• Timike

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy nappal korábban hívtam (pénteken) hívtam de aznap már nem tudott fogadni, ezért megbeszéltük, hogy holnap (szombaton) újra keresem őt. Kerestem, fél egyre kaptam időpontot.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, az utcában lehetetlen volt parkolni, ezért valami hotel parkolójában álltam meg 1200 Ft-ért :-(
  • Helyszín:

    A lakás, fürdő, szoba abszolút rendben volt. Tusfürdő választék olyan volt, mint a gazdaságos áruház ffi. illatszer polca. Kivéve, hogy itt mindegyikből egy volt (minimum húszféle!)
  • Hirdető külseje:

    Timike alakja a képeknek megfelelő. Az arca bájos, kislányos, aranyos. Nagyon kedves, de nem beszél sokat. Kicsit meglepett, hogy mennyire alacsony egy 140cm-es lány ;) de lehet, hogy csak azért, mert én sem vagyok túl magas és - nem úgy mint egy magas pasi - nem szoktam hozzá, hogy a lányok alacsonyabbak :D
  • Action:

    Ez abszolút rendben volt! Imádtam a testét, a melleit, a punciját! Az elején felállt az ágyra és az jutott eszembe, hogy, ilyenkor általában kb. egy magas lehet egy normál méretű pasival. Így Ő volt magasabb és én pont szemben találtam magam a melleivel, amiket annak rendje és módja szerint kezelésbe is vettem a kezeimmel és a számmal. Kértem, hogy feküdjön az ágyra, hogy kinyalhassam! Nyaltam egy pár percig de éreztem, hogy nem túl kényelmes álló cerkával karcolni az ágyat, ezért kértem, hogy forduljunk 69-be. Sajnos erre azt válaszolta, hogy azt a pozíciót nem szereti, de feküdjek a hátamra és kezelésbe veszi a szerszámot. Így is lett. Kicsit sajnáltam, mert szeretek 69-ezni, de el is felejtettem a bánatomat 10mp alatt! Nagyon jó volt látni és érezni, ahogy szopta a farkam (van egy tükör az ágy mellett) Egy kis idő múlva, amikor már közel jártam, hogy a szájába élvezzek, szóltam, hogy lovagoljon meg szemből. Hihetetlenül szűk puncija volt, mintha egy ázsiai lánnyal lettem volna. Ebből kifolyóan nem is tartott sokáig a lovas gyakorlat. Hogy megszakítsam az egyre közeledő végkifejletet, pózt váltottunk és missziben folytattuk a dolgot, de ez is csak pár percig tartott. Megkérdeztem, hogy mehet-e a szájába a lövedék? Igennel válaszolt, így amikor a végem közeledett, felálltam az ágyra és a gumitól megfosztott farkam a szájába adtam. Pontosabban ez volt a terv, de elbénáztam, így több került a gumiba és a kezembe mint a szájába, de ezzel együtt is nagyon jól éreztem magam vele.
    Sajnos aktus közben éreztem, hogy a reggel összeugrott izomcsomó a hátamon nem élvezte annyira az akciót mint én, úgyhogy második menetben már nem reménykedve csak egy masszázst kértem, majd zuhany, felöltözés és búcsúpuszi után balra el.
  • Elszámolás:

    Ide mit írjak? A telefonba elmondta mennyi lesz. Megérkeztem, fizetéssel kezdtem.
  • Összkép:

    Nem vagyok visszajáró típus, de hozzá még vissza fogok menni, szóval szerintem ebben minden benne van :)
Happy Massage