízva abban, hogy mielőbb újra találkozhatunk, ami főleg rajtam múlik, mert nehéz összehoznom a Budapesti túrát.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás a végére maradt, mert már az első alkalommal is így mondta. Az összeg akkor rendkívül kedvező volt, a decemberi kació miatt. Ilyen szolgáltatást ennyiért nagyon régen lehetett kapni. Most a popó extra lett volna, de nem vettem igénybe, a fotózás viszont akkor alapban volt, de azzal se éltem, amit utólag már bánok, de valahogy közben nem volt szívem félbeszakítani az aktust. De majd legközelebb azzal kezdem, mert azt a puncit meg kell örökíteni az utókor számára. :-)))
  • Összkép:

    A program nem volt pornós, mivel inkább barátnősre sikeredett, ezért adtam csa 3*-ot, de így is teljesen elégedett vagyok. A multkor belefért a második menet, de most sincs hiányérzetem. Annyira jól esett a masszirozás, hogy inkább azt élveztem tovább...
    Legközelebb azért próbálom jobban beosztani az időt, mert Marcsival minden perc úgy tűnik, mintha egy angyal kényeztetne a mennyorszában.
    Teljesen felüdülve, kielégülve távoztam, és már alig várom, hogy megint mehessek Marcsihoz.
    A mostani tarifák kicsit magasabbak, mint decemberben voltak, de még mindig csak a pesti átlaghoz közelítenek, ha pedig akciózik, akkor vétek kihagyni.

    A képkhez nem lehet írni, úgyhogy ide írok róluk. Ha több kép lenne, és egy kcist merészebbek, még vonzóbb lenne a közönség számára, bár lehet, hogy akkor nem jutna be az ember.
    Az új videó pedig szuper.
Happy Massage