• Zeynep

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy másik oldalon láttam a hirdetését, éppen online volt ezért fel is hívtam. Az egyeztetéssel nem volt gond, rögtön felvette és le is egyeztettünk egy délutáni időpontot.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem a megadott címre, Parkoló hely van ami nem fizetős. Egy 5-6 perces sétával BKV-val is könnyen megközelíthető. A megérkezésemkor felhivtam, amikoris megadta a pontos címet, még egy 3-4 percet kellett sétálnom a helyszínig, ahol megkaptam a bejutáshoz szükséges adatokat.
  • Helyszín:

    10 emeletes penel elmélete. A lakás összessségében rendben volt, átlagos tisztaság és rend fogadott. A fürdőszoba tiszta volt, rengeteg tusfürdő, szájvíz és tisztálkodó eszköz ált rendelkezésemre és száraz törülközőt is kaptam. A szobában egy jó nagy franciaágy van, ami a célnak tökéletesen megfelelt.
  • Hirdető külseje:

    Nem ért meglepetés, azt kaptam mint a képeken. Az arcát átlagosnak mondanám, viszont az ajkai felvannak töltve, ami egyáltalán nem zavaró. A képeken látható fehér szettben nyitott ajtót (aminek kifejezetten örültem),viszont mire megfürödtem már teljesen megszabadult minden ruhájától... Jobban szeretem, ha lányokon van még ruha, amiből szépen lassan kilehet őket csomagolni, na ez itt nem volt.
  • Action:

    Amikor bejöttem a fürdőből elkezdtem simogatni a melleit, nem igazán tetszett ék csak türte, mondta fekügyek hányat és elkezdett franciázni, ami a feltöltött szája miatt egész kellemes volt. A kiírásban az szerepelt, hogy kényszerfrancia és mélytorok játszik, ezt telefonon is megerősített, ehhez képest még a fejéhez sem nyulhattam hozzá... Ezután javasolta a kutya pózt, megpróbált bepucsítani, nem igazán jött össze neki. Görnyedt hát, apró, erőltetett nyögésekkel tolta rám magát, vizuálisan nem volt egy jó élmény. Viszont a puncija iszonyatosan finom és szűk volt, ezért mondtam is neki hogy lassan elmegyek és fejezze be szájjal, amit extraként megbeszéltünk. Feláltam ő az ágyon ülve leczmizott, ez sem sikerült jól, első egy két löketnél kikapta a szájából és köhög, fuldoklani kezdett én meg a földre élveztem. Ezután mondta hogy nincs 2. menet, mert nála csak 1 kör van. Mivel egy órára fizettem be, még volt egy csomo idő kicsit ideges is lettem. Végül sikerült kikönyörögnöm egy 2. menetét, de itt már a gumiba lőttem el a 2. patront.
  • Elszámolás:

    Az elején fizettem, az extra a szájba élvezés és a lenyelés lett volna, de nem igazán jött össze. A telefonban megbeszéltünk egy árat, amiben elmondása szerint minden benne van, ehhez képest a helyszínen már azt mondta, hogy a szájba élvezés extra, ami végül össze sem jött. Meg azért van egy aktus, mert sok mindent vállal...
  • Összkép:

    Aki egy gyors dugást akár annak jó lehet, viszont ár érték arányban nagyon nem éri meg, ilyen ár kategóriákkal jobb lányok vannak mind kinézetben, mind hozzáállásban, lelkesedés én.
Happy Massage